עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שונא שמתחרבש לי הלו"ז. אני אוכל תמיד באותן שעות ומתאמן באותן שעות, אבל היום בגלל סידורים לחג התעכבתי ביותר משעה והגעתי רעב ועייף לחד"כ. סט חימום ראשון בסקוואט הרגיש איטי קשה ומסורבל. אח"כ התנקמתי.😵💫🥊
Squat LB 70x5. 85x5. 95x5. 110X5. היה אמור להיות סט 130 לשלשה, אבל התעצבנתי שאני גיי במשקלים נמוכים והעליתי ל140, חוץ ממעט באטווינק היה קל לשלשה.
שכחתי שצריך לעשות בק-אוף-סט, אבל שטויות כי זה לא PR או משהו.
בנץ׳ בחימום: 65x5. 75x5. 85x5. 95x5
שלשה אמורה הייתה להיות 107.5, אבל היה...
משקל גוף בבוקר אחרי הסופ"ש והמון מאנצ'ים: 72.5:91:
פשש לא ידעתי שאתה שוקל כמו פיסטוק ומסקוויט כמוני יפה אחי תמשיך להתקדם ככה תגיע רחוק 😁
תודה, בן 24 במאי. ואני דורש פיצוי מוניטינים על זה שאתה מגיב לי בלוג ואפילו לא מתייחס לעדכונים..וואי רק עכשיו שמתי לב שאתה מתחתן עוד מאט מזל טוב! בן כמה אתה אגב?
לא אמרת שאתה באמצע אימון?? 🤬🤬🤬תודה, בן 24 במאי. ואני דורש פיצוי מוניטינים על זה שאתה מגיב לי בלוג ואפילו לא מתייחס לעדכונים..
זה לא עדכון אבל כולה רשמת מה יש אימון הבא 😃תודה, בן 24 במאי. ואני דורש פיצוי מוניטינים על זה שאתה מגיב לי בלוג ואפילו לא מתייחס לעדכונים..
רשמתי פה את המשקלים כדי להכנס לראות לפני כל סט מה היעד..אז אין ברירהלא אמרת שאתה באמצע אימון?? 🤬🤬🤬
דורש מוניטין פיצוי על ההזנחה בוואצאפ.
אחרי יומיים אנאבוליים במיוחד עם הרבה מנוחה:
בנץ׳: 110x5 רשמית PR חדש, מרגיש טוב עם המשקלים.
סקוואט: 140x5, עלה די בקלות. עוד 5 ק"ג ואני בחזרה במשקלי העבודה לפני שינוי הטכניקה מHB לLB
חתירה 90x5. חזרה אחרונה לא נגעה בבטן, אחזור על המשקל באימון הבא.
מתח מ"ג ועוד 15 ק"ג 2x8
היפראקסטנשן 2x15
קודם כל אתה יכול לתת למורן וקוסטה(ואז הם יתנו לי כי מגיע לי) ואז לי.יא אפס תרשום לי חוב מוניטין...
אני היום אגב בדיוק עושה את אותם המשקלים בסקוואט ובבנץ' גם בלינארית שלי חחח
לא הבנתי את השאלה אבל לתת למורן מוניטין זה תמיד נחמד 😃קודם כל אתה יכול לתת למורן וקוסטה(ואז הם יתנו לי כי מגיע לי) ואז לי.
דבר שני אני רוצה לתת לך מוניטין כהזדהות, אבל אני אצטרך תשובה לשאלה למה אתה לא חותר?