עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כי הם עובדים כמו ילדות עדיין וממהרים לפרסם סרטון להרגיש בפסגת הפיטנס...למה כולם יורדים עליהם לא הבנתי, אחלה גוף סך הכל...
ובכל זאת, נראים טוב יותר מכמעט כל אלו שעושים סקוואט עם 40 ק"ג ופוסי פאד 😃כי הם עובדים כמו ילדות עדיין וממהרים לפרסם סרטון להרגיש בפסגת הפיטנס...
סקוואט 40 ק"ג עם פוסי פאד? כל ילד יכול לעשות יותר, וכל מני שטויות שהם דחפו לשם 🫤
קשה למצוא עוד אנשים כאלה :Sובכל זאת, נראים טוב יותר מכמעט כל אלו שעושים סקוואט עם 40 ק"ג ופוסי פאד 😃
אם כל כך הרבה אנשים מתעצבנים וצוחקים על הסרטון, כנראה שיש דברים בגו.ובכל זאת, נראים טוב יותר מכמעט כל אלו שעושים סקוואט עם 40 ק"ג ופוסי פאד 😃
אין דבר כזה "נראים טוב", לכ"א נראה יותר טוב משהו אחר. מסת שריר וכח מדידים... הסירטון מציג מתאמנים עם מסת שריר נמוכה מרימים משקל נמוך.ובכל זאת, נראים טוב יותר מכמעט כל אלו שעושים סקוואט עם 40 ק"ג ופוסי פאד 😃
אני ממש לא בעד הסרטון המיותר הזה אבל מה שאמרת לא נכון, זה כמו שאני אגיד לך שיש כל כך הרבה מאמינים באלוהים אז אולי יש בזה משהו, או הפוך יש כל כך הרבה אתאיסטים אז אולי יש בזה משהו... זה לא עובד ככה. אחרת העולם לא היה מטומטם כמו שהוא עכשיו (מפורסמים שהם מפורסמים בלי סיבה, יש להם הרבה מעריצים, אז אולי יש סיבה? לא.)אם כל כך הרבה אנשים מתעצבנים וצוחקים על הסרטון, כנראה שיש דברים בגו.
שמתגאים בתוצאות שלהם כמו שני טווסים וחושבים שכולם ימחאו להם כפיים וירשמו תגובות כמו "גוף מטרהההה" ו"איך עשיתם את זה?". אתה לא נכנס לפורום מכוניות מירוץ עם סרטון פרסומת שעשית לסוסיתא שלך ומפרסם אותו פ-ע-מ-י-י-ם.אין דבר כזה "נראים טוב", לכ"א נראה יותר טוב משהו אחר. מסת שריר וכח מדידים... הסירטון מציג מתאמנים עם מסת שריר נמוכה מרימים משקל נמוך.
בכלל טרחת לקרוא את שאר התגובה לפני שמיהרת לצאת בהצהרה המיותרת הזאת?אני ממש לא בעד הסרטון המיותר הזה אבל מה שאמרת לא נכון, זה כמו שאני אגיד לך שיש כל כך הרבה מאמינים באלוהים אז אולי יש בזה משהו, או הפוך יש כל כך הרבה אתאיסטים אז אולי יש בזה משהו... זה לא עובד ככה. אחרת העולם לא היה מטומטם כמו שהוא עכשיו (מפורסמים שהם מפורסמים בלי סיבה, יש להם הרבה מעריצים, אז אולי יש סיבה? לא.)
זה לא קשור לשאר ההודעה, אמרת שאם כל כך הרבה אנשים אומרים פה דברים רעים על הסרטון אז אולי יש בזה משהו.בכלל טרחת לקרוא את שאר התגובה לפני שמיהרת לצאת בהצהרה המיותרת הזאת?
מאוד קשור.זה לא קשור לשאר ההודעה, אמרת שאם כל כך הרבה אנשים אומרים פה דברים רעים על הסרטון אז אולי יש בזה משהו.