- פותח/ת השרשור
בסדר, נשאר כאב מינימלי שלא מטריד, שמתי לב שהכל קורה רק כי אני מתאמץ להרים מרפקים למעלה. כשאני רק לוקח אותם מעט לאחור המוט יושב בנוח ואין כאבים.לא נורא, לאט לאט תחזור לעצמך.
איך המרפקים אגב?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בסדר, נשאר כאב מינימלי שלא מטריד, שמתי לב שהכל קורה רק כי אני מתאמץ להרים מרפקים למעלה. כשאני רק לוקח אותם מעט לאחור המוט יושב בנוח ואין כאבים.לא נורא, לאט לאט תחזור לעצמך.
איך המרפקים אגב?
אם המוט מספיק נעול אז אל תיקח אותם כל כך הרבה למעלהבסדר, נשאר כאב מינימלי שלא מטריד, שמתי לב שהכל קורה רק כי אני מתאמץ להרים מרפקים למעלה. כשאני רק לוקח אותם מעט לאחור המוט יושב בנוח ואין כאבים.
עוד אימון אחרי מנוחה טובה בשבת. אתמול זללתי פחמימות בכמות הזויה ושקלתי היום בבוקר 75 קילו!!! האימון היה על בטן ריקה + שייק חלבון בלבד..
סקוואט 160x5 משופר. אני חושב שהעומק תקין אבל עדיין לא טוב, סרטון יעלה בקרוב.
בנץ' 110x4. יש בחדר הכושר שני סוגי מוטות, כשהאחד עבה והשני דק אבל מסתובב יותר מדי בקלות ומפריע בלחיצות. אנסה באימון הבא ללחוץ עם המוט הדק כי אני חושב שזה אחד הדברים שמפריעים לי בבנץ'. אם לא ילך, אני שוקל לשנות תכנית כי אני תקוע על אותו משקל כבר תקופה ארוכה מדי. אשמח גם לשמוע הצעות...
עד סוף השבוע אולי גם אני אהיה:sarcastic:עד סוף השבוע אני בחזרה ב70, תרגע.🤣
ואז עדיין אהיה חזק יותר:s49:עד סוף השבוע אולי גם אני אהיה:sarcastic:
ואז עדיין אהיה חזק יותר:s49:
אני לא זוכר איזה תכנית אתה עושה לבנץ', אבל להוסיף נפח עשוי לעזור. לא חייב עוד בנץ', אפשר מקבילים או בנץ' דאמבליםטיפים לבנץ' בנוסף להטרלות יתקבלו בברכה
הסקוואט: