עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך ידעתי שאתה תגיב חחחחחחחחחחחלא עניין של השוואה. התוכנית המקורית נכתבה עם פאוור קלין והיי פולס, כי היא נכתבה עבור שחקני פוטבול, ושמה דגש על כוח מתפרץ.
לא רואה איך החילוף הזה קשור לבנץ'. לגבי הסקוואט, אתה יכול לראות את זה כמחליש, ואתה יכול גם לראות את זה כמחזק, כי יהיה פחות עומס על הזוקפים במהלך השבוע, ואימון B הרי מוקדש לסקוואט של התאוששות והדדליפט קצת דופק את זה.
מטומטמים.מאמני פוטבול שלא רוצים שהשחקנים שלהם יעשו דדליפט בכלל.
תנסה אתה לעשות ספרינטים ודרילים אחרי יום דדליפט כבדמטומטמים.
ג'יימי לואיס כתב בספר שלו על מאמני פוטבול שנותנים למתאמנים שלהם לעשות רבעי סקוואט רק כדי שיירשם להםמטומטמים.
זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי בשביל לא לעשות דדליפט. תחפש אחד אחר.תנסה אתה לעשות ספרינטים ודרילים אחרי יום דדליפט כבד
זה יישבור לך תה גב?זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי בשביל לא לעשות דדליפט. תחפש אחד אחר.
אני מניח שאתה מתכוון לזה באופן מילולי, כן? 😃זה יישבור לך תה גב?
אתה מבין שדדליפט כבד יכול להיות מחוץ לבנק המטרות של בנאדם, וזה בסדר מבחינתו?זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי בשביל לא לעשות דדליפט. תחפש אחד אחר.
כמובןאני מניח שאתה מתכוון לזה באופן מילולי, כן? 😃
כן, אני מבין את זה. אני רק לא מבין איזו סיבה יש למאמנים לזנוח את הדדליפט לחלוטין.אתה מבין שדדליפט כבד יכול להיות מחוץ לבנק המטרות של בנאדם, וזה בסדר מבחינתו?
אין להם סיבה שהם חייבים לעשות דדליפט, אין שום דבר שדדליפט ייתן להם יתרום ודברים אחרים שפחות מעמיסים על הגוף ייתנוכן, אני מבין את זה. אני רק לא מבין איזו סיבה יש למאמנים לזנוח את הדדליפט לחלוטין.
אני מניח שיש ענפי ספורט מסויימים שהתרגיל לא ישרת את המטרות שלהם.כן, אני מבין את זה. אני רק לא מבין איזו סיבה יש למאמנים לזנוח את הדדליפט לחלוטין.
פוטבולאני מניח שיש ענפי ספורט מסויימים שהתרגיל לא ישרת את המטרות שלהם.
אל תשאל אותי איזה.. זאת הייתה הצהרה היפותטית 😃
אין להם סיבה שהם חייבים לעשות דדליפט, אין שום דבר שדדליפט ייתן להם יתרום ודברים אחרים שפחות מעמיסים על הגוף ייתנו
בנוסף לכוח מתפרץ גם לכוח יש חשיבות ודדליפט משרת את המטרה הזו.אני מניח שיש ענפי ספורט מסויימים שהתרגיל לא ישרת את המטרות שלהם.
אל תשאל אותי איזה.. זאת הייתה הצהרה היפותטית 😃
רק דדליפט? פאוורקלין כבד לא תופס?בנוסף לכוח מתפרץ גם לכוח יש חשיבות ודדליפט משרת את המטרה הזו.
לא חוכמה, כל אימון כח משרת את המטרה הזאת 😃בנוסף לכוח מתפרץ גם לכוח יש חשיבות ודדליפט משרת את המטרה הזו.
פאוורקלין הוא תרגיל של כוח מתפרץ.רק דדליפט? פאוורקלין כבד לא תופס?
אני מניח שהתכוונת לפאוורקלין.דדליפט הוא תרגיל של כוח מתפרץ.