עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה מעולה כל הכבוד 😃עבר שלוש שבועות מאז שהתחלתי ממשקל 77 הגעתי למשקל 73,האם זה בסדר?
לעדכן את התפריט עכשיו ל1700 קלוריות
כן ירד לי הרבה מאזור המותנייםלדעתי אתה יכול להשאר עם התפריט של ה1981 בינתיים ולהוריד קלוריות בהמשך כמו שאמרתי לך קודם.
יש לך אולי סקייפ למה השרת פה מעצבן עם הטעינה הזאתזה מעולה כל הכבוד 😃
אני לא אמור להוריד בין קילו לחצי קילו בשבוע?תוריד קלוריות כשתתחיל לרדת פחות מ3/4 קילו בשבוע.
3/4 קילו זה בין קילו לבין חצי קילו 😃יש לך אולי סקייפ למה השרת פה מעצבן עם הטעינה הזאת
אני לא אמור להוריד בין קילו לחצי קילו בשבוע?
ה שלושת רבע חשבתי 4 או 33/4 קילו זה בין קילו לבין חצי קילו 😃
שומע עדכנתי את התפריט יש מצב תעיף מבט תגיד לי אם סבבה3/4 קילו זה בין קילו לבין חצי קילו 😃
שומע התחלתי מסה,בקיצור אני כבר שבוע וחצי יש לי תפריט עם 2700 קלוריות אבל משום מה אני לא עולה במשקל? זה הגיוני?3/4 קילו זה בין קילו לבין חצי קילו 😃
לא משנה אם הגיוני או לא. תעבוד לפי הנוסחה הקבועה, אם אתה לא עולה תוסיף קלוריות או תוריד פעילות אירובית.שומע התחלתי מסה,בקיצור אני כבר שבוע וחצי יש לי תפריט עם 2700 קלוריות אבל משום מה אני לא עולה במשקל? זה הגיוני?
http://i.imgur.com/uAVyyb7.png
משקל 68..
יש לי גיינר עוד מהתקופת המסה הקודמת,להשתמש כבר בו ואחרי זה לעלות קלוריות?לא משנה אם הגיוני או לא. תעבוד לפי הנוסחה הקבועה, אם אתה לא עולה תוסיף קלוריות או תוריד פעילות אירובית.
החלטה שלך איך להעלות קלוריות. אם אתה רוצה תוסיף גיינר ואם אתה רוצה תוסיף אוכל או אפילו את שניהם.יש לי גיינר עוד מהתקופת המסה הקודמת,להשתמש כבר בו ואחרי זה לעלות קלוריות?
אוקיי,תודה 😃!החלטה שלך איך להעלות קלוריות. אם אתה רוצה תוסיף גיינר ואם אתה רוצה תוסיף אוכל או אפילו את שניהם.
אחרי שאתה מחליט עם איזו כמות פחמימה אתה עושה את החיטוב אתה משלים את שאר הקלוריות שחסרות בתפריט עם שומן. אם תחליט לעשות דל פחמימה ולהיות על 20 גרם אתה כמובן תצטרך כמות גבוהה יותר של שומן מהאשר אם תחליט לחטב על 150 גרם פחמימהיש כאלה שעושים חיטוב על כמות שומן 0.8 וחלק אומרים 1 כפול מישקל גוף
מה בדר"כ עושים או ההמלצה ?
זה כל אחד והגוף שלו איך שהוא מגיב יותר טוב או מרגיש יותר טוב לחטב
שוב, זה תלוי על כמה פחמימה אתה רוצה לעשות את החיטוב ועל כמה אתה רוצה לעשות את המסה. השינויים בשומן באים אחרי שקבעת את רמת הפחמימה שלך (כי החלבון בכל מקרה לא משתנה) ולפי סך הערכים הקלוריים שאתה צריך להגיע אליהם. לדוגמא, אתה צריך להגיע ל3000 קלוריות ו220 גרם חלבון והחלטת במסה שתעשה אותה על 250 גרם פחמימה. כמות הקלוריות ל220 חלבון ו250 פחמימה זה 1880 כלומר את שאר ה1100 קלוריות תצטרך להשלים משומןוברגע שאני מסיים חיטוב ורוצה לעלות למסה אז צריכת השומן צריכה להיות יותר מ 0.8 ממה שעשיתי בחיטוב לפחות 1 גרם למישקל גוף במסה
אז אני אתחיל לעלות בקלוריות כהתחלה ממקור שומן מאשר פחמימה ?
אפשר להיות גם על 0.8 אבל אז רוב הסיכויים שתצטרך להגיע לכמויות ממש גבוהות של פחמימה כדי להגיע לכמות הקלוריות הדרושה אז עדיף להוסיף שומן לתפריט.נכון אבל יש כמות מינימלית שצריכה להיות למשל בחיטוב לא מומלץ להיות פחות מ0.8 גרם שומן בתפריט חיטוב נורמלי
אז איך זה לגבי מסה יש איזה בסיס לכמות שומן מינימלית או שאפשר להיות גם על 0.8