הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

הגמד שרוצה להרים כמו הענק

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
עצרתי לכמה שניות לשאול את הצלמת אם העומק בסדר - יכול להיות שהעמידה הממושכת עם המוט על הגב גם תרמה לעייפות.
יבגני אתה צריך ללכת לישון .
נו...? אני הסכמתי איתו, ואמרתי עוד סיבה אפשרית

טוב נראלי אני צריך ללכת לישון ולא אתה .
ליל"ט
אני גם צריך, לצערי אני אלך לישון רק עוד איזה 6 שעות, 5 וחצי אם מישהו יועיל בטובו להחליף אותי קצת מוקדם
איזה ויכוח דכאוני הרמתם פה חחחח
מה שדכאוני זה שאני לא יכלתי להשלים חמישייה עם 140 קילו, אז אל תבכה על זוג עם 165 בנוכחותי

אני גם צריך, לצערי אני אלך לישון רק עוד איזה 6 שעות, 5 וחצי אם מישהו יועיל בטובו להחליף אותי קצת מוקדם

מה שדכאוני זה שאני לא יכלתי להשלים חמישייה עם 140 קילו, אז אל תבכה על זוג עם 165 בנוכחותי
לא בכיתי ומבחינתי 165x2 זה PR רשמי בכל מקרה. חלשלוש:crazy:

יכול להיות שאני אידיוט וזה לא נכון, אבל נראה שחסר לך עומק בסקוואט
חחחחחח איך מישהו רץ לעזור

יכול להיות שאני אידיוט וזה לא נכון, אבל נראה שחסר לך עומק בסקוואט
חחחחחח איך מישהו רץ לעזור

בחזרה הראשונה לא חסר, ובשניה גם אני הייתי בספק ובגלל זה עצרתי באמצע הסט לוודא. שלישית לא רלוונטית:37mv:

ולא ראיתי איך הוא רץ עד שהסתכלתי בסרטון, חייב לו תודה על הנחישות לעזור..

סרטונים 😃
@Ori.S לפי איזה תוכנית אתה עובד כרגע ?
ומשקלים מעולים !!

לא יודע. כעיקרון התחלתי לינארית אבל כרגע חוץ מהסקוואט אני לא עוקב ממש, וגם זה עם אחוזים שונים מהתכנית המקורית. בבנץ' אני מתחיל טקסס ובמשיכות עושה פחות או יותר מה שבא לי באותו אימון

Ori.S עדכן/ה את הלוג ״הגמד שרוצה להרים כמו הענק״:

עדכון לוג: 05/07/15

החלטתי לבצע ריסט לסקוואט כדי להתרגל בחזרה לעומק נורמלי, אתחיל מ14 בקפיצות של 5-10 ק"ג עד שאגיע בחזרה למשקלי השיא(עד חודש).

סקוואט 140x5 (סרטון למטה)
בנץ׳ טקסס: 5x5 על 90 ק"ג, כשל בחזרה האחרונה בסט האחרון. הגוף כבר לא רגיל לנפח, 3 חזרות עלו כמו חימום, רביעית מאוד איטית וחמישית נשארה על החזה.

bw chinups 3*max

חוזר אחכ להתאמן על פאוורקלין ולעבוד מעט על הבייספס, הרגשתי שהגביל אותי במתח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית