עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית לכמה זמן באחוזים אתה תעלה בהתאם לאם תעשה 8 חזרות ובהתאם לאם תעשה 5. אני גם לא חושב שאתה צריך לחשוב על זה...המשקל עצמו ברור נגיד אני עושה 70 על 5 ו60 על 8 סתם לצורך דוגמא ברור שאם 70x5 המשקל על המוט יעלה יותר מהר אבל למשל כרגע ההבדל בין המשקל שאני ב8 לבין 5 הוא 15%
עשיתי עד עכשיו 5x3 ועכשיו אני רוצה לעשות 4x8 כי המטרה שלי היא שהחזה יגדל "ויתנפח"אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית לכמה זמן באחוזים אתה תעלה בהתאם לאם תעשה 8 חזרות ובהתאם לאם תעשה 5. אני גם לא חושב שאתה צריך לחשוב על זה...
פשוט תתאמן על 5 חזרות בתרגילים מורכבים כי בזה מתקדמים יותר מהר.
4x8 לא יגרמו לחזה לגדול ולהתנפח. האוכל שאתה אוכל יגרום לחזה לגדול ולהתנפח כשתעלה במסה. אתה צריך לדאוג שבהתאם לעליה במסה יעלו משקלי העבודה ואז הכל יהיה בסדר.עשיתי עד עכשיו 5x3 ועכשיו אני רוצה לעשות 4x8 כי המטרה שלי היא שהחזה יגדל "ויתנפח"
שמע בכיף היצי עושה 5 חזרות כי עליתי מצוין במשקלי עבודה אבל מפחד שהחזה לא יגדל וגם כול מי שהוא רוצה פיתוח גוף במכון עושה 8-12 חזרות במורכבים דרך אגב אם הצלחתי לעלות מהר במשקלי עבודה זה אומר שאני אוכל טוב?4x8 לא יגרמו לחזה לגדול ולהתנפח. האוכל שאתה אוכל יגרום לחזה לגדול ולהתנפח כשתעלה במסה. אתה צריך לדאוג שבהתאם לעליה במסה יעלו משקלי העבודה ואז הכל יהיה בסדר.
אוקי פשוט עד עכשיו לא היתי בטוח אם אני אוכל טוב אני פשוט מנסה לאכול במאזן קלורי חיובי וכמה שיוצר חלבונים ובטוח שנפח גדול יותר לא יגרום לשריר לגדול יותר טוב? שמע בכל התרגילים אני עושה 8-12 רק במורכבים אני מוכן גג 8 אבל מה טווח החזרות הכי טוב בתרגילים מורכבים שהשריר יגדל? וכמה סטים לדעתך צריך?אוקיי אחי בוא ניסגר על נקודה אחת לפני שאנחנו ממשיכים הלאה:
8 חזרות לא יגרמו לחזה להתפתח יותר מהאשר 5 חזרות.
אם הצלחת לעלות במשקלי עבודה יכולות להיות הרבה סיבות לזה וזה שאתה אוכל טוב זאת אחת מהן
אוקי פשוט עד עכשיו לא היתי בטוח אם אני אוכל טוב אני פשוט מנסה לאכול במאזן קלורי חיובי וכמה שיוצר חלבונים ובטוח שנפח גדול יותר לא יגרום לשריר לגדול יותר טוב? שמע בכל התרגילים אני עושה 8-12 רק במורכבים אני מוכן גג 8 אבל מה טווח החזרות הכי טוב בתרגילים מורכבים שהשריר יגדל? וכמכאוקיי אחי בוא ניסגר על נקודה אחת לפני שאנחנו ממשיכים הלאה:
8 חזרות לא יגרמו לחזה להתפתח יותר מהאשר 5 חזרות.
אם הצלחת לעלות במשקלי עבודה יכולות להיות הרבה סיבות לזה וזה שאתה אוכל טוב זאת אחת מהן
אה טוב תודה אני ינסה אז במורכבים לדעתך 5x5 ובכל שאר 8-12? וב6 חזרות כדאי אולי 4 סטים להגדיל את הנפח? זה עובד בעיקרון על מספר החזרות הסופי שעושים בכל הסטים ביחד?למה לא 6 חזרות אז?למה 8?
תשאר על 5 חזרות בתרגילים המורכבים,אם תהיה מעוניין בנפח גדול יותר לך על 5X5
אוקי פשוט עד עכשיו לא היתי בטוח אם אני אוכל טוב אני פשוט מנסה לאכול במאזן קלורי חיובי וכמה שיוצר חלבונים ובטוח שנפח גדול יותר לא יגרום לשריר לגדול יותר טוב? שמע בכל התרגילים אני עושה 8-12 רק במורכבים אני מוכן גג 8 אבל מה טווח החזרות הכי טוב בתרגילים מורכבים שהשריר יגדל? וכמכ
אה טוב תודה אני ינסה אז במורכבים לדעתך 5x5 ובכל שאר 8-12? וב6 חזרות כדאי אולי 4 סטים להגדיל את הנפח? זה עובד בעיקרון על מספר החזרות הסופי שעושים בכל הסטים ביחד?
אוקי כמה סטים לדעתך לעשות במורכבים? חשבתי על זה אולי באמת כדאי פחות חזרות בשביל עליה גדול במשקל אבל יותר סטים בשביל נפח גדול יותראתה נדבק למספרים וזה מיותר.
חזה מגיב טוב לנפח.
תעשה 5 חזרות בבנצ' פרס ובשאר תרגילי העזר תעלה נפח ל 8-10 חזרות.
אוקי כמה סטים לדעתך לעשות במורכבים? חשבתי על זה אולי באמת כדאי פחות חזרות בשביל עליה גדול במשקל אבל יותר סטים בשביל נפח גדול יותר
חשבתי לעשות אולי 4X6 או 4X5
3 זה מספיק.אוקי כמה סטים לדעתך לעשות במורכבים? חשבתי על זה אולי באמת כדאי פחות חזרות בשביל עליה גדול במשקל אבל יותר סטים בשביל נפח גדול יותר
חשבתי לעשות אולי 4X6 או 4X5
אוקי תודה אבל לדעתך 5 או 6 חזרות?3 זה מספיק.
כמו שאמרתי, יש לך תרגילי עזר ובהם תוכל להעלות נפח.
אני מעדיף 5,אוקי תו
אוקי תודה אבל לדעתך 5 או 6 חזרות?
אוקי תודה אחיאני מעדיף 5,
אבל גם 6 זה בסדר.