עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החלטתי למטן בסוף את יוסי כדי שאני אוכל להביא לך עוד אחד. סליחה קוסטה אתה תקבל מוניטין כשהדד ליפט יראה טוב 😁עצלן! תקרא את העדכון.
תודה. אין לך לוג?קרציה.
משקלים יפים מאד! ריספקט.
תגיד תודה ותשתוק 😁
שתוק ותמנטן! 🤩אתה צריך עוד 51 נקודות אז מוניטין אחד לא יפתור את הבעיה 😃
תגיד תודה ותשתוק 😁
מיטנתי אותך בעדכון!!! ככה מהר אתה שוכח מה שאנשים עושים בשבילך? תתבייש!שתוק ותמנטן! 🤩
למה לעזאזל אתה לא ממנטן אותי? מגיע לי גם על הפיאר של חמישי וגם של היום!שתוק ותמנטן! 🤩
משקל גוף לאחר התאוששות של יומיים מהחג: 71.0. (ירידה של 1.5 ק"ג) עדיין נוזלי מערימות סוכר בעוגיות קוקוס ובמצות מטוגנות. מקווה לחזור ל70 בשבוע הבא, ולגלות שלא השמנתי יותר מדי בחג:37mv:
העלית מחשבה יפה.Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:
עדכון לוג: 07/04/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
מתכון לאימון. מטרה עיקרית: PR בדדליפט - 160 ל5 חזרות. בפעם האחרונה שניסיתי למשוך 160 הצלחתי למשוך רק 3 חזרות יפות, ובאימון האחרון 5 חזרות על 155 עלו באופן גבולי. היום אתחיל מהדדליפט, הרי הסקוואט הוא להתאוששות בלבד וחבל לי לבזבז אנרגיה על פרס.
בהצלחה:sporty074-39:
העלית מחשבה יפה.
אתה תומך בסקוואט כתרגיל אחרון בהתאוששות?
גרמת לי להתלבט.
היום אני מתכנן ל PR בדדליפט. 115 לחמישיה
תודה 😃כשתרגיל מבוצע ל80% עצימות, אני לא רואה לנכון לבזבז עליו זמן ואנרגיה כשיש לי עבודה ל100% בתרגילים האחרים.
ובהצלחה בדדליפט היום, מחכה לחדשות טובות 😃
אני לא יודע לגבי חיטוב, אבל מבחינתי דדליפט הוא תרגיל הרבה יותר דורשני, בעיקר מבחינה מנטלית. אם אתה שואף לPR בדדליפט ואתה טוען שה80% סקוואט מעייף ברמות, אז לדעתי זו עוד סיבה טובה לדחות אותו לסוף.תודה 😃
יש משהו בדבריך.
הסקוואט למרות שב80% די קל, הוא עדיין התרגיל שמצריך ממני הכי הרבה כוחות בזמן חיטוב.. מעייף ברמות.
בגלל זה אני שוקל.
נוטה להסכים איתך.אני לא יודע לגבי חיטוב, אבל מבחינתי דדליפט הוא תרגיל הרבה יותר דורשני, בעיקר מבחינה מנטלית. אם אתה שואף לPR בדדליפט ואתה טוען שה80% סקוואט מעייף ברמות, אז לדעתי זו עוד סיבה טובה לדחות אותו לסוף.
אחלה, אני בינתיים הולך לעוף על PR חדש:s85:נוטה להסכים איתך.
מחכה ליוסי שיועיל בטובו לגרור את התחת החייזרי שלו לכאן ולתת עצה.
יאללה, תן בראש!אחלה, אני בינתיים הולך לעוף על PR חדש:s85: