הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
הסקוואט נראה לי תקין למרות שיש לי ספק קל בחלק מהחזרות. וקלין אפשר להגיד שזו הפעם הראשונה.

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 30/06/15

עוד אימון שהתחיל ברגל שמאל ונגמר בPR. קמתי מאוחר ושתיתי את השייק והקפה בדרך לחדר כושר במקום לנוח קצת בין לבין, במהלך סטים של הפרס והסקוואט כמעט הקאתי איזה פעמיים, אבל הכל עבר בשלום.

סקוואט התאוששות 130x5 לשני סטים. היה כבד יחסית, ועכשיו תוך כדי כתיבת מילים אלה אני נזכר שבדרך כלל אני עושה רק 120 בהתאוששות, זה מסביר למה.

פרס במתכונת טקסס, בעצתכם, 3x5 על 60 ק"ג. לדעתי זה משקל כבד מדי להתאוששות כי אני לא בטוח סוגר איתו 5 סטים, נגלה באימון הבא.

דדליפט פאקינג...

קרא את שאר עדכון הלוג...

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 03/07/15

לצערי עודף ביטחון הפיל אותי בסקוואט היום, ניסיתי לקפוץ ב5 ק"ג במקום 2.5 כי הרגשתי חזק בסטים של החימום ובאימון האחרון. בנוסף, בין החזרה השניה לשלישית היה לי ספק בעומק ועצרתי לכמה שניות לשאול את הצלמת אם העומק בסדר - יכול להיות שהעמידה הממושכת עם המוט על הגב גם תרמה לעייפות.
סקוואט: PR - 165x2+F

הבנץ' שלי צולע ברמות, 110 התרומם רק לדאבל, נתתי עוד סט נפח של 90 ק"ג ל8 חזרות ומיום ראשון אתחיל טקסס עם 5x5 ב90 ק"ג, בנוסף לכניסה מסודרת לתפריט במאזן חיובי - כי הגיע הזמן לקצת GAINZ.

עליות מתח מ"ג,...

קרא את שאר עדכון הלוג...

קורה.. גם העמידה הממושכת עם 165 קילו על הגב אולי השפיעה לרעה וגם זה ששאלת עם העומק בסדר ויצאת מהריכוז של הסט
איך אתה לומד את הפאוורקלין? מסרטונים או שיש מישהו שמלמד אותך?

קורה.. גם העמידה הממושכת עם 165 קילו על הגב אולי השפיעה לרעה וגם זה ששאלת עם העומק בסדר ויצאת מהריכוז של הסט
עצרתי לכמה שניות לשאול את הצלמת אם העומק בסדר - יכול להיות שהעמידה הממושכת עם המוט על הגב גם תרמה לעייפות.
יבגני אתה צריך ללכת לישון .

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית