מה זה לא הולך להיות תמיד ככה?זה לא הולך להיות ככה תמיד. זה רק להתחלה
וזה זו* לא זה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה לא הולך להיות תמיד ככה?זה לא הולך להיות ככה תמיד. זה רק להתחלה
המקסימום 3 דקות מנוחה זה רק ל 3-4 שבועות הקרוביםמה זה לא הולך להיות תמיד ככה?
וזה זו* לא זה.
אתה יכול להסביר לי בבקשה מה זה משנה כמה זמן אתה נח (ברור שלא רבע שעה מנוחה) .המקסימום 3 דקות מנוחה זה רק ל 3-4 שבועות הקרובים
יפה ילדוןx7haim עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השחיף ~ המסע ל 180 דדליפט״:
עדכון לוג: 06/09/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
אני מנסה לקחת אותן יותר אחורהיפה ילדון
אני לא בטוח שזה באמת קורה אבל זה נראה כאילו אתה מרים קצת את הכתפיים בנעילה 😲
למה לנוח יותר כשאני לא צריך? מה אני עוףקאתה יכול להסביר לי בבקשה מה זה משנה כמה זמן אתה נח (ברור שלא רבע שעה מנוחה) .
או שגם זה סוד?🤦♂️
... איזו תשובה מנומקת וטובה. הייתי מביא לך 100 בלשון.למה לנוח יותר כשאנני לא צריך? מה אני עוףק
אי אפשר להבין מתי אתה רציני... איזו תשובה מנומקת וטובה. הייתי מביא לך 100 בלשון.
נו באמת. 🫤אי אפשר להבין מתי אתה רציני
מתי אף פעם לא רצינינו באמת. 🫤
תחשוב קצת .
אז הפעם כן. 😡מתי אף פעם לא רציני
תודה על המחמאה. אבל איפה התשובה שלך.באמת? תודה קושקוש 😘
איננהתודה על המחמאה. אבל איפה התשובה שלך.
🫤איננה
מסכים. אבל אתה עדיין מתחמק. 😃טוב מתי לך לישון אמרת אתה עייף. גם אני הולך
שחכתי מה השאלה, אבדוק בבוקר🫤
מסכים. אבל אתה עדיין מתחמק. 😃
למה הזמן מנוחה שלך משנה. כתבת בעצמך שאתה נח רק " 2 דקות".שחכתי מה השאלה, אבדוק בבוקר
אני לא יודע למה זה משנה לחיים(או בכלל למה זה משנה), אבל אני יודע שיש תוכניות שמבוססות על כך שאתה עושה סטים מהירים 😲למה הזמן מנוחה שלך משנה. כתבת בעצמך שאתה נח רק " 2 דקות".
התרגלתי לעשות מהראני לא יודע למה זה משנה לחיים(או בכלל למה זה משנה), אבל אני יודע שיש תוכניות שמבוססות על כך שאתה עושה סטים מהירים 😲
יש לי חבר שהריץ תוכנית ככה ואמר שזה עשה פלאים לסקוואט שלו
שמע, לא חושב שזה באמת משנה. אושר אמר לי עד שבוע 3-4 לנוח בנפח עד 3 דקות אז זה מה שאני עושהלמה הזמן מנוחה שלך משנה. כתבת בעצמך שאתה נח רק " 2 דקות".
אם זה לא משנה כמה זמן אתה נח אז למה "ברור שלא רבע שעה"?אתה יכול להסביר לי בבקשה מה זה משנה כמה זמן אתה נח (ברור שלא רבע שעה מנוחה) .