הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסות מחזירות אותי כל פעם אחורה

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אני בתקופת חיטוב כל השבוע אוכל כמו שצריך מתאמן
ואז מגיע סופש אני מגזים כנראה בהעמסות ואוכל על הדרך שטויות
עכשיו ממקום להוריד בכמויות בסופש כי זה מה שמשאיר אותי שפוי אין לי בעיה אם
אפשרי לעלות את כמות האירובי בזמן ובמהירות וככה אני עד לסופש הבא מוריד את כל מה שהעמסתי פלוס מחטב כל פעם טיפה ?
זו דרך אפשרית אפשר להגיע כך גם לתוצאה טובה ?

1) כה אפשר להעלות את כמות האירובי כדי לפצות על כך שאתה אוכל יותר
2) למה אתה עושה העמסות כל שבוע? אתה בAD על אחוז שומן של 13 או פחות?
3) אתה רואה שזה מעכב לך את התוצאות?

• פותח/ת השרשור
כן אחוז שומן פחות 13 לפחות 10
כן זה מעכב את התוצאות אני מפריז קצת 😃
זה האוויר לנשימה שלי ואין לי בעיה לפצות בעבודה אם צריך
מה זה AD ? הכוונה תוכנית אימון ?

כן אחוז שומן פחות 13 לפחות 10
כן זה מעכב את התוצאות אני מפריז קצת 😃
זה האוויר לנשימה שלי ואין לי בעיה לפצות בעבודה אם צריך
מה זה AD ? הכוונה תוכנית אימון ?
AD זה ANABOLIC DIET שזה אומר דיאטה דלת פחמימה. בדיאטה הזאת אתה מכניס את רוב הקלוריות מחלבון ויושב בד"כ על 50 גרם פחמימה או פחות והיא מתאימה לירידה באחוז שומן לאלה שיש להם 13 או פחות.
אני חושב שזה לא בסדר שההעמסה הזאת היא האוויר לנשימה שלך. אני חושב שכדאי שתעשה שבוע-שבועיים על נייטראלי, תתאפס על עצמך, תכין את עצמך לתקופת החיטוב ואז תעשה אותה בלי לצרוך "אוויר לנשימה".
אגב אני לא רואה סיבה לעשות העמסה פעם בשבוע אם אתה לא בAD לדעתי זה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
כן כנראה עדיף שאני אקבל כאפה קטנה ואחזור למסלול כמו שהתאמנתי קצת
הרעב גורם לפעמים להתפרע באוכל ופעם בשבוע ארוחת ציט שאתה מחכה לה כל השבוע אתה מחסל אותה ב5 דקות זה גם באסה .
ולמה מה רע בלעשות כמו שאמרתי אם זה יביא לתוצאה ? לירידה במישקל

כן כנראה עדיף שאני אקבל כאפה קטנה ואחזור למסלול כמו שהתאמנתי קצת
הרעב גורם לפעמים להתפרע באוכל ופעם בשבוע ארוחת ציט שאתה מחכה לה כל השבוע אתה מחסל אותה ב5 דקות זה גם באסה .
ולמה מה רע בלעשות כמו שאמרתי אם זה יביא לתוצאה ? לירידה במישקל
יש דרכים לשבוע בתקופת חיטוב, אני חושב שאני אכתוב בעתיד הקרוב מדריך עם תפריטים שהכנתי בתקופת החיטוב שלי שעזרו לי לשבוע והכילו פחות מ200 קלוריות כי אני רואה שזאת בעיה חוזרת אצל אנשים בזמן האחרון.

• פותח/ת השרשור
אמרת שאני יכל לעלות את כמות האירובי אין לי בעיה לעשות שבוע כזה אם זה יעבוד השאלה אם זה
זה יכל לפגוע בשריר הכוונה בשריפת שריר ?

קודם כל, צריך לקחת בחשבון שנוזלים יכולים לעשות את ההבדל ומטשטשים את התוצאה.

מעבר לכך, תשאל את עצמך אם אתה באמת זקוק להעמסה (מרוקן גליקוגן ועל א"ש נמוך), אם ההעמסה "נקייה" (בעיקרה פחמימה וחלבון) ואולי אתה צריך להפחית את הכמות באותו יום.

אתה בסהכ לא צריך ייעוץ אתה אומר בעצמך שאתה מגזים עם הצ'יטים ושזה "האוויר לנשימה" שלך וזה לגיטימי אהל מצד שני אתה כבר בסוף החיטוב ואולי כדאי לנשוך שפתיים עוד קצת וזה ישתלם לך בהמשך ואולי לעשות העמסה פעם ב-10 ימים ולא בסופש רק כי זה מועד לפורענות.

• פותח/ת השרשור
צודק בסופש אני אוריד הילוך אין בררה

אבל מיצד אחד אני אומר אם האירובי הוא התשובה לזה אז אין לי בעיה אם זה מה שצריך ולהקדיש

לא קראתי את התגובות אבל זה הכול אשליה.

אתה תתחטב גם על 150 פחמימה בלי להיות רעב אין הבדל.

להוריד פחמימה זה בשביל להתייבש מנוזלים ואולי בשלבים אחרונים ממש לסגור את החיטוב , חוץ מזה זה אידיוטי.

יש דרכים לשבוע בתקופת חיטוב, אני חושב שאני אכתוב בעתיד הקרוב מדריך עם תפריטים שהכנתי בתקופת החיטוב שלי שעזרו לי לשבוע והכילו פחות מ200 קלוריות כי אני רואה שזאת בעיה חוזרת אצל אנשים בזמן האחרון.
תזדרז בבקשה, אתה לא מבין איך זה יציל אותי.

לא קשה לי לשבוע ואני אוכל דברים לא טעימים במיוחד גם בכמויות 😃
200 קלוריות ביום גם אם תאכל רק מלפפונים אתה תגיע לזה ותהיה רעב,
בשואה היו אוכלים יותר מ200 קלוריות ביום

ככה שזה נשמע לי ממש הזוי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית