- פותח/ת השרשור
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קיבלת חזק מידיי, אה?
אין לך מושג.🤣קיבלת חזק מידיי, אה?
😆
משקל גוף שוב קפץ ל72.5, אני פשוט שמן שלא מפסיק להיות במאנץ׳. אני חושב שלא עישנתי כ"כ הרבה בשבוא אחד מאז אמסטרדם.
אני עדיין עם doms מהגב התחתון ועד סוף ההמסטרינג, והיום אימון פיארים. מקווה שילך בסדר למרות זאת.
המטרה העיקרית היום היא להציב 3rm חדש, גבוה ככל האפשר. מעל לחודש עבר מאז שהסקווטתי משקל מאתגר, והיום החלטתי ללכת עד השיא החדש, ומשם להמשיך בהתקדמות לינארית.
בנץ׳ היום יהיה 112.5 ל3. מקווה שאסתדר כי אין ספוטר שיעזור לי בהוצאה של המוט.
חתירה לא בראש סדר העדיפויות, אמשיך בקפיצה של 2.5...
(משקלי עבודה מודגשים לעצלנים)
סקוואט מאכזב, בהחלט לא התאוששתי כראוי מהדדליפט בשלישי. קפצתי ב5 ק"ג מ140 לחמישיה בתחילת שבוע ל145, הרגיש רע, אבל הוספתי עוד 10 ק"ג וירדתי לעוד חזרה בודדת. בק אוף סט עם 80 ק"ג בלבד.
בקיצור: Squat: 145x3. 155x1. 80x5.
באתי עם הרגשה טובה לבנץ׳. הסטים של החימום עד 100 עפו לי בקלילות. תכננתי קפיצה של 2.5 ק"ג משבוע שעבר, אבל החלטתי לאתגר את עצמי ולקפוץ ב5. עלה יפה.
Bench: 115x3. 90x8.
חתירה לא הייתי מסוגל לעשות. הזוקפים שלי עוד תשושים מהדד והתעייפו עוד...
באופן חד פעמי. הרגשתי תפוס ומכווץ ולא בנוי לעוד עומס על כל השרשרת האחורית.בנץ' חזק יפה !!
ומה זה אתה מוותר על חתירה?
עלוקת מוניטין זה מה שאתה אבל בכיף 😃באופן חד פעמי. הרגשתי תפוס ומכווץ ולא בנוי לעוד עומס על כל השרשרת האחורית.
חתירה היא אחד התרגילים האהובים עלי, ואני מאמין שצי׳ן אפס מזניחים את הפוסטריור דלטויד ואת מסובבי הכתף, כך שלא אחליף אותה כתרגיל משיכה עיקרי.
ותן מוניטין על הפיאר... 😃
מישהו מתאמץ שובר פיאר..מגיע לו לא?עלוקת מוניטין זה מה שאתה אבל בכיף 😃
האתר לא נותן תזכור שיש לי חוב אצלךמישהו מתאמץ שובר פיאר..מגיע לו לא?
האתר במחשב לא עובד אז נכנסתי מהפלאפון אני חושב שמגיע לי מוניטין על המסירותמישהו מתאמץ שובר פיאר..מגיע לו לא?
השיא שלך היה איזה 140, לא?יפה שהבנץ' שלך עדיין ממשיך לעלות 😃
בוא נראה מי מאיתנו יתקע קודם! יום ראשון אני גם ב115x5
125 ל-5 היה השיא. אבל לפי מה שאני זוכר זה היה עם ספוטר שהחזיק ידיים וגם עזר קצת בחזרה האחרונה. חמישיה נקייה היה אולי עם 120-122.5.השיא שלך היה איזה 140, לא?
איך אפשר לא לזכור PR בבנץ'?!... 😣125 ל-5 היה השיא. אבל לפי מה שאני זוכר זה היה עם ספוטר שהחזיק ידיים וגם עזר קצת בחזרה האחרונה. חמישיה נקייה היה אולי עם 120-122.5.
אז אני כבר ממש קרוב לשיא.
לגבי 140 לא בטוח שניסיתי אבל נראה לי שהצלחתי פעם 135 לסינגל
גם אותי זה מפתיע שאני לא זוכר פשוט עברו כמעט 4 שנים מאז וכל מה שאני זוכר זה שסגרתי חמישיות עם 125 ואז התגייסתי לצה"ל :(איך אפשר לא לזכור PR בבנץ'?!... 😣
👶גם אותי זה מפתיע שאני לא זוכר פשוט עברו כמעט 4 שנים מאז וכל מה שאני זוכר זה שסגרתי חמישיות עם 125 ואז התגייסתי לצה"ל 😭
חזק. אני מתפתה לעבור לפלוס קלורי, אבל אשרוד עוד כמה חודשים ככה. אולי אוסיף פלוס מינימלי כדי לשפר התאוששות(100\200).125 ל-5 היה השיא. אבל לפי מה שאני זוכר זה היה עם ספוטר שהחזיק ידיים וגם עזר קצת בחזרה האחרונה. חמישיה נקייה היה אולי עם 120-122.5.
אז אני כבר ממש קרוב לשיא.
לגבי 140 לא בטוח שניסיתי אבל נראה לי שהצלחתי פעם 135 לסינגל
ברוך הבא ללוג שלי:sweatingbullets:👶
אם ככה, אני ממתין לעדכון ועוקב 😃
מצאתי את הPR!
בנץ' 135 זכרתי נכון!
הספוטר @danger doom אני לא זוכר אם הוא עזר או לא.
למרות שהראש שלי כבר מתחיל להדפק אני לא מבין איך עשיתי PR ב2010 כשהתגייסתי רק בסוף 2011 מה איכשהו שנה שלמה לא התקדמתי בבנץ'? קיצור אין לי כוח עכשיו להבין מה הלך פה כבר 2 בלילה ליל"ט (הסרטון צולם 8 יום אחרי יומולדת 18)