הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חישוב קלוריות לתפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור Vlad992
  • פורסם בתאריך

Vlad992

משתמש מתחיל
38
5
נק' מוניטין:
5
38
5
GO ACTIVE
הBMR שלי כרגע הוא 1889
עכשיו לבניית התפריט חיטוב אני אמור להכפיל את הBMR ב1.3 ולהוסיף 200 קלוריות מהאימון ואז להחסיר 500
או להוריד מהבמר 200?

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה יכול להשאר עם התפריט של ה1981 בינתיים ולהוריד קלוריות בהמשך כמו שאמרתי לך קודם.
כן ירד לי הרבה מאזור המותניים
רק תוכל להגיד לי מתי בערך לעדכן את התפריט
וסליחה על החפירה האתר נטען פה בצורה נוראה

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
שומע התחלתי מסה,בקיצור אני כבר שבוע וחצי יש לי תפריט עם 2700 קלוריות אבל משום מה אני לא עולה במשקל? זה הגיוני?
http://i.imgur.com/uAVyyb7.png
משקל 68..
לא משנה אם הגיוני או לא. תעבוד לפי הנוסחה הקבועה, אם אתה לא עולה תוסיף קלוריות או תוריד פעילות אירובית.

• פותח/ת השרשור
לא משנה אם הגיוני או לא. תעבוד לפי הנוסחה הקבועה, אם אתה לא עולה תוסיף קלוריות או תוריד פעילות אירובית.
יש לי גיינר עוד מהתקופת המסה הקודמת,להשתמש כבר בו ואחרי זה לעלות קלוריות?

יש כאלה שעושים חיטוב על כמות שומן 0.8 וחלק אומרים 1 כפול מישקל גוף
מה בדר"כ עושים או ההמלצה ?
אחרי שאתה מחליט עם איזו כמות פחמימה אתה עושה את החיטוב אתה משלים את שאר הקלוריות שחסרות בתפריט עם שומן. אם תחליט לעשות דל פחמימה ולהיות על 20 גרם אתה כמובן תצטרך כמות גבוהה יותר של שומן מהאשר אם תחליט לחטב על 150 גרם פחמימה

מה בדר"כ עושים או נהוג לעשות 0.8 ?
כי ממה שראיתי באתר "קילוגרם" במאמר שלהם במדריך לחיטוב שהם מרכיבים את התפריט על 0.8 גרם שומן למישקל גוף.

יש היתרון או והחיסרון לכל אחד מהיחס שומן כזה בתפריט? או שזה כל אחד והגוף שלו איך שהוא מגיב יותר טוב או מרגיש יותר טוב לחטב

וברגע שאני מסיים חיטוב ורוצה לעלות למסה אז צריכת השומן צריכה להיות יותר מ 0.8 ממה שעשיתי בחיטוב לפחות 1 גרם למישקל גוף במסה

אז אני אתחיל לעלות בקלוריות כהתחלה ממקור שומן מאשר פחמימה ?

וברגע שאני מסיים חיטוב ורוצה לעלות למסה אז צריכת השומן צריכה להיות יותר מ 0.8 ממה שעשיתי בחיטוב לפחות 1 גרם למישקל גוף במסה

אז אני אתחיל לעלות בקלוריות כהתחלה ממקור שומן מאשר פחמימה ?
שוב, זה תלוי על כמה פחמימה אתה רוצה לעשות את החיטוב ועל כמה אתה רוצה לעשות את המסה. השינויים בשומן באים אחרי שקבעת את רמת הפחמימה שלך (כי החלבון בכל מקרה לא משתנה) ולפי סך הערכים הקלוריים שאתה צריך להגיע אליהם. לדוגמא, אתה צריך להגיע ל3000 קלוריות ו220 גרם חלבון והחלטת במסה שתעשה אותה על 250 גרם פחמימה. כמות הקלוריות ל220 חלבון ו250 פחמימה זה 1880 כלומר את שאר ה1100 קלוריות תצטרך להשלים משומן

נכון אבל יש כמות מינימלית שצריכה להיות למשל בחיטוב לא מומלץ להיות פחות מ0.8 גרם שומן בתפריט חיטוב נורמלי
אז איך זה לגבי מסה יש איזה בסיס לכמות שומן מינימלית או שאפשר להיות גם על 0.8

נכון אבל יש כמות מינימלית שצריכה להיות למשל בחיטוב לא מומלץ להיות פחות מ0.8 גרם שומן בתפריט חיטוב נורמלי
אז איך זה לגבי מסה יש איזה בסיס לכמות שומן מינימלית או שאפשר להיות גם על 0.8
אפשר להיות גם על 0.8 אבל אז רוב הסיכויים שתצטרך להגיע לכמויות ממש גבוהות של פחמימה כדי להגיע לכמות הקלוריות הדרושה אז עדיף להוסיף שומן לתפריט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית