הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
מנגו הדוב בטיפול

מנגו הדוב בטיפול

לא מבין גדול בפאוור-ליפטינג וכו', אבל קראתי את הלוג וראיתי את הסרטונים, כל הכבוד על העבודה... השקעה רצינית והתקדמות מכובדת.

• פותח/ת השרשור
לא מבין גדול בפאוור-ליפטינג וכו', אבל קראתי את הלוג וראיתי את הסרטונים, כל הכבוד על העבודה... השקעה רצינית והתקדמות מכובדת.
תודה רבה 😃
30/3/2015
היום צרכתי 26 גרם פחמימה,
מאבקת חלבון, קצת קטשופ וחלב.

אין ספק שאכלתי היום כמו חזיר , לא יכול ללמוד בלי הנס שלי 😃

• פותח/ת השרשור
RussianHotGirl עדכן/ה את הלוג ״מנגו הדוב בטיפול״:

31/03/15

בנץ׳ רחב ללא עצירה 2x10x70kg
בנץ רחב - החזקה סטטית 1x92.5kg
בנץ צר עם עצירה 2x8x60kg
בנץ בשיפוע עליון עם עצירה 2x8x42.5kg
מתח - רגיל4חזרות, רחב5חזרות, הפוכה6חזרות

00:31 דקות לקח האימון

הבנץ׳ קל, החזרות מעייפות.

קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון תזונה 31/3/2015
היום צרכתי 22 גרם פחמימה

הרשתי לעצמי לאכול חצי פרוסת לחם קל מחיטה מלאה שיש בה 3 גרם פחמימה.

• פותח/ת השרשור
עדכון תזונה 1/4/2015
28 גרם פחמימה,
הרשיתי לעצמי לאכול פרוסת לחם קל מחיטה מלאה אחת שלמה אבל לפחות ניצלתי אותה היטב עם טוסט שכולל 15 גרם חמאה וכ-60 גרם גבנ"צ 28% 😃

אתה מתכוון להוסיף גם אירובי מתישהו או שתשאר ככה עד סוף החיטוב?

אני די בטוח שהוא יתן לך עכשיו מוניטין שלילי ואז יפתח עוד מלא משתמשים פיקטיביים ומכל אחד יתן לך עוד שלילי על זה שאתה כותב את המילה הזאת בלוג שלו
פאק אולי אני אנסה לשחד אותו עם חולצת LBS בגודל מדיום?

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
כמה זמן לקח לך האימון לא הבנתי וכל הכבוד שאתה מחזיק מעמד על פחמימה כל כך נמוכה .. שיהיה לך בהצלחה
19 דקות, תודה.
כמה זמן לקח לך האימון לא הבנתי וכל הכבוד שאתה מחזיק מעמד על פחמימה כל כך נמוכה .. שיהיה לך בהצלחה
19 דקות, תודה.

• פותח/ת השרשור
שאלה, למה גם הנפח דד וגם העצימות עם הגבהה?
העצימות בגלל שאני אחרי תחרות וזה מעין דילואד ואפשר להגיד משחק (שבוע הבא מוריד ל-2 אינץ' לשבועות 3,4 ואז חוזר לדדליפט הרגיל).
לגבי הנפח אני מתנסה בדברים חדשים ובנוסף גם בלי חגורה שלא ניסיתי עדיין אף פעם (עם הזמן כמובן שתתווסף חגורה וההגבהה תרד בהתאם למשקל שיהיה בנפח).

יש סיבה שאתה עושה סקוואטים גם באימונים עם רצועות ברכיים? באיזה מצב אתה ממליץ לעשות את זה? או שפשוט התרגלת?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית