עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שחיף חלש. זה מה שאתה.החליפה במידה גדולה יותר ועשו לה הצרות למידות שלי לפי מבנה הגוף כמה שאפשר. אגב, המכנס באמת צמוד עלי..אולי עדיין קצת פאמפ מהבוקר.
ומה הקשר אתה שואל? שכנראה זה "הזוי" שיש לי בבנץ׳ משקל נמוך יותר מהסקוואט, ורק פציעה יכולה להצדיק את זה..🫤
אתמול לא יכולתי להתאמן בגלל המון סידורים. השלמה היום ביחד עם האישה אחרי כל הבלגאן:
סקוואט 155x3 , 120x8 כמו חמאה, הייתה לי אפילו חמישיה.
בנץ׳ 110x3, 90x6. מישהו מצליח לסיים את הבקאוף סט עם 80% מהשלשה?
מתח וכו
ביום ראשון חזרתי מאוחר מאילת ולא הספקתי ללכת להתאמן, התלבטתי אם להשלים בשני ולבלגן את כל סדר האימונים אבל החלטתי לוותר ולחכות לאימון של יום שלישי כרגיל.
סקוואט התאוששות 120x5x2
פרס 66 ק"ג ל5 חזרות. למישהו יש רעיון איך לשפר את הפרס? תקוע כבר המון זמן ולא מצליח לשבור 4RM של 70 ק"ג.
דדליפט מבורך סוף סוף 160x5, הרבה יותר קל מהסט האחרון שהיה באותו משקל לפני הפציעה לפני כחודשיים. מעכשיו שתהיה לי שגרה של בן אדם מקווה שהדרך ל200 תהיה רצופה.
מאימון הבא כנראה יהיו PRים חדשים אז אחזור לצלם סרטונים...
קצת באיחור, אבל עודכן שם הלוג 😁תן בראש היום, וממחר אני מצפה לשם נורמלי בלוג 🤣
נעלמת! 🤬קצת באיחור, אבל עודכן שם הלוג 😁
163+-מה הגובה שלך גמד?
😱😱😱😱163+-
לא נורא אני רואה שאתה מפצה במשקלים 😃163+-
אימון עצוב, ביקשתי שיצלמו אותי בסט האחרון של הסקוואט וכמה שהיה לי קשה גיליתי שאף חזרה לא שברה מקביל בכלל. משהו לא הגיוני, בחזרה השניה הרגשתי שירדתי עמוק מדי ובסרטון התברר שאני רחוק מזה.
בכל מקרה, מזל שצילמתי כדי שאוכל לשפר את העומק.
חצי סקוואט 160x3
בנץ' כמו חמישי שעבר 110x3, בגלל שביום ראשון פספסתי את האימון.
מתח, בייספס, וכו'.
אח"כ ניסיתי בשביל הכיף לעבוד בבנץ' עליון עם הדאמבלס של ה45 ק"ג במכון, 3 חזרות עלו וברביעית כשל.