עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה 😃לא מבין גדול בפאוור-ליפטינג וכו', אבל קראתי את הלוג וראיתי את הסרטונים, כל הכבוד על העבודה... השקעה רצינית והתקדמות מכובדת.
בנץ׳ רחב ללא עצירה 2x10x70kg
בנץ רחב - החזקה סטטית 1x92.5kg
בנץ צר עם עצירה 2x8x60kg
בנץ בשיפוע עליון עם עצירה 2x8x42.5kg
מתח - רגיל4חזרות, רחב5חזרות, הפוכה6חזרות
00:31 דקות לקח האימון
הבנץ׳ קל, החזרות מעייפות.
אני די בטוח שהוא יתן לך עכשיו מוניטין שלילי ואז יפתח עוד מלא משתמשים פיקטיביים ומכל אחד יתן לך עוד שלילי על זה שאתה כותב את המילה הזאת בלוג שלואירובי
פאק אולי אני אנסה לשחד אותו עם חולצת LBS בגודל מדיום?אני די בטוח שהוא יתן לך עכשיו מוניטין שלילי ואז יפתח עוד מלא משתמשים פיקטיביים ומכל אחד יתן לך עוד שלילי על זה שאתה כותב את המילה הזאת בלוג שלו
לא מוסיף אירובי בשום שלב בחיטוב.אתה מתכוון להוסיף גם אירובי מתישהו או שתשאר ככה עד סוף החיטוב?
סקוואט 8x125kg
דדליפט מהגבהה של 3.5 אינץ׳ 5x150kg
האימון לקח00:19 שעות
הסקוואט הרגיש יותר כבד ממה שאמור היה להיות.
חוץ מזה בסדר גמור.
כמה זמן לקח לך האימון לא הבנתי וכל הכבוד שאתה מחזיק מעמד על פחמימה כל כך נמוכה .. שיהיה לך בהצלחה
19 דקות, תודה.כמה זמן לקח לך האימון לא הבנתי וכל הכבוד שאתה מחזיק מעמד על פחמימה כל כך נמוכה .. שיהיה לך בהצלחה
19 דקות, תודה.כמה זמן לקח לך האימון לא הבנתי וכל הכבוד שאתה מחזיק מעמד על פחמימה כל כך נמוכה .. שיהיה לך בהצלחה
העצימות בגלל שאני אחרי תחרות וזה מעין דילואד ואפשר להגיד משחק (שבוע הבא מוריד ל-2 אינץ' לשבועות 3,4 ואז חוזר לדדליפט הרגיל).שאלה, למה גם הנפח דד וגם העצימות עם הגבהה?
זה שרווליםיש סיבה שאתה עושה סקוואטים גם באימונים עם רצועות ברכיים? באיזה מצב אתה ממליץ לעשות את זה? או שפשוט התרגלת?
סליחה טעות שליזה שרוולים