הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
לא נורא, לאט לאט תחזור לעצמך.

איך המרפקים אגב?
בסדר, נשאר כאב מינימלי שלא מטריד, שמתי לב שהכל קורה רק כי אני מתאמץ להרים מרפקים למעלה. כשאני רק לוקח אותם מעט לאחור המוט יושב בנוח ואין כאבים.

בסדר, נשאר כאב מינימלי שלא מטריד, שמתי לב שהכל קורה רק כי אני מתאמץ להרים מרפקים למעלה. כשאני רק לוקח אותם מעט לאחור המוט יושב בנוח ואין כאבים.
אם המוט מספיק נעול אז אל תיקח אותם כל כך הרבה למעלה

מהזוית הזו נראה כאילו החזרה השנייה הגעת בול אל המקביל ובאחרים לא.
אולי סתם יום רע.

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 28/06/15

עוד אימון אחרי מנוחה טובה בשבת. אתמול זללתי פחמימות בכמות הזויה ושקלתי היום בבוקר 75 קילו!!! האימון היה על בטן ריקה + שייק חלבון בלבד..

סקוואט 160x5 משופר. אני חושב שהעומק תקין אבל עדיין לא טוב, סרטון יעלה בקרוב.

בנץ' 110x4. יש בחדר הכושר שני סוגי מוטות, כשהאחד עבה והשני דק אבל מסתובב יותר מדי בקלות ומפריע בלחיצות. אנסה באימון הבא ללחוץ עם המוט הדק כי אני חושב שזה אחד הדברים שמפריעים לי בבנץ'. אם לא ילך, אני שוקל לשנות תכנית כי אני תקוע על אותו משקל כבר תקופה ארוכה מדי. אשמח גם לשמוע הצעות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

ואז עדיין אהיה חזק יותר:s49:
True-story.png

טיפים לבנץ' בנוסף להטרלות יתקבלו בברכה

אורי אתה כבר נשוי אני לא רואה סיבה שתשאר חטוב ורוצה לראות כבר קידומת 8 במשקל גוף וקידומת 2 בסקוואט ובדד ליפט 😆

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית