הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לינארית דדליפט VS היי פולס

• פותח/ת השרשור Benny87
  • פורסם בתאריך

Benny87

משתמש מתחיל
35
7
נק' מוניטין:
7
35
7
במאמר החדש על הלינארית כתוב שניתן לעשות דדליפט או היי פולס, לא ממש הבנתי איך משווים בכלל בין שני התרגילים?
משהו נסה להחליף את הדדליפט בהיי פולס? האם החילוף הזה ישפר את לחיצת הבנץ? או יחליש את הסקוואט?

לא עניין של השוואה. התוכנית המקורית נכתבה עם פאוור קלין והיי פולס, כי היא נכתבה עבור שחקני פוטבול, ושמה דגש על כוח מתפרץ.

לא רואה איך החילוף הזה קשור לבנץ'. לגבי הסקוואט, אתה יכול לראות את זה כמחליש, ואתה יכול גם לראות את זה כמחזק, כי יהיה פחות עומס על הזוקפים במהלך השבוע, ואימון B הרי מוקדש לסקוואט של התאוששות והדדליפט קצת דופק את זה.

לא עניין של השוואה. התוכנית המקורית נכתבה עם פאוור קלין והיי פולס, כי היא נכתבה עבור שחקני פוטבול, ושמה דגש על כוח מתפרץ.

לא רואה איך החילוף הזה קשור לבנץ'. לגבי הסקוואט, אתה יכול לראות את זה כמחליש, ואתה יכול גם לראות את זה כמחזק, כי יהיה פחות עומס על הזוקפים במהלך השבוע, ואימון B הרי מוקדש לסקוואט של התאוששות והדדליפט קצת דופק את זה.
איך ידעתי שאתה תגיב חחחחחחחחחחח
זה לא אמור כל כך להחליק שי הקרי אובר מדדליפט ממאילה די נמוך, אני יודע גם על הרבה מאמני פוטבול שלא רוצים שהשחקנים שלהם יעשו דדליפט בכלל.

ג'יימי לואיס כתב בספר שלו על מאמני פוטבול שנותנים למתאמנים שלהם לעשות רבעי סקוואט רק כדי שיירשם להם
משקל עבודה גבוה וזה ייזקף לזכותו של המאמן.
כך שאני לא מופתע.

כן, אני מבין את זה. אני רק לא מבין איזו סיבה יש למאמנים לזנוח את הדדליפט לחלוטין.
אין להם סיבה שהם חייבים לעשות דדליפט, אין שום דבר שדדליפט ייתן להם יתרום ודברים אחרים שפחות מעמיסים על הגוף ייתנו

כן, אני מבין את זה. אני רק לא מבין איזו סיבה יש למאמנים לזנוח את הדדליפט לחלוטין.
אני מניח שיש ענפי ספורט מסויימים שהתרגיל לא ישרת את המטרות שלהם.
אל תשאל אותי איזה.. זאת הייתה הצהרה היפותטית 😃

אין להם סיבה שהם חייבים לעשות דדליפט, אין שום דבר שדדליפט ייתן להם יתרום ודברים אחרים שפחות מעמיסים על הגוף ייתנו

אני מניח שיש ענפי ספורט מסויימים שהתרגיל לא ישרת את המטרות שלהם.
אל תשאל אותי איזה.. זאת הייתה הצהרה היפותטית 😃
בנוסף לכוח מתפרץ גם לכוח יש חשיבות ודדליפט משרת את המטרה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית