עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גרעון של 500-600 ככה, התחלתי 89 ועכשיו אני 83, התחלתי בדצמבר וזה לקח מלא מלא זמן, אני רוצה לסיים כבר עם החיטוב ונמאס לי לחכותאיזה גרעון עשית עד היום? כמה זמן עשית אותו ואיזה תוצאות ראית?
בעקרון עכשיו הייתי בטיול שבוע ואמנם לא הייתי במאזן קלורי ניטרלי אך העלתי קילו בגלל כנראה הפחמימות (נוזלים), אתה חושב שעדיין כדאי לי לעשות את השבוע הזה? ואחרי השבוע וחצי האלו להתחיל עם גרעון של 600 ואז אחרי כמה זמן להגדיל את הגרעון ל800?6 קילו מדצמבר זה אומר 6 קילו ב3-4 חודשים? כן זה איטי מאוד. בגלל שאתה תקופה כל כך ארוכה בחיטוב ייתכן שהגוף שלך כבר התרגל לכמות קלוריות נמוכה ובגלל זה הBMR שלך נמוך יותר מהרגיל. אני חושב שכדאי לך אחרי התקופה הזאת להכנס לשבוע-שבוע וחצי של מאזן נייטראלי כדי להחזיר את הגוף למצב טבעי, לאחר מכן להכנס לשבוע-שבועיים של גרעון 500-600 ואז להמשיך ל800 אם אתה רואה בזה צורך.
אם העלית קילו זה אומר שהיית לפחות בנייטראלי בתקופה הזאת (אלה אם זמני השקילה היו שונים לדוגמא פעם אחת נשקלת אחרי אוכל ופעם אחת אחרי צום) אז אפשר לקפוץ על השבוע הזה ולהתחיל שבוע-שבועיים של גרעון 500-600 ואז לעבור לגרעון 800 לאחר מכן.בעקרון עכשיו הייתי בטיול שבוע ואמנם לא הייתי במאזן קלורי ניטרלי אך העלתי קילו בגלל כנראה הפחמימות (נוזלים), אתה חושב שעדיין כדאי לי לעשות את השבוע הזה? ואחרי השבוע וחצי האלו להתחיל עם גרעון של 600 ואז אחרי כמה זמן להגדיל את הגרעון ל800?
בדקתי בבקרים, כן העלתי ככה קילו וחצי שאני מאמין מנוזלים... אני מאמין שעד שאני אסדר את התפריט זה יקח לי עוד שבוע ואז אני אתחיל, מה אתה אומר ? ובלי אירובי כן? מעדיף בליאם העלית קילו זה אומר שהיית לפחות בנייטראלי בתקופה הזאת (אלה אם זמני השקילה היו שונים לדוגמא פעם אחת נשקלת אחרי אוכל ופעם אחת אחרי צום) אז אפשר לקפוץ על השבוע הזה ולהתחיל שבוע-שבועיים של גרעון 500-600 ואז לעבור לגרעון 800 לאחר מכן.
אני אישית מעדיף להגדיל את הגרעון בעזרת אירובי, במקרים מסויימים כשאתה נתקע זה גם יכול לעזור לך יותר מסתם להוריד אוכל. במיוחד ש1500 קלוריות זאת כמות מאוד קטנה.בדקתי בבקרים, כן העלתי ככה קילו וחצי שאני מאמין מנוזלים... אני מאמין שעד שאני אסדר את התפריט זה יקח לי עוד שבוע ואז אני אתחיל, מה אתה אומר ? ובלי אירובי כן? מעדיף בלי
באמת שאני מעדיף בלי אירובי בכלל, פעם ב- אבל לא קבוע, האם זה כל כך גרוע? מה החסרונות בלעשות חיטוב בלי אירובי עם גרעון גדול יחסית?אני אישית מעדיף להגדיל את הגרעון בעזרת אירובי, במקרים מסויימים כשאתה נתקע זה גם יכול לעזור לך יותר מסתם להוריד אוכל. במיוחד ש1500 קלוריות זאת כמות מאוד קטנה.
בעקרון זה לא באמת כל כך משנה אם אתה נכנס לגרעון עם אירובי או בלי ופגשתי פה כמה מחקרים שחקרו אנשים שהוסיפו אירובי ואנשים שלא הוסיפו ושני הקבוצות והורידו לאותו הגרעון והתוצאות היו מאוד דומות. יש אומנם גם דעה שאומרת שבמצב שבו אתה נתקע ולא מצליח להתקדם בגרעון קלורי בלבד ללא אירובי אז תוספת אירובי יכולה לעזור מאוד בקידום המטרה.באמת שאני מעדיף בלי אירובי בכלל, פעם ב- אבל לא קבוע, האם זה כל כך גרוע? מה החסרונות בלעשות חיטוב בלי אירובי עם גרעון גדול יחסית?
נו אז מעולה! אקח הכל לתשומת ליבי, תודה רבה על העזרה 😃בעקרון זה לא באמת כל כך משנה אם אתה נכנס לגרעון עם אירובי או בלי ופגשתי פה כמה מחקרים שחקרו אנשים שהוסיפו אירובי ואנשים שלא הוסיפו ושני הקבוצות והורידו לאותו הגרעון והתוצאות היו מאוד דומות. יש אומנם גם דעה שאומרת שבמצב שבו אתה נתקע ולא מצליח להתקדם בגרעון קלורי בלבד ללא אירובי אז תוספת אירובי יכולה לעזור מאוד בקידום המטרה.
אני בתקופת החיטוב שלי עשיתי ריצה 3 פעמים בשבוע של כ25 דקות (רצתי 4 קילומטר בהליכון כל פעם אם אני זוכר נכון על מהירות 9) ולדעתי זה עזר לי להתקדם, חוץ מזה לכל מתאמן רצוי שתהיה סיבולת לב ריאה ברמה בסיסית לפחות אז מומלץ לנצל את תקופת החיטוב על מנת לשפר את זה לפחות 😃
עבד לך דל פחמימה מאיזה אחוז שומן? אומרים לעשות דל פחמימה מאחוז שומן מסויים לא?אישית לי עבד טוב מאוד דל פחמימה עם גירעון של 500-600, והעמסות כמובן.
לא רואה סיבה להגיע ל1500 קלוריות ביום, נראה לי קצת הרעבה, במיוחד שאתה עובד פיזי.
בקשר לאירובי, אתה יכול להוסיף אינטרוולים, יש לזה ערך מוסף מעבר לקלוריות שנשרפות מהפעילות עצמה.
לרוב באמצע החיטוב או כשמגיעים ל 70% מהתהליך, אצלי זה עובד ככה הכי טוב.עבד לך דל פחמימה מאיזה אחוז שומן? אומרים לעשות דל פחמימה מאחוז שומן מסויים לא?
אני מאמין שיש לי עוד איזה 5-7 קילו להוריד, עכשיו אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על דל פחמימה או גרעון של 800? מה נראה לך ?לרוב באמצע החיטוב או כשמגיעים ל 70% מהתהליך, אצלי זה עובד ככה הכי טוב.
וכשאני אומר דל-פחמימה אני מתכוון ל 30-50.
אני (_באופן אישי_) לא מחשיב 80-100 כדל פחמימה. אבל זה הטווח שאהיה בו ברוב החיטוב.
והעמסות כמובן.
מציע לך להתחיל בהדרגה ולא לקפוץ ישר לגירעון גדול כל כך.@Tank תגיד האם זה משנה להתחיל עם שבוע עם גרעון 500-600 ואז אחרי שבוע להעלות ל800? מה יקרה אם אני אתחיל ישר עם גרעון של 800 ?
מעניין אותי לדעת אם יש חסרונות מטורפים בלקפוץ ישר ל800 או שלא?מציע לך להתחיל בהדרגה ולא לקפוץ ישר לגירעון גדול כל כך.
לא מאמין בקיצוניות, אף פעם.מעניין אותי לדעת אם יש חסרונות מטורפים בלקפוץ ישר ל800 או שלא?
בעיקרון הכנתי תפריטים לגרעון של 800 כבר, זה יהיה סתם סיבוך בשבילי לעשות עוד שבוע ככה אבל, זה לא טוב מקטע בריאותי או שסתם ?לא מאמין בקיצוניות, אף פעם.