אם כן, סייקל ראשון GH.Roids?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כן, סייקל ראשון GH.Roids?
למה כי הוא גמד?!?!אם כן, סייקל ראשון GH.
Anti joke.למה כי הוא גמד?!?!
Captain obvious
בדדליפט? אני בטוח שיש לי, אבל לא מבזבז אימון כדי לבדוק..שואף למשוך התקדמות עם 2x5, נראה כמה אצליח למשוך לפני שאצטרך לרדת בכמות החזרות:)אולי תגיע כבר ל 200?
🤤Roids?
פתאום זה ניהיה עדיין לא. אה? ☝️תודה, ועדיין לא. למרות שכבר רצות עלי שמועות בחד"כ:crazy:
U lil' troll..🤡פתאום זה ניהיה עדיין לא. אה? ☝️
😛U lil' troll..🤡
סקוואט 3x5 120kg
בנץ׳ ניסיון ל110kg 5x5, כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון. בכל הסטים לא הייתי 100%.
פנדליי 80kg 5x5
Dips+30kg 2x5, +40kg 1x4.
אתמול:
סקוואט 130kg 3x5
פרס 60kg 3x5
P.C 75kg 5x3.
סקוואט עדיין חלש עם הhb, אפילו ה130 כבד. (לא חגור)מה היה אתמול אימון התאוששות של חלשים? 🚔
הופה! עכשיו אתה מדבר.. ואז המירוץ לפרס 2 פלטות יתחיל. ואז יהיה מעניין מאוד 🤯🤯🤯כשאגיע ל140 סינגל בבנץ׳ אחליף אותו בסדר העדיפויות עם הפרס
🙌🙌🙌😱😱הופה! עכשיו אתה מדבר.. ואז המירוץ לפרס 2 פלטות יתחיל. ואז יהיה מעניין מאוד 🤯🤯🤯
סקוואט 135 3x5
בנץ׳ 122.5 2x2 (על הפנים)
ופנינת הערב:
דדליפט 200kg 1x1 PR. לא היה בתכנון, אבל החלטתי למשוך לכבוד השנה החדשה. רציתי לצלם אבל הייתי שקוע מדי, עלה מצוין בלי רייג׳ והכל היה במקום כמו שצריך. אפצה בסרטון לחמישיה בתקופה הקרובה:)
@yujinius אני חושב שאני חייב מעט קרדיט לרעיון שלקחתי ממך, החלטתי לנסות את העצירה בניתוק בכל הסטים של החימום באימונים האחרונים, וזה שיפר אותו פלאים.👑
ידעתי שאתה משתמש ידעתי !!
ש!ר !!!!!!!!
כל הכבוד על ה 200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל הכבוד,
גם לך יש בעיה בניתוק?
אצלי בדדליפט אם הוא התנתק כנראה הוא ינעל... אם אני מנתק מחכה קצת ואז סוגר זה ישפר את הניתוק ?
תודה רבה חברים:s85:
לא רוצה להגדיר את זה כבעיה, אבל תמיד הרגשתי שאני לא נותן 100% בשלב הזה. העצירה בגובה 1 ס"מ מהרצפה ופיצוץ למעלה כן עוזרת לך בתנועה. תנסה, להזיק זה בטח לא יכול.😃