הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ניצחון למחנה הציוני בבחירות המדומות בבליך.

לא נראלי, המדינה לוקחת כסף מאלו שיש להם ואפשר לקחת מהם, בגלל זה יש את קו העוני.
נכון, המדינה לוקחת לך הרבה, אבל אין ברירה, זה חלק מהחיים, אולי בארה״ב או במדינות אחרות לא יקחו ממך כל כך הרבה מסים, אבל ברגע שתגיע למצב קשה, אף אחד לא יעזור לך, ותמצא את עצמך ברחוב.
אנ מסכים שהמחירים פה אידיוטים לחלוטין, אבל מצד שני יש לך את כל הקקות המיליונרים שגרים בווילות של דונמים על גבי דונמים ושצריכים אוטו בשביל להגיע מהחניה לדלת הכניסה שלהם.
אה, ואני לא מדבר על חנייה פרטית אפילו, שגם זה נחשב רמה מסויימת של מותרות.

איזה יופי, העשירים הם קקות, אבל המדינה לוקחת מהם כסף כדי לדאוג לקקות כמוך. חבל...

אתה לא בדיוק איזה מישהו שיחליט אם מגיע לי לחיות או לא. ודבר שני, אני לא הולך להתווכח עם דפ"רים כמוך. יום טוב
אמרתי שעם ההכפשות שלך על החיילים שירקו דם לביטחון ישראל, זה לך לא מגיע אישית. מה הקשר שאיחלתי לך למות? אל תצית סתם.

נערך לאחרונה:
נכון, המדינה לוקחת לך הרבה, אבל אין ברירה, זה חלק מהחיים, אולי בארה״ב או במדינות אחרות לא יקחו ממך כל כך הרבה מסים
למה אין ברירה? למה שזה יהיה ככה בישראל שאזרחים משלמים הון תועפות סתם? למה זה לא יכול להיות כמו ארה"ב?

@GoldEagle
אגלה לך משהו קטן,אנחנו מדינה דמוקרטית.
זוהי הסיבה היחידה שלא מעיפים את חנין זועבי,בשום בצבעה נגדה (לצערנו) לא היה רוב. לא בגלל שהמדינה סלחנית..
שלא תבין לא נכון,גם אני מאוד תומך בהעפת חנין זועבי,אבל לכל דבר יש שיטות משלו.
אני מודע לדמוקרטיה, אבל יש גבול לכל שטות ומעשה שהיא עושה, ושעוד מחזירים אותה לכנסת, מה עובר עליהם.

למה אין ברירה? למה שזה יהיה ככה בישראל שאזרחים משלמים הון תועפות סתם? למה זה לא יכול להיות כמו ארה"ב?
למה? כי חצי מאוכ׳ ישראל תהיה הומלסית בתוך חודש-חודשיים.
זה מצד אחד, ומצד שני, כל המיליארדרים והטייקונים למיניהם יהפכו למעצמה כלכלית ככה שחצי משטח המדינה יהיה בשליטתם, אה, והם כנראה יהפכו אותנו לעבדים.

אם האזרחים משלמים יותר מידי הם יהפכו להומלסים באשמת המדינה, לא באשמתם

אם האזרחים משלמים יותר מידי הם יהפכו להומלסים באשמת המדינה, לא באשמתם
בדיוק, והמדיניות בישראל לא מאפשרת שיהיו הומלסים אם הם רוצים לעזור לעצמם.
יש את עמידר אם אני לא טועה בשם, שבעצם משכירה דירות בכמה מאות שקלים לחודש, וככה הם יכולים להשתקם ולחזור לשוק העבודה כמו שצריך.
היחידים שהומלסים זה כל מיני מכורים לסמים או משהו בסגנון.

כן, מגיע לך עונש, דעתי היא מוות על הזלזול המכפיש שלה
🤦‍♂️

ברגעים קצת פחות טובים בחיים המדינה לא תזרוק אותך לרחוב.
באמת? אתה חושב?
וכל מי שפוטר בגיל 58 ממפעל שעבד בו 30 שנה עם קצבת פנסיה שלא תספיק לכלכל אף משפחה? מה איתם?
ומה עם ניצולי השואה? איפה המדינה נמצאת ברגעים הקשים שלהם..? כשאין כסף לתרופות או לאוכל? כשניצולת שואה חולמת על לקנות גלידה, ולא יכולה.

תראה את כל ההומלסים למיניהם, למה אתה חושב שהם הומלסים ? כי הם מכורים לסמים או שהם לא מוכנים לקבל עזרה,
דעה ילדותית ומיותרת.

ראה לי עוד מדינה שדואגת ככה לחלשים בחברה ופועלת כדי לצמצם ולשפר את המצב במטרה למנוע כמה שיותר את פערי המעמדות בארץ.
בגלל זה הכלכלה קורסת?
וזאת הסיבה שבגללה היו את הפגנות יוקר המחייה ב 2011 ?
אה שכחתי.. היית בן 12 אז, איך יכולת להבין מה קורה..
אבל לבוא בהצהרות שהמדינה דואגת לנו, ועוד מממנת אותנו.. רחוק מלהיות מציאותי.

המון שטויות, המון.

מציע לך לפתוח חדשות מידי פעם.

אני מודע לדמוקרטיה, אבל יש גבול לכל שטות ומעשה שהיא עושה, ושעוד מחזירים אותה לכנסת, מה עובר עליהם.

למה? כי חצי מאוכ׳ ישראל תהיה הומלסית בתוך חודש-חודשיים.
זה מצד אחד, ומצד שני, כל המיליארדרים והטייקונים למיניהם יהפכו למעצמה כלכלית ככה שחצי משטח המדינה יהיה בשליטתם, אה, והם כנראה יהפכו אותנו לעבדים.

אני ממליץ לך פשוט להפסיק להביע את דעתך במשך 10-15 שנים.

זה לא משנה מי יבחר בסוף גם ככה הוא לא ינהל את הדברים אלה התאגידים כי העולם מנוהל על ידי תאגידים ולא מדינות

🤦‍♂️

באמת? אתה חושב?
וכל מי שפוטר בגיל 58 ממפעל שעבד בו 30 שנה עם קצבת פנסיה שלא תספיק לכלכל אף משפחה? מה איתם?
ומה עם ניצולי השואה? איפה המדינה נמצאת ברגעים הקשים שלהם..? כשאין כסף לתרופות או לאוכל? כשניצולת שואה חולמת על לקנות גלידה, ולא יכולה.

דעה ילדותית ומיותרת.

בגלל זה הכלכלה קורסת?
וזאת הסיבה שבגללה היו את הפגנות יוקר המחייה ב 2011 ?
אה שכחתי.. היית בן 12 אז, איך יכולת להבין מה קורה..
אבל לבוא בהצהרות שהמדינה דואגת לנו, ועוד מממנת אותנו.. רחוק מלהיות מציאותי.

המון שטויות, המון.

מציע לך לפתוח חדשות מידי פעם.
מה איתם ? להזכירך הם עובדים במפעל, כנראה לא ממשלתי, ושבבעלות איזה מיליונר אחד שפשוט סוגר את המפעל כי הוא כבר לא מרוויח.
נכון שעשרות עובדים חוזרים לשוק העבודה בגיל 58 כשהניסיון היחידי שלהם בחיים זה ממה שהם עשו במפעל, אבל זאת לא פעם ראשונה שזה קורה, ועד כמה שמגיע להם שידאגו להם, אם כל אזרח תורם עכשיו שקל ( האזרחים שיכולים לתרום ולא קו העוני וקצת מעליו ) בקלות עוזרים להם, אז די.
ניצולי שואה, חוץ מזה שתמיד מציגים לך את הניצולים במצב גרוע שאין להם גרוש ע התחת כי הם לא מקבלים את הקצבאות שלהם מגרמניה וכי המדינה לא מתייחסת אליהם בלי שום סיבה, רוב ניצולי השואה חיים היום בתנאים טובים, לא מזמן הייתה לנו עדות של ניצולת שואה, בהתחלה היית יכול להגיד עליה שהיא בטוח חייה בתת תנאים ושיש לה משהו דפוק בראש.
כשהיא סיימה לדבר, היא התחילה להריץ צחוקים, היא מספרת שאחרי שבעלה נפטר היא קנתה אוטו חדש, דירה, היא מטופלת אצל פסיכולוגית ושבתכלס הן סתם יושבות ומדברות על מה שקרה, ועל הפגישות שלה עם חברות, וכן הלאה וכן הלאה.
אז קצת פרופורציות, נכון שהמדינה לא דואגת לחלק מניצולי השואה, אבל תהיה בטוח שזה לא כי היא לא רוצה לעזור.
והתאגידים שעוזרים לניצולי השואה? סתם מישהו לוקח האנגר ושם בו עשרות אם לא מאות מתנדבים שבאו מזמנם לעזור, ובתכלס כל מה שהוא עושה זה להוריד לעצמו כסף מהצד.

הנה שוב, ״היית בן 12 איך יכולת להבין מה קורה״, ״אתה רק ילד מושתן שחושב שהוא מבין משהו״, ״עדיף שתסתום תפה עם הדעות שלך״, יודעים מה, לא בא לי לסתום את הפה, בעיה שלי מה אני אומר ומה הדעה שלי אז תפסיקו להתייחס אליי כאילו אני ילד כי להזכירכם בגיל הזה גם רציתם שכולם יתייחסו אליכם כמו לבוגרים אז אל תעשו את זה גם לנו.
עכשיו, יוקר המחייה, היו הפגנות בגלל שפער המעמדות גדל, שסתם שתדע, זה קורה.
מחאת הקוטג׳ ? תהיה בטוח שעוד לפחות מיליון - שניים המשיכו לקנות.
כם, המדינה דואגת לכם, בין אם תרצו ובין אם לא, כמעט אף אחד מכם לא היה במצב קשה, כולכם פחות או יותר מסתדרים בחיים ומצליחים לשלב הכל ועוד להרוויח סכום נאה, אבל עכשיו דמיינו שזה היה כמו בארה״ב, הייתם יכולים להיות עשירים הרבה יותר מעכשיו ולשלם הרבה פחות למדינה, אבל יום אחרי זה אם הייתם פושטים את הרגל, הייתם ברחוב, דבר שלא יקרה בארץ.
שטויות? זוהי דעתך וזוהי דעתי, לא באתי להטיף לאף אחד אבל מעצבן היחס המזלזל שלכם, נו טוב, רואים ילד שמנמן פצוע וחלש וחושבים על לצחוק עליו, זוהי התכונה היחידה שבה FXP יותר טוב מפה.
לפתוח חדשות ? אל תדאג, פותח מספיק.
אני ממליץ לך פשוט להפסיק להביע את דעתך במשך 10-15 שנים.
נכון כי אני ילד קטן, אידיוט ופאשיסט שלא מבין כלום מהחיים שלו.
עזוב, אין לך למה לצטט, עייפתי מהדיון הזה, צדיק באמונתו יחייה.

בדיוק, והמדיניות בישראל לא מאפשרת שיהיו הומלסים אם הם רוצים לעזור לעצמם.
יש את עמידר אם אני לא טועה בשם, שבעצם משכירה דירות בכמה מאות שקלים לחודש, וככה הם יכולים להשתקם ולחזור לשוק העבודה כמו שצריך.
היחידים שהומלסים זה כל מיני מכורים לסמים או משהו בסגנון.
אתה תמים, ואומר לך את זה משהו בגילך

מה איתם ? להזכירך הם עובדים במפעל, כנראה לא ממשלתי, ושבבעלות איזה מיליונר אחד שפשוט סוגר את המפעל כי הוא כבר לא מרוויח.
נכון שעשרות עובדים חוזרים לשוק העבודה בגיל 58 כשהניסיון היחידי שלהם בחיים זה ממה שהם עשו במפעל, אבל זאת לא פעם ראשונה שזה קורה, ועד כמה שמגיע להם שידאגו להם, אם כל אזרח תורם עכשיו שקל ( האזרחים שיכולים לתרום ולא קו העוני וקצת מעליו ) בקלות עוזרים להם, אז די.
ניצולי שואה, חוץ מזה שתמיד מציגים לך את הניצולים במצב גרוע שאין להם גרוש ע התחת כי הם לא מקבלים את הקצבאות שלהם מגרמניה וכי המדינה לא מתייחסת אליהם בלי שום סיבה, רוב ניצולי השואה חיים היום בתנאים טובים, לא מזמן הייתה לנו עדות של ניצולת שואה, בהתחלה היית יכול להגיד עליה שהיא בטוח חייה בתת תנאים ושיש לה משהו דפוק בראש.
כשהיא סיימה לדבר, היא התחילה להריץ צחוקים, היא מספרת שאחרי שבעלה נפטר היא קנתה אוטו חדש, דירה, היא מטופלת אצל פסיכולוגית ושבתכלס הן סתם יושבות ומדברות על מה שקרה, ועל הפגישות שלה עם חברות, וכן הלאה וכן הלאה.
אז קצת פרופורציות, נכון שהמדינה לא דואגת לחלק מניצולי השואה, אבל תהיה בטוח שזה לא כי היא לא רוצה לעזור.
והתאגידים שעוזרים לניצולי השואה? סתם מישהו לוקח האנגר ושם בו עשרות אם לא מאות מתנדבים שבאו מזמנם לעזור, ובתכלס כל מה שהוא עושה זה להוריד לעצמו כסף מהצד.

הנה שוב, ״היית בן 12 איך יכולת להבין מה קורה״, ״אתה רק ילד מושתן שחושב שהוא מבין משהו״, ״עדיף שתסתום תפה עם הדעות שלך״, יודעים מה, לא בא לי לסתום את הפה, בעיה שלי מה אני אומר ומה הדעה שלי אז תפסיקו להתייחס אליי כאילו אני ילד כי להזכירכם בגיל הזה גם רציתם שכולם יתייחסו אליכם כמו לבוגרים אז אל תעשו את זה גם לנו.
עכשיו, יוקר המחייה, היו הפגנות בגלל שפער המעמדות גדל, שסתם שתדע, זה קורה.
מחאת הקוטג׳ ? תהיה בטוח שעוד לפחות מיליון - שניים המשיכו לקנות.
כם, המדינה דואגת לכם, בין אם תרצו ובין אם לא, כמעט אף אחד מכם לא היה במצב קשה, כולכם פחות או יותר מסתדרים בחיים ומצליחים לשלב הכל ועוד להרוויח סכום נאה, אבל עכשיו דמיינו שזה היה כמו בארה״ב, הייתם יכולים להיות עשירים הרבה יותר מעכשיו ולשלם הרבה פחות למדינה, אבל יום אחרי זה אם הייתם פושטים את הרגל, הייתם ברחוב, דבר שלא יקרה בארץ.
שטויות? זוהי דעתך וזוהי דעתי, לא באתי להטיף לאף אחד אבל מעצבן היחס המזלזל שלכם, נו טוב, רואים ילד שמנמן פצוע וחלש וחושבים על לצחוק עליו, זוהי התכונה היחידה שבה FXP יותר טוב מפה.
לפתוח חדשות ? אל תדאג, פותח מספיק.

נכון כי אני ילד קטן, אידיוט ופאשיסט שלא מבין כלום מהחיים שלו.
עזוב, אין לך למה לצטט, עייפתי מהדיון הזה, צדיק באמונתו יחייה.

אני בערך בגיל שלך ועדיין יכול לומר לך שאין הגיון במה שאתה אומר, ולא הבנתי לאיזה יחס אתה מצפה, מתייחסים אליך כאילו אתה ילד כי זה מה שאתה ואין בזה שום בעיה.

אתה תמים, ואומר לך את זה משהו בגילך
לא נראלי.
אני בערך בגיל שלך ועדיין יכול לומר לך שאין הגיון במה שאתה אומר, ולא הבנתי לאיזה יחס אתה מצפה, מתייחסים אליך כאילו אתה ילד כי זה מה שאתה ואין בזה שום בעיה.
אין הגיון ? מה שתגיד.
אני מתנהג כמו ילד? לא, פשוט לא, כנראה שבפורום הזה אי אפשר להביע דעה.
ולא, גיל 16 זה לא ילד, זה רק מספר.
תהיה בטוח שכולם פה רצו שבגיל הזה יתייחסו אליהם כמו לבוגרים, אז די עם הבולשיט, זה שאני קצת קטן מהם לא אומר שאני לא יכול להביע דעה, וזה לא אומר שהם לא צריכים להקשיב לה, אני כבר מזמן לא בגיל של ״ילד קטן, אל תתערב״.
אם אני יכול להחליט לעצמי, אני יכול לדבר בעצמי.
איזו בעיה?
הייתי בכיף חוזר לגיל 16 😭
כן? אז בוא אני אסביר לך באיזה מצב אני:
בן אדם ( לא ילד, בכל זאת ) בן 16 ( שמה לעשות נולד בדצמבר ) שנמצא כמעט 5 שנים באומנויות לחימה, כבר 3-4 חודשים במכון, מנסה לשלב בין השניים תוך כדי פציעה ותוך כדי י״א, כשעכשיו נשארו לי 30 ומשהו מבחנים לא כולל מתכונות ובגרויות, כשכל מבחן דורש לפחות יומיים למידה רצינית ( שלא לדבר על היסטוריה שיכול גם להגיע לשבועיים וזה אפילו לא כל החומר ), כשיש לו ימים שהוא מסיים בשלוש ובארבע, ביום שישי יש לו מיד אחרי בית ספר אימון ככה שהוא מהבית ספר ממשיך לאימון ( בד״כ פעם בחודש, עכשיו כל שבוע ) ועוד אימון בשלישי לפני האימון ( 2 אימונים רצופים ), אה, ושכחתי להזכיר שאני פצוע, ושלא הייתי במכון שבועיים בגלל הפציעה מרוב הכאבים ( ניצלתי את הזמן ללמוד למבחנים ) ושאתמול באימון קיבלתי קטנה לגב אז זזתי הצידה קצת כדי להימתח ( חוץ מהכאב הרגיל החל עוד כאב באזור גב תחתון ואמצע גב שזה בעצם כל מה שקשור לזוקפים ) ואז איזה ילדה ( ששוקלת 70 ק״ג ככה שהיא לא בדיוק ילדה ) נפלה עליו כי היא החליקה באמצע הקרבות, ואני עכשיו חצי משותק בערך.
עדיין רוצה לחזור ל י״א ?

בן אדם ( לא ילד, בכל זאת ) בן 16 ( שמה לעשות נולד בדצמבר ) שנמצא כמעט 5 שנים באומנויות לחימה, כבר 3-4 חודשים במכון, מנסה לשלב בין השניים תוך כדי פציעה ותוך כדי י״א, כשעכשיו נשארו לי 30 ומשהו מבחנים לא כולל מתכונות ובגרויות, כשכל מבחן דורש לפחות יומיים למידה רצינית ( שלא לדבר על היסטוריה שיכול גם להגיע לשבועיים וזה אפילו לא כל החומר ), כשיש לו ימים שהוא מסיים בשלוש ובארבע, ביום שישי יש לו מיד אחרי בית ספר אימון ככה שהוא מהבית ספר ממשיך לאימון ( בד״כ פעם בחודש, עכשיו כל שבוע ) ועוד אימון בשלישי לפני האימון ( 2 אימונים רצופים ), אה, ושכחתי להזכיר שאני פצוע, ושלא הייתי במכון שבועיים בגלל הפציעה מרוב הכאבים ( ניצלתי את הזמן ללמוד למבחנים ) ושאתמול באימון קיבלתי קטנה לגב אז זזתי הצידה קצת כדי להימתח ( חוץ מהכאב הרגיל החל עוד כאב באזור גב תחתון ואמצע גב שזה בעצם כל מה שקשור לזוקפים ) ואז איזה ילדה ( ששוקלת 70 ק״ג ככה שהיא לא בדיוק ילדה ) נפלה עליו כי היא החליקה באמצע הקרבות, ואני עכשיו חצי משותק בערך.
עדיין רוצה לחזור ל י״א ?

ל-י"א שלי.
לא לשלך.

לא נראלי.

אין הגיון ? מה שתגיד.
אני מתנהג כמו ילד? לא, פשוט לא, כנראה שבפורום הזה אי אפשר להביע דעה.
ולא, גיל 16 זה לא ילד, זה רק מספר.
תהיה בטוח שכולם פה רצו שבגיל הזה יתייחסו אליהם כמו לבוגרים, אז די עם הבולשיט, זה שאני קצת קטן מהם לא אומר שאני לא יכול להביע דעה, וזה לא אומר שהם לא צריכים להקשיב לה, אני כבר מזמן לא בגיל של ״ילד קטן, אל תתערב״.
אם אני יכול להחליט לעצמי, אני יכול לדבר בעצמי.

זה לא עניין של התנהגות, גם אם יש לך חכמת חיים של מתושלח אתה עדיין ילד, ואף אחד לא אומר לך לא להביע דעה כי אתה ילד, אמרו לך לא להביע דעה כי הדעה שלך די מטומטמת.
אתה יכול להמשיך להביע את הדעה שלך כמה שאתה רוצה, אבל אף אחד לא חייב להקשיב.

עדיין רוצה לחזור ל י״א ?

אם כולנו נהיה בשקט אנחנו נשמע שיר עצוב מתנגן לו על הכינור הקטן בעולם.

אם כולנו נהיה בשקט אנחנו נשמע שיר עצוב מתנגן לו על הכינור הקטן בעולם.
tiniest_violin.gif

עדיין רוצה לחזור ל י״א ?
שבת אחת גשומה בשטח בטירונות ואתה תצחק על מה שכתבת פה

תשאל את ההורים שלך/משפחה מה הם חושבים על זה, ואין פה קשר לימין/שמאל אם אתה חושב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית