- פותח/ת השרשור
בגדול זה כבר עכשיו pr. מעולם לא היו לי 120 ק"ג על המוט.תירגע עם ההתקדמות אחי, תעבור את החתונה קודם.
לא אמרת שבינתיים אתה מתחזק?
אתה על פאקינג ניטראלי. זה יהיה PR ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בגדול זה כבר עכשיו pr. מעולם לא היו לי 120 ק"ג על המוט.תירגע עם ההתקדמות אחי, תעבור את החתונה קודם.
לא אמרת שבינתיים אתה מתחזק?
אתה על פאקינג ניטראלי. זה יהיה PR ?
אימון חרא ביום הולדת 24.
כבר דמיינתי את עצמי פותח שרשור "עד 120 - pr בנץ׳ ביום הולדת", אבל לא.
סקוואט 115x5 קל.
בנץ׳ 120x2.
חתירה 80x5(לא כולל מוט).
גם בסופ"ש התזונה הייתה חרא ואי אפשר להילחם בזה. השבוע מקווה להתמיד כמו שצריך, לחזור על המשקל לשלשה בחמישי ולחמישיה בראשון לאחר מכן.
ברכה מכובדת..מישהו כתב לי בפייסבוק עד 120 דדליפט, קיבלתי חום:🤦♂️:מזל טוב יא זאלאמי!!!!!!
עד 120 פרס והמון אושר ועושר 🤩🤩🤩
עוד אימון משעמם.
סקוואט קל 100x5
פרס 65x4 קשה, כנראה בגלל הכשלים בבנץ׳ ביום ראשון(ניסיתי גם סינגל 130 ולא הלך 😅 )
דדליפט 130x5 ללא חגורה ובoverhand grip. סוף סוף מרגיש קצת עומס בתרגיל אמיתי, מקווה לחזור למשוך 160 לחמישיה כבר בעוד שבועיים.
זהו:s49:
פרונציה, כשהיד מעל המוט ולא באחיזה אלטרנטיבית כמו בסטים כבדים.חחח גם אני לא הצלחתי 130 סינגל אל תרגיש רע 😃
מה זה OVERHAND GRIP?
סקוואט ללא חגורה 130x3, 100x8.
בנץ׳ 120x1, 90x8
חתירה + מתח כמה סטים רנדומלים.
נוסע לצפון סופ"ש. שבור מנטלית מהשגרה הזאת ומהפגיעה בביצועים של האימונים, אבל עוד פחות מ4 משבועות יהיה טוב.
לאן בצפון? 😃
אתה לוחץ 120 על משקל גוף של 70 (?) מה אתה בוכה על ביצועים??
טבריה עם האישה. לילה אחד באוהל בכנרת והשני במלון 😃לאן בצפון? 😃
קח את זה בקלות אחי, אתה עדיין חזק פשוש.
ביום ראשון לחצתי 2 חזרות + שלישית עם ספוטר, והיום רק אחת. איך לא אבכה? אני חלש:cray:😭אתה לוחץ 120 על משקל גוף של 70 (?) מה אתה בוכה על ביצועים??
תהנו 😃טבריה עם האישה. לילה אחד באוהל בכנרת והשני במלון 😃
אתה לוחץ פי 1.7 ממשקל הגוף שלך בחזהביום ראשון לחצתי 2 חזרות + שלישית עם ספוטר, והיום רק אחת. איך לא אבכה? אני חלש:cray:😭
חזק זה יחסי, אני חזק משהייתי לפני חודש אבל חלש משהייתי שבוע שעבר:rolleyes-71:אתה לוחץ פי 1.7 ממשקל הגוף שלך בחזה
פי 2.4 בדדליפט
ופי 2.14 בסקוואט
אתה רוצה שגם אני וגם יבגני נבוא עד המלון בטבריה (כולה 45 דק נסיעה) ונוריד לך 2 סטירות?
תפסיק לבכות! בכיין ארור! אתה חזק!
בשישי אני נוסע למסיבת רווקים בגליל המערבי.. אי שם באיזה חור.חזק זה יחסי, אני חזק משהייתי לפני חודש אבל חלש משהייתי שבוע שעבר:rolleyes-71:
כשאני חושב על זה שניכם צפונים! תקפצו לטבריה, ירוק עליי.
סקוואט ללא חגורה 130x5. חזרה אחרונה עלתה לאט, אבל זה משקל חדש לי ללא חגורה אז זה בסדר.
בנץ׳ 115x5. החלטתי לרדת ב2 מדרגות כדי לעלות בחזרה בצורה לינארית במקום להילחם בכשלים.
חתירה מתח וכו׳.