הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
כפיפות בטן בשיפוע ?
ממך הייתי מצפה לא לעשות תרגילים כאלה שמזיקים לגב... 🙄
אני לא יורד למטה, רק משתמש במיטה כדי שיהיה לי איך להחזיק את עצמי סטטית במצב מקביל לרצפה.

בישביל מה התרגיל בטן הזה?
פשוט תרגיל בטן. חוץ מכמה פעמים בודדות לא עבדתי על בטן ב3 בשנים שאני מתאמן. מאז ומתמיד יש לי בעיה קלה של אגב מסובב לפנים, ולאחרונה יותר קשה לי להילחם בה, ואני רוצה להפעיל מעט יותר את הבטן כדי לאזן את המצב.

פשוט תרגיל בטן. חוץ מכמה פעמים בודדות לא עבדתי על בטן ב3 בשנים שאני מתאמן. מאז ומתמיד יש לי בעיה קלה של אגב מסובב לפנים, ולאחרונה יותר קשה לי להילחם בה, ואני רוצה להפעיל מעט יותר את הבטן כדי לאזן את המצב.
אתה לא משתמש בחגורה? זה לא מספיק?

אתה לא משתמש בחגורה? זה לא מספיק?
משתמש, ברור שזה לא מספיק. זוקפי גב עובדים קשה בסקוואט, דדליפט, חתירה, פרס, ועוד הרבה תרגילים. הבטן עובדת הרבה פחות ונוצר פער גדול בין השניים. תשים לב כמה אנשים(ליפטרים בעיקר) עומדים עם לורדוזה מוגדלת בגב התחתון, פשוט כי הזוקפים חזקים יותר משמעותית מהבטן.
אפשר לכווץ את הבטן כמו שצריך אם שמים לזה לב עוד מתחילת הקריירה, אבל כמו שאמרתי אצלי הפער כבר מורגש גם בזמן עמידה רגילה.

אחלה משקלים יש לך, במה נכשלת?
מה המשקל גוף שלך ?
תודה, בערך 75.
נכשלתי בכל ההרמות באימון, תכננתי סקוואט ל2x2 ובסט השני נכשלתי בחזרה הראשונה
בחזה בכלל כשל
ודדליפט אחרי הסט האחרון בחימום כבר ראיתי שאני חלש וויתרתי

תודה, בערך 75.
נכשלתי בכל ההרמות באימון, תכננתי סקוואט ל2x2 ובסט השני נכשלתי בחזרה הראשונה
בחזה בכלל כשל
ודדליפט אחרי הסט האחרון בחימום כבר ראיתי שאני חלש וויתרתי

קורה, שבוע הבא תן הכל כמו חדש.

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 22/11/15

סקוואט 147kg 5x5. לא השלמתי את החזרה האחרונה בסט האחרון, דחפתי סט שלם בגריינדים והחלטתי שעדיף לא ללכת ראש בקיר עם החזרה האחרונה.

בנץ׳ 105kg 5x5, הפעם בסט האחרון עצרתי אחרי חזרה שלישית. אימון הבא מקווה להשלים.

אימוני הנפח פשוט הורגים אותי, הייתי שעתיים במכון ולא הספקתי להשלים את האימון. ראשון הבא אשתדל לאכול כמה שעות לפני האימון ולא ממש בסמוך, אולי זה יקל על הבחילות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אורי שעתיים וחצי 3 גג אל תאכל יותר מזה לא יהיה לך אנרגיה בכלל
אני אוכל גם בסמוך לאימון ומרגיש מה שאתה מרגיש פשוט תנוח יותר ותרגע . זה עוזר .
ו קח מיץ כלשהו יעזור לך מבחינת אנרגיה ננחי 3 שעות לפני תאכל ארוחה סבירה סביב ה 500-900 קלוריות
ובזמן הנפח תקח שלוקים קטנים של מיץ תפוזים או משהו בסגנון .

אורי שעתיים וחצי 3 גג אל תאכל יותר מזה לא יהיה לך אנרגיה בכלל
אני אוכל גם בסמוך לאימון ומרגיש מה שאתה מרגיש פשוט תנוח יותר ותרגע . זה עוזר .
ו קח מיץ כלשהו יעזור לך מבחינת אנרגיה ננחי 3 שעות לפני תאכל ארוחה סבירה סביב ה 500-900 קלוריות
ובזמן הנפח תקח שלוקים קטנים של מיץ תפוזים או משהו בסגנון .
ניסיתי עם פטל, לא ממש עזר. הבחילות נהיו ממש חמורות ומצב שאחרי האימון אני מתאפק לא להקיא. אנסה באמת לאכול 3 שעות לפני ולראות איך ההרגשה

ניסיתי עם פטל, לא ממש עזר. הבחילות נהיו ממש חמורות ומצב שאחרי האימון אני מתאפק לא להקיא. אנסה באמת לאכול 3 שעות לפני ולראות איך ההרגשה
אם גם מיץ עושה בחילה
תסחוט לימון לבקבוק עם מים זה מקל על הבחילה

הנפח סקוואט שלך ממש כבד כל הכבוד אורי זה לא בושה לעשות גריינד במשקל כזה 😃

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 27/11/15

סקוואט 170kg. סט ראשון לדאבל ואח"כ לסינגל. היה גריינד רציני בכל החזרות, משקל הרגיש מאוד כבד.

בנץ׳ 120kg 2x2.

דדליפט 185kg 1x2. לא יודע אם זה נחשב פיאר כי אם היה לי 180 ל3 כנראה שכבר היה לי גם 185 ל2. בכל מקרה היה סט מאוד יפה, התבאסתי שלא צולם.

זהו בסהכ

קרא את שאר עדכון הלוג...

גמד תעדכן מחר מחכה ל 150 סקוואט נפח !
גם אני ביום שני 150 סקוואט אבל ל 3 סטים ודדליפט 160 ל 5
ולדעתי השבוע עצימות תעשה סקוואט 172.5 לדאבל
בנץ 122.5 ל דאבל
ודדליפט 187.5 לדאבל

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית