סרטון סרטון משגרת האימונים שלנו!!!

למה כולם יורדים עליהם לא הבנתי, אחלה גוף סך הכל...
כי הם עובדים כמו ילדות עדיין וממהרים לפרסם סרטון להרגיש בפסגת הפיטנס...
סקוואט 40 ק"ג עם פוסי פאד? כל ילד יכול לעשות יותר, וכל מני שטויות שהם דחפו לשם 🫤

כי הם עובדים כמו ילדות עדיין וממהרים לפרסם סרטון להרגיש בפסגת הפיטנס...
סקוואט 40 ק"ג עם פוסי פאד? כל ילד יכול לעשות יותר, וכל מני שטויות שהם דחפו לשם 🫤
ובכל זאת, נראים טוב יותר מכמעט כל אלו שעושים סקוואט עם 40 ק"ג ופוסי פאד 😃

אם כל כך הרבה אנשים מתעצבנים וצוחקים על הסרטון, כנראה שיש דברים בגו.

אם היו מעלים סרטון בו היו מראים איך נראו לפני ואיך הגיעו לתוצאות הנוכחיות + הסברים על תזונה\אימונים\חומרים או וואטאבר, אז ניחא.
סבבה, כל אחד ודרכו ואז באמת אין שום מקום לצחוק על אף אחד.

אבל לפרסם סרטון מוטיבציה שכל מה שרואים בו זה את הגוף שלהם ושיגרת אימונים שחוץ מלהצחיק כאן את הרוב, זה בעיניי סתם ניסיון לסחוט תשומת לב ולתת לסרטון איזה קיק "ויראלי".

אין דבר כזה "נראים טוב", לכ"א נראה יותר טוב משהו אחר. מסת שריר וכח מדידים... הסירטון מציג מתאמנים עם מסת שריר נמוכה מרימים משקל נמוך.

אם כל כך הרבה אנשים מתעצבנים וצוחקים על הסרטון, כנראה שיש דברים בגו.
אני ממש לא בעד הסרטון המיותר הזה אבל מה שאמרת לא נכון, זה כמו שאני אגיד לך שיש כל כך הרבה מאמינים באלוהים אז אולי יש בזה משהו, או הפוך יש כל כך הרבה אתאיסטים אז אולי יש בזה משהו... זה לא עובד ככה. אחרת העולם לא היה מטומטם כמו שהוא עכשיו (מפורסמים שהם מפורסמים בלי סיבה, יש להם הרבה מעריצים, אז אולי יש סיבה? לא.)

אין דבר כזה "נראים טוב", לכ"א נראה יותר טוב משהו אחר. מסת שריר וכח מדידים... הסירטון מציג מתאמנים עם מסת שריר נמוכה מרימים משקל נמוך.
שמתגאים בתוצאות שלהם כמו שני טווסים וחושבים שכולם ימחאו להם כפיים וירשמו תגובות כמו "גוף מטרהההה" ו"איך עשיתם את זה?". אתה לא נכנס לפורום מכוניות מירוץ עם סרטון פרסומת שעשית לסוסיתא שלך ומפרסם אותו פ-ע-מ-י-י-ם.

אני ממש לא בעד הסרטון המיותר הזה אבל מה שאמרת לא נכון, זה כמו שאני אגיד לך שיש כל כך הרבה מאמינים באלוהים אז אולי יש בזה משהו, או הפוך יש כל כך הרבה אתאיסטים אז אולי יש בזה משהו... זה לא עובד ככה. אחרת העולם לא היה מטומטם כמו שהוא עכשיו (מפורסמים שהם מפורסמים בלי סיבה, יש להם הרבה מעריצים, אז אולי יש סיבה? לא.)
בכלל טרחת לקרוא את שאר התגובה לפני שמיהרת לצאת בהצהרה המיותרת הזאת?

זה לא קשור לשאר ההודעה, אמרת שאם כל כך הרבה אנשים אומרים פה דברים רעים על הסרטון אז אולי יש בזה משהו.
מאוד קשור.
התייחסתי לסרטון הזה ולסרטון הזה בלבד.
אל תשנה את הנושא לדברים אחרים שלא קשורים.

hqdefault.jpg

מעניין אותי מה השיא של מוניטין שלילי והאם העובדה שהם צברו אותו כשהיו מושעים מהפורום מעלה את הריספקט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית