Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 21/04/15

נשברתי. 😭
אימון התחיל בפרס, רץ חלק עד ל65x5. לא לחצתי שבועיים כמו שצריך, אבל עלה בלי בעיה וללא כאבים.

סקוואט: חימום ו2 חמישיות עם 105 ק"ג, כאב מינימלי ונסבל.

דדליפט: התחלתי חימום ממשקל מינימלי, טיפסתי עד ל100 ק"ג שם התגבר הכאב. העליתי ל115, אחרי 3 חזרות הבנתי שאין מה ללכת ראש בקיר. יש לי פציעה מזדיינת ואני חייב להשלים עם זה ולנוח כמו שצריך.

זה היה חייב להגיע מתישהו, מעל שנתיים של אימונים שבהן לא הושבתתי ולא פספסתי אף אימון בגלל פציעה או כאב. השיגרה בתקופה האחרונה הייתה לחוצה, תזונה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שינו את זה לפני כמה ימים, אתה לא מעודכן. ותערוך את זה כשאתה מסיים עם הבדיקות, זה מציק בעין חח

אני שומע יותר מדי תרוצים. שתוק ותחזור לראק!

סתם אחי החלמה מהירה מקווה גם שיסתדר לך עם השעות שינה כמה שיותר מהר

התפטרתי אתמול מהעבודה, שעות שינה לא יהוו בעיה בקרוב.

יש כבר עבודה אחרת בתכנון או שאתה מתכוון להשאר מובטל?
מרתון עצמאי לבגרות מתמטיקה עוד חודש(ללא עבודה), ולאחר מכן שוקל ללכת להדריך קצת בחד"כ בשביל הכיף עד הלימודים. 😃
"מרתון למתמטיקה"

🤣🤣🤣🤣
@nlr666

קבצים מצורפים

• 20150421_212949.jpg
    20150421_212949.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 126
מרתון עצמאי לבגרות מתמטיקה עוד חודש(ללא עבודה), ולאחר מכן שוקל ללכת להדריך קצת בחד"כ בשביל הכיף עד הלימודים. 😃
"מרתון למתמטיקה"

🤣🤣🤣🤣
@nlr666
יאוווו איזה דודא עשית לי עכשיו 😭

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״לוג נייטרלי״:

עדכון לוג: 26/04/15

Back in the game?
חפירה קצרה 😃

אחרי שביום חמישי החלטתי לוותר ועשיתי רק קצת לג פרס בישיבה, קצת עבודה על יד שמאל(להפעיל את המפרק בעומס מינימלי) וכו׳, החלטתי לבדוק את עצמי באימון היום:

סקוואט התחיל מ40 ק"ג, עם דגש ענק על טכניקה וניסיון שלא לתמוך במוט עם היד. טיפסתי בכבוד עד ל130x5. עלה יפה והעמסתי 150 ק"ג על המוט. יורד לחזרה ראשונה ובשיא הבור נפתח לי האבזם של החגורה. התרוממתי בקלילות מפתיעה ועצרתי את הסט. בסט הבא לא היה לי כוח והחלטתי לשמור אנרגיה להמשך השבוע.

בנץ׳ טיפס יפה גם כן, שמתי לב...

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אתה משנה את השם לפחות שיהיה החתן השמנמן 🤩😉

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית