הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
מה היה אתמול אימון התאוששות של חלשים? 🚔
סקוואט עדיין חלש עם הhb, אפילו ה130 כבד. (לא חגור)
לגבי הפרס הערת את תשומת ליבי שהגזמתי אז הורדתי משקל ועליתי לחמישיות:sarcastic:
כשאגיע ל140 סינגל בבנץ׳ אחליף אותו בסדר העדיפויות עם הפרס

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 31/12/15

סקוואט 135 3x5
בנץ׳ 122.5 2x2 (על הפנים)

ופנינת הערב:
דדליפט 200kg 1x1 PR. לא היה בתכנון, אבל החלטתי למשוך לכבוד השנה החדשה. רציתי לצלם אבל הייתי שקוע מדי, עלה מצוין בלי רייג׳ והכל היה במקום כמו שצריך. אפצה בסרטון לחמישיה בתקופה הקרובה:)

@yujinius אני חושב שאני חייב מעט קרדיט לרעיון שלקחתי ממך, החלטתי לנסות את העצירה בניתוק בכל הסטים של החימום באימונים האחרונים, וזה שיפר אותו פלאים.👑

קרא את שאר עדכון הלוג...

ידעתי שאתה משתמש ידעתי !!
ש!ר !!!!!!!!

כל הכבוד על ה 200!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה חברים:s85:
כל הכבוד,
גם לך יש בעיה בניתוק?
אצלי בדדליפט אם הוא התנתק כנראה הוא ינעל... אם אני מנתק מחכה קצת ואז סוגר זה ישפר את הניתוק ?

לא רוצה להגדיר את זה כבעיה, אבל תמיד הרגשתי שאני לא נותן 100% בשלב הזה. העצירה בגובה 1 ס"מ מהרצפה ופיצוץ למעלה כן עוזרת לך בתנועה. תנסה, להזיק זה בטח לא יכול.😃

תודה רבה חברים:s85:

לא רוצה להגדיר את זה כבעיה, אבל תמיד הרגשתי שאני לא נותן 100% בשלב הזה. העצירה בגובה 1 ס"מ מהרצפה ופיצוץ למעלה כן עוזרת לך בתנועה. תנסה, להזיק זה בטח לא יכול.😃

בדיוק, הבעיה שלי שנאי לא מרגיש שיש לי מקום להתאמץ, אם המשקל לא התנתק אכלתי אותה.
אם הוא מתנתק יש לי מקום להלחם.
אתה אומר לעצור ס''מ מעל הרגל ואז להתפוצץ למעלה?

בדיוק, הבעיה שלי שנאי לא מרגיש שיש לי מקום להתאמץ, אם המשקל לא התנתק אכלתי אותה.
אם הוא מתנתק יש לי מקום להלחם.
אתה אומר לעצור ס''מ מעל הרגל ואז להתפוצץ למעלה?
כן, כנס ללוג של @yujinius, דיברנו על זה שם

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית