עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בזמן שאתם מגבשים קואליצית ציר הרשע, יוסי טחן את אימון A בקלילות 🥰נוטה להסכים איתך.
מחכה ליוסי שיועיל בטובו לגרור את התחת החייזרי שלו לכאן ולתת עצה.
אתה צודק אבל מצד שני אם אתה מרגיש שהסקוואט גורם לך להתעייף גם במשקלים נמוכים שזה קורה לחלק מהאנשים אפשרי לעשות רוטציה גם באימון B ולתת לסקוואט להיות באמצע או בסוף. אני עכשיו שם סקוואט באימון B בסוף התוכנית אחרי הדד ליפט והפרס, זה מרגיש לי נוח כי בד"כ בסט של סקוואט אני מתעייף גם עם משקל של 100 קילו למרות שמשקל העבודה שלי עכשיו באזור ה150 ואם אני אשים סקוואט בתחילת התוכנית זה יפגע לי בדד ליפט (מנסיון של 4-5 השבועות האחרונות).בזמן שאתם מגבשים קואליצית ציר הרשע, יוסי טחן את אימון A בקלילות 🥰
ובכן - לא. הסקוואט אמור להיות ראשון. ההתאוששות של אימון B לא פחות חשובה מהתקדמות בדדליפט, והיא אמורה להזרים דם ולעזור לך להחלים ולהמשיך את השבוע. אל תזלזלו בה. חוץ מזה שאין תרגיל שמחמם ומכין אותך טוב יותר לאימון מאשר סקוואט. אין שום סיבה להזיז אותו ממקומו.
אם הוא מעייף אותך, אין לי שום שמץ שמצה של בעיה לקצץ את האחוזים של הסקוואט-התאוששות להרבה פחות מ-80. תקרא מה איש חכם אחד כתב במאמר על המדקאו 😛אתה צודק אבל מצד שני אם אתה מרגיש שהסקוואט גורם לך להתעייף גם במשקלים נמוכים שזה קורה לחלק מהאנשים אפשרי לעשות רוטציה גם באימון B ולתת לסקוואט להיות באמצע או בסוף. אני עכשיו שם סקוואט באימון B בסוף התוכנית אחרי הדד ליפט והפרס, זה מרגיש לי נוח כי בד"כ בסט של סקוואט אני מתעייף גם עם משקל של 100 קילו למרות שמשקל העבודה שלי עכשיו באזור ה150 ואם אני אשים סקוואט בתחילת התוכנית זה יפגע לי בדד ליפט (מנסיון של 4-5 השבועות האחרונות).
בסדר איש חכם נקרא מה כתבת במדקאו 😃אם הוא מעייף אותך, אין לי שום שמץ שמצה של בעיה לקצץ את האחוזים של הסקוואט-התאוששות להרבה פחות מ-80. תקרא מה איש חכם אחד כתב במאמר על המדקאו 😛
אתה בטוח שאתה עושה את זה נכון? מה הסט האחרון שהיה לך ביום ראשון בסקוואט ואיזה משקל לקחת היום לחמישיות?@stitch @Moran W @Tank
אני חושב שהדדליפט אמור להישאר בסוף האימון. הוא פשוט פירק אותי ובסוף האימון לא הצלחתי לרדת לסט השני של הסקוואט עם 80% משקל, הסט הראשון הרגיש כמו pr ועם השני פשוט לא הצלחתי להתמודד. במהלך החימום גם שמתי לב שסקוואט מזרים דם לשרירים ומחמם את הגוף בצורה הרבה יותר יעילה ומהירה. בסט השני של הסקוואט בד"כ אני כבר מרגיש מחומם, ובדדליפט זה לא הגיע עד הסט האחרון.
בקיצור - לא היה רעיון טוב.
PR DEADLIFT: 160x5
ניסיון לPR בפרס: 70x4, חזרה חמישית כשל. כבר מעצבן אותי שאני לא מצליח לתת חמישיה על מ"ג בפרס. אימון הבא אנסה לשבור.
סקוואט התאוששות: 70,80,90,110 לחמישיות. הדדליפט שבר אותי והסט של ה110 היה קשה בטירוף. לאחר מכן ניסיתי לרדת לסט נוסף והתחרטתי באמצע החזרה הראשונה, כי הרגשתי שאני מתרסק.
ללא תרגילי עזר היום. סרטון דדליפט בתגובה מתחת.
ביום ראשון נתתי 140x5. היום הסט הראשון של החימום עם 70 ק"ג כבר לא הרגיש טוב, וטיפסתי עד 115, אבל הכל הלך חרא.אתה בטוח שאתה עושה את זה נכון? מה הסט האחרון שהיה לך ביום ראשון בסקוואט ואיזה משקל לקחת היום לחמישיות?
חוץ מזה זה לפי הרגשה אם לך נוח סקוואט בהתחלה אז תעשה ככה, אני גם עושה בנץ' בהתחלה באימונים A וC כי נוח לי ככה
הגזמה מוגזמת, אבל תודה:)אני דיי בטוח שאתה אחד החזקים ביותר בפורום אם לוקחים RM5 פר משקל גוף! באמת כל הכבוד!!
הגזמה מוגזמת, אבל תודה:)אני דיי בטוח שאתה אחד החזקים ביותר בפורום אם לוקחים RM5 פר משקל גוף! באמת כל הכבוד!!
ממש לא הגזמה מוגזמת. אני לא יכול כרגע לחשוב על יותר מ3-4 אנשים שעושים את המשקל גוף שלהם בפרס ל4 חזרות וגם לא הרבה פה עושים דד ליפט יותר מפעמיים משקל גוף לחמישיה. אומנם אתה לא עידן אלקובי, אלברו או אליאב אבל אתה כן בדרך לשם!הגזמה מוגזמת, אבל תודה:)
ממש לא הגזמה מוגזמת. אני לא יכול כרגע לחשוב על יותר מ3-4 אנשים שעושים את המשקל גוף שלהם בפרס ל4 חזרות וגם לא הרבה פה עושים דד ליפט יותר מפעמיים משקל גוף לחמישיה. אומנם אתה לא עידן אלקובי, אלברו או אליאב אבל אתה כן בדרך לשם!
ד"א אם להסתכל גם על התוצאות בבנץ' של חברי הפורום ממש לא הרבה פה אפילו עוברים את המשקל גוף ל8 חזרות ואתה לחצת כמעט 150% ממשקל גוף לחמישיה!!!
תאמין לי אם תתחרה יש לך סיכויים ממש טובים לקחת מקום גבוה!
סחטיין אחי,בזמן שאתם מגבשים קואליצית ציר הרשע, יוסי טחן את אימון A בקלילות 🥰
ובכן - לא. הסקוואט אמור להיות ראשון. ההתאוששות של אימון B לא פחות חשובה מהתקדמות בדדליפט, והיא אמורה להזרים דם ולעזור לך להחלים ולהמשיך את השבוע. אל תזלזלו בה. חוץ מזה שאין תרגיל שמחמם ומכין אותך טוב יותר לאימון מאשר סקוואט. אין שום סיבה להזיז אותו ממקומו.
רחוק למעלה או למטה?😛אל תדאג, אני עדיין רחוק ממך, בהמה שכמוך.