ואי פאקהסקוואט הפעם בסדר גמור.
הקלין.. רק התחלת,כן ?
נשבע חשבתי שאורי זה אתה (בסרטון)
הסרטון של הפאוורקלין שלו דומה לסרטון שלא מזמן העלית של הדדליפט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואי פאקהסקוואט הפעם בסדר גמור.
הקלין.. רק התחלת,כן ?
אל תעליב את אוריואי פאק
זה מה שאני חשבתי כשראיתי את הסרטון של הסקוואט הקודם .ואי פאק
למה? חחאל תעליב את אורי
למה להעליב אתה יותר גבוה ממנו לא?🙄אל תעליב את אורי
למה? חח
למה להעליב אתה יותר גבוה ממנו לא?🙄
מה המשקל בקלין?הסקוואט נראה לי תקין למרות שיש לי ספק קל בחלק מהחזרות. וקלין אפשר להגיד שזו הפעם הראשונה.
80מה המשקל בקלין?
הוא מכוער, אני חתיך. הוא חלש, אני חזק. הוא צפוני, אני דרומי. הדבר היחיד שדומה בינינו זו החגורה וגם אותה הוא קנה כי קינא בי:)למה? חח
זה יתרון?🙄80
הוא מכוער, אני חתיך. הוא חלש, אני חזק. הוא צפוני, אני דרומי. הדבר היחיד שדומה בינינו זו החגורה וגם אותה הוא קנה כי קינא בי:)
ציינתי הבדלים מתחומים שונים, סתם במקרה יצא שהרוב יתרונות:lol:זה יתרון?🙄
הסקוואט:
כפרעליך 😍הוא מכוער, אני חתיך. הוא חלש, אני חזק. הוא צפוני, אני דרומי. הדבר היחיד שדומה בינינו זו החגורה וגם אותה הוא קנה כי קינא בי:)
עוד אימון שהתחיל ברגל שמאל ונגמר בPR. קמתי מאוחר ושתיתי את השייק והקפה בדרך לחדר כושר במקום לנוח קצת בין לבין, במהלך סטים של הפרס והסקוואט כמעט הקאתי איזה פעמיים, אבל הכל עבר בשלום.
סקוואט התאוששות 130x5 לשני סטים. היה כבד יחסית, ועכשיו תוך כדי כתיבת מילים אלה אני נזכר שבדרך כלל אני עושה רק 120 בהתאוששות, זה מסביר למה.
פרס במתכונת טקסס, בעצתכם, 3x5 על 60 ק"ג. לדעתי זה משקל כבד מדי להתאוששות כי אני לא בטוח סוגר איתו 5 סטים, נגלה באימון הבא.
דדליפט פאקינג...
לצערי עודף ביטחון הפיל אותי בסקוואט היום, ניסיתי לקפוץ ב5 ק"ג במקום 2.5 כי הרגשתי חזק בסטים של החימום ובאימון האחרון. בנוסף, בין החזרה השניה לשלישית היה לי ספק בעומק ועצרתי לכמה שניות לשאול את הצלמת אם העומק בסדר - יכול להיות שהעמידה הממושכת עם המוט על הגב גם תרמה לעייפות.
סקוואט: PR - 165x2+F
הבנץ' שלי צולע ברמות, 110 התרומם רק לדאבל, נתתי עוד סט נפח של 90 ק"ג ל8 חזרות ומיום ראשון אתחיל טקסס עם 5x5 ב90 ק"ג, בנוסף לכניסה מסודרת לתפריט במאזן חיובי - כי הגיע הזמן לקצת GAINZ.
עליות מתח מ"ג,...
עצרתי לכמה שניות לשאול את הצלמת אם העומק בסדר - יכול להיות שהעמידה הממושכת עם המוט על הגב גם תרמה לעייפות.קורה.. גם העמידה הממושכת עם 165 קילו על הגב אולי השפיעה לרעה וגם זה ששאלת עם העומק בסדר ויצאת מהריכוז של הסט