עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה אתה אומר על זה? iron gym pull-up boostאם אתה לא מצליח לעשות מתח כמו שצריך - בהחלט.
אישית מה שעזר לי בתור ילד היה לקפוץ על המתח ולהתנגד לנפילה כמה שאפשר. ברגע שהגעתי ל20-30 שניות התחלתי לנסות לעשות חזרות מלאות והשתפרתי בקצב מהיר.
אני עושה את זה אבל אני רוצה משו שאני יצליח לעשות 1 או 2 וככה אני יתקדם יותר מהר אני עושה גם חזרות שליליות גם גרביטון אבל אני רוצה עושה משו.נראה כמו גניבה. תנסה לעשות חזרות אקצנטריות כמו שהצעתי ותראה איך אתה מתקדם.
כי התקשרתי לחנות והוא אמר שהגומייה הזאת בכלל למשו אחר וזה למתחכן. מעשית אני לא חושב שזה נוח ויעיל יותר מצורות אחרות, אבל המחיר זעום ואני מאמין שלא תפסיד מלנסות.
אז איזה רצועה כדאי וכמה מ"מ ואני רוצה משו שהכי יעזור לי.צריך לראות בעין מה אורך הרצועות ואם יהיה נוח להשתמש בהן וליצור צורת U כשהידיים מחזיקות בגומי למעלה והישבן על התחתית.
בגוגל יש הרבה תמונות שונות של שימוש ברצועה, בבקשה:
https://www.google.co.il/search?q=b...&sa=X&ei=YVf8VIKUOMLPaN-HgdAF&ved=0CAYQ_AUoAQ
אז לקחת את זה?בכל התמונות שראיתי השתמשו ברצועה השניה ששלחת וליפפו אותה בתוך עצמה על המוט, כך שכנראה זאת האופציה הטובה יותר. כמה מ"מ וכו לא אוכל לעזור כי לא התנסיתי בזה בעבר.
כן. קח סרטון שמסביר איך לעשות את זה:
אז סבבה תודה אני יקנה את זהאם אתה לא מצליח לעשות מתח, ובעזרת הגומיה תצליח, הרי שזה עוזר.