- פותח/ת השרשור
צפיתי 30 פעם בניסיון לשער אם הייתי יכול לסגור לבד או לא. מצד אחד נתקעתי חזק ומצד שני החזרה השניה עלתה יפה מאוד..גם דאבל זה מכובד.
טוב, תשמע אתה שור.
ובתרגום חופשי?
איזה מין bro אתה שאתה לא מבין ביטוי כזה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
צפיתי 30 פעם בניסיון לשער אם הייתי יכול לסגור לבד או לא. מצד אחד נתקעתי חזק ומצד שני החזרה השניה עלתה יפה מאוד..גם דאבל זה מכובד.
טוב, תשמע אתה שור.
ובתרגום חופשי?
האמתי שהיא עלתה לך לאט ולפי זה וגם לפי כמות הזמן שלקחת במנוחה למעלה, ידעתי שלא תצליח.צפיתי 30 פעם בניסיון לשער אם הייתי יכול לסגור לבד או לא. מצד אחד נתקעתי חזק ומצד שני החזרה השניה עלתה יפה מאוד..
🫤איזה מין bro אתה שאתה לא מבין ביטוי כזה?
אם היית יכול לא שווה כלום..צפיתי 30 פעם בניסיון לשער אם הייתי יכול לסגור לבד או לא. מצד אחד נתקעתי חזק ומצד שני החזרה השניה עלתה יפה מאוד..
זה לא אומר שאסור להסתקרן לגבי זה.אם היית יכול לא שווה כלום..
אין אמונה אה? מניאקהאמתי שהיא עלתה לך לאט ולפי זה וגם לפי כמות הזמן שלקחת במנוחה למעלה, ידעתי שלא תצליח.
🫤
😲אין אמונה אה? מניאק
אני לימדתי את הספוטרים שלי לגעת במוט רק אם אין לי דופק.היית סוגר שלשה... 😖
אתה חייב להעביר את הספוטר(ים?) סדרת חינוך ( "אחי, אני צריך רק הוצאה, אל תלווה ואל תיגע במוט אלא אם אני מציין שאני מת... אל תדאג, לא תעשה כפיפת מרפקים של 150Kg").
אמרתי להן בפירוש לא לגעת אלא אם כן נפל עלי המוט ואני אגיד להן לעזור. בסה"כ מבין אותן ואת הרפלקס לדאוג לבן אדם שמחזיק מוט כבד, אז לא התעצבנתי:37mv:היית סוגר שלשה... 😖
אתה חייב להעביר את הספוטר(ים?) סדרת חינוך ( "אחי, אני צריך רק הוצאה, אל תלווה ואל תיגע במוט אלא אם אני מציין שאני מת... אל תדאג, לא תעשה כפיפת מרפקים של 150Kg").
בטארגט היה לי ספוטר צמוד. הוא היה מסיים את האימון ומחכה שאגיע כדי לה-ספוט... 😛אני לימדתי את הספוטרים שלי לגעת במוט רק אם אין לי דופק.
בקיצור פארש... יצאת אצילי ופספסת שלשה...😉אמרתי להן בפירוש לא לגעת אלא אם כן נפל עלי המוט ואני אגיד להן לעזור. בסה"כ מבין אותן ואת הרפלקס לדאוג לבן אדם שמחזיק מוט כבד, אז לא התעצבנתי:37mv:
בדרך כלל יש אנשים שיכולים לשמור עלי והם מחונכים כבר, אבל הגעתי בשעות הצהריים לשם שינוי.
חח Amen to thatבטארגט היה לי ספוטר צמוד. הוא היה מסיים את האימון ומחכה שאגיע כדי לה-ספוט... 😛
עכשיו, בגרייט שייפ, די קשה למצא ספוטר בין כל הילדים והמאמנים העסוקים... 😭
כל אדם צריך חבר עו"ד, חבר רופא, חבר מוסכניק וחבר ספוטר... 🤣
לא איכפת לי משאגות, אני לגמרי מנותק...חח Amen to that
אני מברך על היום שחברים טובים שלי החליטו להירשם לפאוור האוס והתחילו ללמוד איך מתאמנים כמו שצריך.
לא עוד שאגות של - "לאאאאאא...." באמצע הלחיצה 🤩
נראה לי הוא התכוון לצעקות שלו כשמישהו בא לגעת לו במוט באמצע לחיצהלא איכפת לי משאגות, אני לגמרי מנותק...
גם את שלי אני בקושי שומע... העירו לי שאני די מחדש בעניין הקולות... 😆נראה לי הוא התכוון לצעקות שלו כשמישהו בא לגעת לו במוט באמצע לחיצה
לא הבנת אותי..לא איכפת לי משאגות, אני לגמרי מנותק...
אזניות שדופקות ראמשטיין בפול, גופיה אבל מעליה חולצה קצרה ועוד ארוכה כדי שהילדים מסביב לא ישאלו כל סט: "כמה אתה כבר מתאמן בשביל בלה בלה בלה..."
אלא אם הוא רק מייצב...לא הבנת אותי..
אני זה שהייתי שואג כשמישהו מפגר היה נוגע במוט (ללא שום צורך) בחזרה האחרונה וצועק "אני איתך! יאללה!!"
למה רק 5?! אני איתך יאללה עוד 5!!!"אני איתך! יאללה!!"
צעקתי "לא לא" באמצע הסט, מעבר לזה לא היה יותר מדי מה לעשות. אשתדל לפצות על זה עם חמישיה ביום ראשוןראשון.בקיצור פארש... יצאת אצילי ופספסת שלשה...😉
תירגע עם ההתקדמות אחי, תעבור את החתונה קודם.צעקתי "לא לא" באמצע הסט, מעבר לזה לא היה יותר מדי מה לעשות. אשתדל לפצות על זה עם חמישיה ביום ראשוןראשון.