הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל לפתח גוף 16

• פותח/ת השרשור
מה אתה אומר על זה? מתאמן שנתיים סטריט (זה חבר לא אני)

והעולם הוא שטוח.

אני יודע שזה בעיקר גנטיקה אבל אפשר לפתח פלג גוף עליון מרשים בסטריט (אבל רגליים אי אפשר)

ואני מעלה מסת שריר ומחטב באותו זמן

אתה חושב שהוא על סייקל? (המסת שריר שלו לא כל כך גבוהה זה נראה ככה כי הוא על א"ש נמוך וזה נטו גנטיקה)

לא רק שהוא על סייקל - הוא מתגנב לחדר כושר ואומר לך שזה מסטריט וורקאאוט.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מתוק.

זה טבעי לגמרי עחי, שהכתף שלו היא כמעט בגודל של הראש שלו.

אם הוא היה על חדר כושר הגוף שלו היה הרבה יותר גדול והיו לו רגליים הרבה יותר גדולות (הוא עובד עליהם בסטריט רק בפיסטול סקוואט)

הכתף נראית גדולה יותר כי הוא מצמיד אותה לגוף

ואתה גם מתוק שחושב שSS מעלה מסת שריר

חברים חברים אתם סוטים מהנושא אני ממש אשמח לתשובה תראו מה כתבתי למעלה ''ודרך אגב אני מחפש חדר כושר כבר מלא זמן שמתאים למקום שלי ולגיל שלי אבל משום מה כולם דורשים 16+ ואם לא אז אפשר עד השעה 6 בערב איזה שטויות !
עוד כמה חודשים אני 16 אני לא מבין מה הבעייה פה ! אני גר באיזור רמת גן - גבעתיים....''

אתה טוען שלא? לא מעלים מסת שריר בSS? אתה בטוח בזה? ניסית?
בוא נדבר על זה קצת... תמיד כיף להפליק לאנשים כמוך בטוסיק. 😖

חברים חברים אתם סוטים מהנושא אני ממש אשמח לתשובה תראו מה כתבתי למעלה ''ודרך אגב אני מחפש חדר כושר כבר מלא זמן שמתאים למקום שלי ולגיל שלי אבל משום מה כולם דורשים 16+ ואם לא אז אפשר עד השעה 6 בערב איזה שטויות !
עוד כמה חודשים אני 16 אני לא מבין מה הבעייה פה ! אני גר באיזור רמת גן - גבעתיים....''

שמע, לא באמת יעיפו אותך אחרי 6, תפתח גם מערכת יחסים טובה עם המאמנים ומי שצריך. לא מאמין שיעיפו אותך זה לא שחור לבן.😛

עכשיו ככה, אף אחד לא ישב פה ויתחיל לכתוב לך תוכנית אימונים ותזונה. לא בהכרח מעצלנות או רוע לב אלא גם כי זה נורא משתנה מאדם לאדם. אתה מכיר את עצמך הכי טוב, תבנה לעצמך.
תתחיל לקרוא ולהיכנס לעיניים. שום דבר לא בא בקלות.☝️
נכון זה מעצבן רצח שאומרים לך לקרוא ובעצם לא קיבלת שום עזרה?
אבל באמת שאין לנו איך לעזור לך.
תחשוב על זה, אני לא מכיר אותך לא יודע מה אוהב/יכול לאכול, מה לא, מתי אתה בבית, יכול לבשל או לא ודברים כאלה.
בגלל זה באמת אין איך לעזור לך סתם ככה.
תקרא ואתה תבין את זה מהר מאוד.😉
לי אף אחד לא כתב תוכנית אימון/תפריט, עשיתי את זה לבד. (ובאתי בשאלות בדיוק כמו שלך.)
כנס לקילוגרם, יש לך שם תוכניות, תפריטים ומעבר לזה המון מאמרים שיעזרו לך.
שיהיה לך כיוון, דבר ראשון תלמד איך אתה כותב תפריט ותלמד קצת מושגים בנושא.
תוכניות אימונים יש לך שם כל מיני דוגמאות ותנסה לקרוא גם על SS תראה אם מושך אותך.
בהצלחה! 😃

עוד משהו, אל תתבייש לשאול,כל דבר קטן שיש לך סימן שאלה עליו פתח על זה נושא ותלמד מאנשים פה.

שמע, לא באמת יעיפו אותך אחרי 6, תפתח גם מערכת יחסים טובה עם המאמנים ומי שצריך. לא מאמין שיעיפו אותך זה לא שחור לבן.😛

.
אל תהיה כזה בטוח. אותי היו מגרשים עד שביקשתי אישור מיוחד והתקשרתי למכון ואחרי הרבה ויכוחים הרשו לי. תכלס אף אחד לא שם לב אני נראה בן 17 בכיף

אל תהיה כזה בטוח. אותי היו מגרשים עד שביקשתי אישור מיוחד והתקשרתי למכון ואחרי הרבה ויכוחים הרשו לי. תכלס אף אחד לא שם לב אני נראה בן 17 בכיף

גם לי היה אסור לעשות סקוואט ודד במכון, התווכחתי מלא ביקשתי במיוחד ובסוף שחררו.
זאת לא אמורה להיות הדאגה שלו בנושא.

אתה טוען שלא? לא מעלים מסת שריר בSS? אתה בטוח בזה? ניסית?
בוא נדבר על זה קצת... תמיד כיף להפליק לאנשים כמוך בטוסיק. 😖

עכשיו ככה, אף אחד לא ישב פה ויתחיל לכתוב לך תוכנית אימונים ותזונה. לא בהכרח מעצלנות או רוע לב אלא גם כי זה נורא משתנה מאדם לאדם. אתה מכיר את עצמך הכי טוב, תבנה לעצמך.
תתחיל לקרוא ולהיכנס לעיניים. שום דבר לא בא בקלות.☝️
נכון זה מעצבן רצח שאומרים לך לקרוא ובעצם לא קיבלת שום עזרה?
אבל באמת שאין לנו איך לעזור לך.
תחשוב על זה, אני לא מכיר אותך לא יודע מה אוהב/יכול לאכול, מה לא, מתי אתה בבית, יכול לבשל או לא ודברים כאלה.
בגלל זה באמת אין איך לעזור לך סתם ככה.
תקרא ואתה תבין את זה מהר מאוד.😉
לי אף אחד לא כתב תוכנית אימון/תפריט, עשיתי את זה לבד. (ובאתי בשאלות בדיוק כמו שלך.)
כנס לקילוגרם, יש לך שם תוכניות, תפריטים ומעבר לזה המון מאמרים שיעזרו לך.
שיהיה לך כיוון, דבר ראשון תלמד איך אתה כותב תפריט ותלמד קצת מושגים בנושא.
תוכניות אימונים יש לך שם כל מיני דוגמאות ותנסה לקרוא גם על SS תראה אם מושך אותך.
בהצלחה! 😃

עוד משהו, אל תתבייש לשאול,כל דבר קטן שיש לך סימן שאלה עליו פתח על זה נושא ותלמד מאנשים פה.
אני לא יתווכח יותר כי כבר אמרתי את הדעה שלי (גם מי שגודל מהתוכנית הזאת גודל בלי שום פרופרציות)

ני לא יתווכח יותר כי כבר אמרתי את הדעה שלי (גם מי שגודל מהתוכנית הזאת גודל בלי שום פרופרציות)

תגדיר חוסר פרופורציות? ידיים קטנות?
כי אני מוכן לשים כסף שכשהייתי SSניק היו לי ידיים יותר גדולות משלך. 🙄 (רוצה תמונה?)
למה לא להתווכח? אתה רושם שטויות שטל אמר לך ומפיץ את זה.
ילדים עוד יוותרו על התוכנית בגלל השטויות שלך. 🤦‍♂️

תגדיר חוסר פרופורציות? ידיים קטנות?
כי אני מוכן לשים כסף שכשהייתי SSניק היו לי ידיים יותר גדולות משלך. 🙄 (רוצה תמונה?)
למה לא להתווכח? אתה רושם שטויות שטל אמר לך ומפיץ את זה.
ילדים עוד יוותרו על התוכנית בגלל השטויות שלך. 🤦‍♂️
איזה גבר יש לך ידיים יותר גדולות משלי (ואני יכול להתערב שהמשקלי עבודה שלי יותר גבוהים משלך ולא עשיתי SS)

לא אמרתי את המשקלי עבודה שלי אז אתה יכול להמשיך לבכות בשקט (תמשיך בSS עד 30 אחוז שומן ובלי מסת שריר!!!)
1.אני בחיטוב
2.אתה לא מצחיק
3.תתבגר
4.אתה לא מצחיק
5.לאבשי יש 200 דדליפט+
6.תהנה בבאן,מתפלל לאלוהים שיתנו לך על זה חוב לראק

1.אני בחיטוב
2.אתה לא מצחיק
3.תתבגר
4.אתה לא מצחיק
5.לאבשי יש 200 דדליפט+
6.תהנה בבאן,מתפלל לאלוהים שיתנו לך על זה חוב לראק
דדליפט אמרתי שאני לא עושה אז זה לא רלוונטי אבל סקוואט ובנץ אני עושה (מי רשם לי "צודק עחי,רק ABCDEFG שייק חלבון אחרי האימון ולא יותר שלא יהפוך לשומן"?.)

דדליפט אמרתי שאני לא עושה אז זה לא רלוונטי אבל סקוואט ובנץ אני עושה (מי רשם לי "צודק עחי,רק ABCDEFG שייק חלבון אחרי האימון ולא יותר שלא יהפוך לשומן"?.)
אני לא מכיר את המשקלי עבודה של אבשי בע''פ לא יודע מה יש לו מצולם ולא יודע על כמה הוא עכשיו הוא אמר שהוא נחלש בחיטוב.
ובכל זאת אני מקווה שתקבל באן

אני לא מכיר את המשקלי עבודה של אבשי בע''פ לא יודע מה יש לו מצולם ולא יודע על כמה הוא עכשיו הוא אמר שהוא נחלש בחיטוב.
ובכל זאת אני מקווה שתקבל באן
גם אני מקווה שתבין שSS זה לא לפיתוח גוף ורק לפיתוח כח אבל אתה לא מבין למרות שלא היה לך שום תוצאות בתוכנית הזאת

גם אני מקווה שתבין שSS זה לא לפיתוח גוף ורק לפיתוח כח אבל אתה לא מבין למרות שלא היה לך שום תוצאות בתוכנית הזאת
אבל אני לא מפתח גוף למען השם. אנשים שונים מטרות שונות תבין כבר

והעולם הוא שטוח.
וואלה?
לא רק שהוא על סייקל - הוא מתגנב לחדר כושר ואומר לך שזה מסטריט וורקאאוט.
באמת?
אם הוא היה על חדר כושר הגוף שלו היה הרבה יותר גדול והיו לו רגליים הרבה יותר גדולות (הוא עובד עליהם בסטריט רק בפיסטול סקוואט)

הכתף נראית גדולה יותר כי הוא מצמיד אותה לגוף

מעלה. חושב שלא?...
הוא בטוח מעלה יותר משיטת האימון שהצגת עבורך. אתה ילד קטן, שלא הרוויח מספיק מסת שריר ו/או ידע, כדאי להרגיע את ההתלהבות ולשמור על צניעות.

מה הולך כאן?
האשכול הזה מתחיל להזכיר לי ריבים של ילדים מFXP, וזה נורא.

Back
למעלה תחתית