הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ציוד בזול?

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
עסק לא זול בכלל פלטות ומוטות. יד 2 מוצף פרסומים של ציוד לא אולימפי כך שזה לא עוזר, פעם בכמה זמן קופצת מודעה של ציוד אולימפי
אבל זה בד"כ רחוק או לא אקטואלי. מוט מצאתי ב-480 ש"ח, לפי האתר הוא אולימפי תקני - נבדוק את זה.

אבל פלטות אני לא מוצא! סאל ספורט רוצים 18.5 שקל לקילו על פלטות באמפר שהייתי לוקח בכיף, אבל זה חורג הרבה מעבר לתקציב.
יד שניה לא מצאתי בכלל פלטות באמפר. מישהו יכול לכוון אותי קצת איפה לחפש?

זה מה שמצאתי בינתיים:
https://www.lbs.co.il/threads/63265/#post-832934
@SweetBamba
אני אביא עוד אם אני אמצא.

לצערי קשה למצוא מישהו שמוכר יד שניה ציוד אולימפי במקומך הייתי מוותר על אולימפי והולך על רגיל יד שניה או על אולימפי במחיר מלא.

• פותח/ת השרשור
זה מה שמצאתי בינתיים:
https://www.lbs.co.il/threads/63265/#post-832934
@SweetBamba
אני אביא עוד אם אני אמצא.

לצערי קשה למצוא מישהו שמוכר יד שניה ציוד אולימפי במקומך הייתי מוותר על אולימפי והולך על רגיל יד שניה או על אולימפי במחיר מלא.
תודה חבר, נראה מה עם הפלטות האלה 😃
אם יש עוד הצעות אני אשמח

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהיה אחד שמכר כולל כלוב בפורום קנייה\מכירה, תחפש קצת אני בטוח שתמצא
לצערי הכל כבר לא אקטואלי, אבל לא נורא, זה אומר שאני אזכה להנות מציוד חדש 😃
שאלה... מישהו במקרה מקושר כאן או שיודע על איזה מבצע שיעשה לי הנחה על קניה רצינית בסאל ספורט?

עסק לא זול בכלל פלטות ומוטות. יד 2 מוצף פרסומים של ציוד לא אולימפי כך שזה לא עוזר, פעם בכמה זמן קופצת מודעה של ציוד אולימפי
אבל זה בד"כ רחוק או לא אקטואלי. מוט מצאתי ב-480 ש"ח, לפי האתר הוא אולימפי תקני - נבדוק את זה.

אבל פלטות אני לא מוצא! סאל ספורט רוצים 18.5 שקל לקילו על פלטות באמפר שהייתי לוקח בכיף, אבל זה חורג הרבה מעבר לתקציב.
יד שניה לא מצאתי בכלל פלטות באמפר. מישהו יכול לכוון אותי קצת איפה לחפש?
איזה מוט זה?
באוםן כללי לא הייתי קןנה מוט ב480 שקל, הוא כנראה לא איכותי אלא אם מצאת דיל מאוד טוב.
על מוט כדאי להשקיע.

באמפרים ומוטות תמיד שווה לחפש יד שניה במכוני קרוספיט. יש קבוצה בפייסבוק שמרכזת קרוספיטרים מכל הארץ מדי פעם קופצות מציאות.
מעבר לכך תחפש בחנויות הקטנות. סאל ספורט מביאים אחלה ציוד אבל הם טוחנים במחיר בגלל ה"מותגים". תריץ חיפוש בגוגל תמצא דברים סיניים לא רעים בחנויות קטנות (באמפר סיני זה באמפר של אגיין פאסטר פשוט בלי הסמל של אגיין פאסטר עליו..)

יש לך פלטות אולימפיות מצופות גומי באביר ספורט.
המחיר הוא כ14 ש"ח לק"ג , לפעמים יש הנחה וזה עולה בסביבות ה12 ש"ח לק"ג....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית