הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
שמישהו ייתן לי כבר מוניטין ויכניס את הכוכב השני לפעולה אצלי

החלטתי למטן בסוף את יוסי כדי שאני אוכל להביא לך עוד אחד

original.jpg

• פותח/ת השרשור
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 07/04/15

משקל גוף לאחר התאוששות של יומיים מהחג: 71.0. (ירידה של 1.5 ק"ג) עדיין נוזלי מערימות סוכר בעוגיות קוקוס ובמצות מטוגנות. מקווה לחזור ל70 בשבוע הבא, ולגלות שלא השמנתי יותר מדי בחג:37mv:

קרא את שאר עדכון הלוג...
מתכון לאימון. מטרה עיקרית: PR בדדליפט - 160 ל5 חזרות. בפעם האחרונה שניסיתי למשוך 160 הצלחתי למשוך רק 3 חזרות יפות, ובאימון האחרון 5 חזרות על 155 עלו באופן גבולי. היום אתחיל מהדדליפט, הרי הסקוואט הוא להתאוששות בלבד וחבל לי לבזבז אנרגיה על פרס.
בהצלחה:sporty074-39:

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 07/04/15

קרא את שאר עדכון הלוג...
מתכון לאימון. מטרה עיקרית: PR בדדליפט - 160 ל5 חזרות. בפעם האחרונה שניסיתי למשוך 160 הצלחתי למשוך רק 3 חזרות יפות, ובאימון האחרון 5 חזרות על 155 עלו באופן גבולי. היום אתחיל מהדדליפט, הרי הסקוואט הוא להתאוששות בלבד וחבל לי לבזבז אנרגיה על פרס.
בהצלחה:sporty074-39:
העלית מחשבה יפה.

אתה תומך בסקוואט כתרגיל אחרון בהתאוששות?
גרמת לי להתלבט.
היום אני מתכנן ל PR בדדליפט. 115 לחמישיה

• פותח/ת השרשור
העלית מחשבה יפה.

אתה תומך בסקוואט כתרגיל אחרון בהתאוששות?
גרמת לי להתלבט.
היום אני מתכנן ל PR בדדליפט. 115 לחמישיה

כשתרגיל מבוצע ל80% עצימות, אני לא רואה לנכון לבזבז עליו זמן ואנרגיה כשיש לי עבודה ל100% בתרגילים האחרים.
ובהצלחה בדדליפט היום, מחכה לחדשות טובות 😃

כשתרגיל מבוצע ל80% עצימות, אני לא רואה לנכון לבזבז עליו זמן ואנרגיה כשיש לי עבודה ל100% בתרגילים האחרים.
ובהצלחה בדדליפט היום, מחכה לחדשות טובות 😃
תודה 😃

יש משהו בדבריך.
הסקוואט למרות שב80% די קל, הוא עדיין התרגיל שמצריך ממני הכי הרבה כוחות בזמן חיטוב.. מעייף ברמות.
בגלל זה אני שוקל.

• פותח/ת השרשור
תודה 😃

יש משהו בדבריך.
הסקוואט למרות שב80% די קל, הוא עדיין התרגיל שמצריך ממני הכי הרבה כוחות בזמן חיטוב.. מעייף ברמות.
בגלל זה אני שוקל.
אני לא יודע לגבי חיטוב, אבל מבחינתי דדליפט הוא תרגיל הרבה יותר דורשני, בעיקר מבחינה מנטלית. אם אתה שואף לPR בדדליפט ואתה טוען שה80% סקוואט מעייף ברמות, אז לדעתי זו עוד סיבה טובה לדחות אותו לסוף.

אני לא יודע לגבי חיטוב, אבל מבחינתי דדליפט הוא תרגיל הרבה יותר דורשני, בעיקר מבחינה מנטלית. אם אתה שואף לPR בדדליפט ואתה טוען שה80% סקוואט מעייף ברמות, אז לדעתי זו עוד סיבה טובה לדחות אותו לסוף.
נוטה להסכים איתך.
מחכה ליוסי שיועיל בטובו לגרור את התחת החייזרי שלו לכאן ולתת עצה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית