נו...? אני הסכמתי איתו, ואמרתי עוד סיבה אפשריתעצרתי לכמה שניות לשאול את הצלמת אם העומק בסדר - יכול להיות שהעמידה הממושכת עם המוט על הגב גם תרמה לעייפות.
יבגני אתה צריך ללכת לישון .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו...? אני הסכמתי איתו, ואמרתי עוד סיבה אפשריתעצרתי לכמה שניות לשאול את הצלמת אם העומק בסדר - יכול להיות שהעמידה הממושכת עם המוט על הגב גם תרמה לעייפות.
יבגני אתה צריך ללכת לישון .
שהיא?אמרתי עוד סיבה אפשרית
שהיא?
וגם זה ששאלת עם העומק בסדר ויצאת מהריכוז של הסט
אני גם צריך, לצערי אני אלך לישון רק עוד איזה 6 שעות, 5 וחצי אם מישהו יועיל בטובו להחליף אותי קצת מוקדםטוב נראלי אני צריך ללכת לישון ולא אתה .
ליל"ט
מה שדכאוני זה שאני לא יכלתי להשלים חמישייה עם 140 קילו, אז אל תבכה על זוג עם 165 בנוכחותיאיזה ויכוח דכאוני הרמתם פה חחחח
לא בכיתי ומבחינתי 165x2 זה PR רשמי בכל מקרה. חלשלוש:crazy:אני גם צריך, לצערי אני אלך לישון רק עוד איזה 6 שעות, 5 וחצי אם מישהו יועיל בטובו להחליף אותי קצת מוקדם
מה שדכאוני זה שאני לא יכלתי להשלים חמישייה עם 140 קילו, אז אל תבכה על זוג עם 165 בנוכחותי
😭חלשלוש:crazy:
יכול להיות שאני אידיוט וזה לא נכון, אבל נראה שחסר לך עומק בסקוואט
חחחחחח איך מישהו רץ לעזור
איך אתה לומד את הפאוורקלין? מסרטונים או שיש מישהו שמלמד אותך?
של מי?סרטונים 😃
His grace, Mark of the house Rippetoe, first of his name, King of the Lifters and the Strong men, Lord of the lifting kingdoms, and protector of the Gymשל מי?
צריך לתייג את ביסט ואת מייקHis grace, Mark of the house Rippetoe, first of his name, King of the Lifters and the Strong men, Lord of the lifting kingdoms, and protector of the Gym
ואז נגלה את מייק בתפקיד king slayerצריך לתייג את ביסט ואת מייק
החלטתי לבצע ריסט לסקוואט כדי להתרגל בחזרה לעומק נורמלי, אתחיל מ14 בקפיצות של 5-10 ק"ג עד שאגיע בחזרה למשקלי השיא(עד חודש).
סקוואט 140x5 (סרטון למטה)
בנץ׳ טקסס: 5x5 על 90 ק"ג, כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון. הגוף כבר לא רגיל לנפח, 3 חזרות עלו כמו חימום, רביעית מאוד איטית וחמישית נשארה על החזה.
bw chinups 3*max
חוזר אחכ להתאמן על פאוורקלין ולעבוד מעט על הבייספס, הרגשתי שהגביל אותי במתח.