הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קצב עלייה במשקלי עבודה

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
אם אני עושה 8 חזרות קצב העלייה במשקלי העבודה יהיה נמוך יותר מאשר 5 חזרות? לדוגמא יקח לי אותו זמן לעלות 10% ממשקל העבודה ב 8 חזרות אותו זמן כמו ב5 חזרות?

לא יכול להגיד לך באחוזים אבל כן יכול להגיד לך שבעבודה ל5 חזרות אתה בטוח תעלה משקל יותר מהר מהאשר בעבודה על 8 חזרות.

המשקל עצמו ברור נגיד אני עושה 70 על 5 ו60 על 8 סתם לצורך דוגמא ברור שאם 70x5 המשקל על המוט יעלה יותר מהר אבל למשל כרגע ההבדל בין המשקל שאני ב8 לבין 5 הוא 15%
אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית לכמה זמן באחוזים אתה תעלה בהתאם לאם תעשה 8 חזרות ובהתאם לאם תעשה 5. אני גם לא חושב שאתה צריך לחשוב על זה...
פשוט תתאמן על 5 חזרות בתרגילים מורכבים כי בזה מתקדמים יותר מהר.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שיש תשובה חד משמעית לכמה זמן באחוזים אתה תעלה בהתאם לאם תעשה 8 חזרות ובהתאם לאם תעשה 5. אני גם לא חושב שאתה צריך לחשוב על זה...
פשוט תתאמן על 5 חזרות בתרגילים מורכבים כי בזה מתקדמים יותר מהר.
עשיתי עד עכשיו 5x3 ועכשיו אני רוצה לעשות 4x8 כי המטרה שלי היא שהחזה יגדל "ויתנפח"

עשיתי עד עכשיו 5x3 ועכשיו אני רוצה לעשות 4x8 כי המטרה שלי היא שהחזה יגדל "ויתנפח"
4x8 לא יגרמו לחזה לגדול ולהתנפח. האוכל שאתה אוכל יגרום לחזה לגדול ולהתנפח כשתעלה במסה. אתה צריך לדאוג שבהתאם לעליה במסה יעלו משקלי העבודה ואז הכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
4x8 לא יגרמו לחזה לגדול ולהתנפח. האוכל שאתה אוכל יגרום לחזה לגדול ולהתנפח כשתעלה במסה. אתה צריך לדאוג שבהתאם לעליה במסה יעלו משקלי העבודה ואז הכל יהיה בסדר.
שמע בכיף היצי עושה 5 חזרות כי עליתי מצוין במשקלי עבודה אבל מפחד שהחזה לא יגדל וגם כול מי שהוא רוצה פיתוח גוף במכון עושה 8-12 חזרות במורכבים דרך אגב אם הצלחתי לעלות מהר במשקלי עבודה זה אומר שאני אוכל טוב?

אוקיי אחי בוא ניסגר על נקודה אחת לפני שאנחנו ממשיכים הלאה:
8 חזרות לא יגרמו לחזה להתפתח יותר מהאשר 5 חזרות.

אם הצלחת לעלות במשקלי עבודה יכולות להיות הרבה סיבות לזה וזה שאתה אוכל טוב זאת אחת מהן

• פותח/ת השרשור

אם הצלחת לעלות במשקלי עבודה יכולות להיות הרבה סיבות לזה וזה שאתה אוכל טוב זאת אחת מהן
אוקי פשוט עד עכשיו לא היתי בטוח אם אני אוכל טוב אני פשוט מנסה לאכול במאזן קלורי חיובי וכמה שיוצר חלבונים ובטוח שנפח גדול יותר לא יגרום לשריר לגדול יותר טוב? שמע בכל התרגילים אני עושה 8-12 רק במורכבים אני מוכן גג 8 אבל מה טווח החזרות הכי טוב בתרגילים מורכבים שהשריר יגדל? וכמה סטים לדעתך צריך?

למה לא 6 חזרות אז?למה 8?
תשאר על 5 חזרות בתרגילים המורכבים,אם תהיה מעוניין בנפח גדול יותר לך על 5X5

• פותח/ת השרשור

אוקי פשוט עד עכשיו לא היתי בטוח אם אני אוכל טוב אני פשוט מנסה לאכול במאזן קלורי חיובי וכמה שיוצר חלבונים ובטוח שנפח גדול יותר לא יגרום לשריר לגדול יותר טוב? שמע בכל התרגילים אני עושה 8-12 רק במורכבים אני מוכן גג 8 אבל מה טווח החזרות הכי טוב בתרגילים מורכבים שהשריר יגדל? וכמכ
למה לא 6 חזרות אז?למה 8?
תשאר על 5 חזרות בתרגילים המורכבים,אם תהיה מעוניין בנפח גדול יותר לך על 5X5
אה טוב תודה אני ינסה אז במורכבים לדעתך 5x5 ובכל שאר 8-12? וב6 חזרות כדאי אולי 4 סטים להגדיל את הנפח? זה עובד בעיקרון על מספר החזרות הסופי שעושים בכל הסטים ביחד?

אוקי פשוט עד עכשיו לא היתי בטוח אם אני אוכל טוב אני פשוט מנסה לאכול במאזן קלורי חיובי וכמה שיוצר חלבונים ובטוח שנפח גדול יותר לא יגרום לשריר לגדול יותר טוב? שמע בכל התרגילים אני עושה 8-12 רק במורכבים אני מוכן גג 8 אבל מה טווח החזרות הכי טוב בתרגילים מורכבים שהשריר יגדל? וכמכ

אה טוב תודה אני ינסה אז במורכבים לדעתך 5x5 ובכל שאר 8-12? וב6 חזרות כדאי אולי 4 סטים להגדיל את הנפח? זה עובד בעיקרון על מספר החזרות הסופי שעושים בכל הסטים ביחד?

ה6 חזרות בא להראות לך שאין למה להיות אובססיבי לגבי חזרה או שתיים יותר כי זה לא מה ש"ינפח" אותך.
לך על 5X5 בתרגילים מורכבים אם אתה רוצה נפח(אזהרה מדדליפט כי זה יסחוט אותך)

אתה נדבק למספרים וזה מיותר.
חזה מגיב טוב לנפח.

תעשה 5 חזרות בבנצ' פרס ובשאר תרגילי העזר תעלה נפח ל 8-10 חזרות.

• פותח/ת השרשור
אתה נדבק למספרים וזה מיותר.
חזה מגיב טוב לנפח.

תעשה 5 חזרות בבנצ' פרס ובשאר תרגילי העזר תעלה נפח ל 8-10 חזרות.
אוקי כמה סטים לדעתך לעשות במורכבים? חשבתי על זה אולי באמת כדאי פחות חזרות בשביל עליה גדול במשקל אבל יותר סטים בשביל נפח גדול יותר
חשבתי לעשות אולי 4X6 או 4X5

אוקי כמה סטים לדעתך לעשות במורכבים? חשבתי על זה אולי באמת כדאי פחות חזרות בשביל עליה גדול במשקל אבל יותר סטים בשביל נפח גדול יותר

כפי שכתבתי כבר פעמיים,נפח שנמצא באיזון בין עצימות לנפח הוא 5X5.

3 זה מספיק.
כמו שאמרתי, יש לך תרגילי עזר ובהם תוכל להעלות נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית