עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה יהיה PR שישבר אחרי תקיעה ארוכה, אני אשמח לראות את זה קורה. השיא שלי 70x4 כשהחזרה הראשונה הייתה בטעות קצת פוש-פרס70X5 זה קליל סמוך עליי אתה יכול 😉
אם היית רואה איזה מדוכא נכנסתי לסטים...😭לשים 150 קילו על הגב ב 8 בבוקר זה לא מובן מאליו. ועוד בלי מוזיקה, בכלל...
למה חייב להוסיף 2.5 בכל הסטים? למה שלא תוסיף 2.5 ב2 סטים ראשונים ואז תסיים על 90? זאת לא אופציה?על כמה ללכת ל5x5 בבנץ׳ מחר? ביום ראשון לפני שבועיים(נפח בנץ׳ האחרון), שמתי 90 והגעתי לכשל בחזרה החמישיץ בסט החמישי. לקפוץ מחר ב2.5-5 או להישאר על 90?
לדעתי תישאר על 90. גם ככה נפח זה אמצעי בשביל לחזק אותך בעצימות, לא קריטי להוסיף בו משקל כל פעםעל כמה ללכת ל5x5 בבנץ׳ מחר? ביום ראשון לפני שבועיים(נפח בנץ׳ האחרון), שמתי 90 והגעתי לכשל בחזרה החמישית בסט החמישי. לקפוץ מחר ב2.5-5 או להישאר על 90?
הרעיון הוא לעבוד אקרוס. אם כבר, הייתי מעדיף לעבוד ב90 ולנסות להוסיף משקל ב2 הסטים האחרונים אם הייתי מרגיש שנשאר כוח.למה חייב להוסיף 2.5 בכל הסטים? למה שלא תוסיף 2.5 ב2 סטים ראשונים ואז תסיים על 90? זאת לא אופציה?
כן קריטי, כי המשקל ב5x5 אמור להיות 90% מה5rm. אם אצליח לסגור 92.5 לכל הסטים, ביום חמישי אנסה להרים 105. אם ארים רק 90, אלך על 102.5. בגלל שהעליה דו-שבועית זה די משמעותילדעתי תישאר על 90. גם ככה נפח זה אמצעי בשביל לחזק אותך בעצימות, לא קריטי להוסיף בו משקל כל פעם
90% זה כלל אצבע, בעיקרון המשקל אמור להיות כזה שיגרום לגוף לצאת מאיזון (או איך שזה נקרא) שאחרי זה באה ההתאוששות שאחריה אתה מתחזק. אז העניין הזה יקרה גם אם תיקח 92.5 וגם אם תיקח 90 וג אם תיקח 87.5 (כמובן שלא משקל נמוך מדי, למשל אם תשים 40 קילו ותעשה 5X5 אני בספק אם התוצאה תבוא).כן קריטי, כי המשקל ב5x5 אמור להיות 90% מה5rm. אם אצליח לסגור 92.5 לכל הסטים, ביום חמישי אנסה להרים 105. אם ארים רק 90, אלך על 102.5. בגלל שהעליה דו-שבועית זה די משמעותי
ובכלל לדעתי זה לא רעיון טוב בנפח לקחת משקל שאתה עלול להיכשל איתו. גם אם אתה לוקח קצת פחות אתה עדיין משיג את המטרה של האימון נפח, ובנפח גבוה אתה יותר עייף ופחות מרוכז לקראת הסוף אז יותר קל להיפצע ממשקל שהוא גבולי
90% זה כלל אצבע, בעיקרון המשקל אמור להיות כזה שיגרום לגוף לצאת מאיזון (או איך שזה נקרא) שאחרי זה באה ההתאוששות שאחריה אתה מתחזק. אז העניין הזה יקרה גם אם תיקח 92.5 וגם אם תיקח 90 וג אם תיקח 87.5 (כמובן שלא משקל נמוך מדי, למשל אם תשים 40 קילו ותעשה 5X5 אני בספק אם התוצאה תבוא).
המטרה של נפח זה לחזק אותך שתרים יותר באימון עצימות, אם אתה יכול להרים באימון הזה פחות ועדיין להתקדם בעצימות אז עדיף לעשות את זה
ואם תעשה מחר 90 אף אחד לא אוסר עליך בכל זאת לעשות 105 ביום חמישי
יש סיבה, אתה מתחזק מהנפח, וזה נפח מאוד דומה ב 90 או ב 92.5לא אוסר, אבל אם ניקח בחשבון ש100x5 היה לי נורא קשה, ואני חוזר שוב על 90x5x5 באימון הנפח, אין סיבה שאתחזק בחמישיה הבאה.
אתה בהחלט יכול, כמובן באיזשהו שלב צריך להוסיף משקל לנפח (או להוסיף סטים/תרגילים בהמשך). מישהו שעושה 180X5 מן הסתם לא יתחזק מנפח של 90X5X5. לדעתי עדיף להוסיף משקל לאימון נפח לפי הרגשהלפי התיאוריה שלך אם אני חוזר כל שבוע על אותו משקל נפח, אני יכול למשוך התקדמות באימון העצימות, זה לא נשמע כ"כ הגיוני:confused001:
יש סיבה, אתה מתחזק מהנפח, וזה נפח מאוד דומה ב 90 או ב 92.5
אתה בהחלט יכול, כמובן באיזשהו שלב צריך להוסיף משקל לנפח (או להוסיף סטים/תרגילים בהמשך). מישהו שעושה 180X5 מן הסתם לא יתחזק מנפח של 90X5X5. לדעתי עדיף להוסיף משקל לאימון נפח לפי הרגשה
אפשר בהחלט. אני פשוט מניח שאם נכשלת עם 90 באימון האחרון, או נגיד הצלחת על הגבול (24 חזרות מתוך 25 זה גם טוב 😃) אז זה משקל מספיק מאתגר בשבילך שאם תעשה אותו השבוע זה עדיין יעשה את המטרה שבשבילה עושים אימון נפח🫤
אי אפשר לצאת מנקודת הנחה שהתחזקתי ואצליח לסגור 92.5?
טוב, מחר אחליט:37mv:אפשר בהחלט. אני פשוט מניח שאם נכשלת עם 90 באימון האחרון, או נגיד הצלחת על הגבול (24 חזרות מתוך 25 זה גם טוב 😃) אז זה משקל מספיק מאתגר בשבילך שאם תעשה אותו השבוע זה עדיין יעשה את המטרה שבשבילה עושים אימון נפח
אימון קליל, חוץ מהסקוואט שתמיד כבד על הבוקר.
הכלוב היה תפוס ע"י בחורה שעובדת עם מוט ריק, לא היה לי כוח להיכנס איתה ולעבוד קשה על הוספה והסרה של פלטות, אז הלכתי לבנץ' קודם.
הכל רץ בקלות, העפתי 5x5 עם 92.5 בקלות כזו שהאטתי קצב למינימום בסט האחרון כדי להרגיש התנגדות. הפלוס הקלורי עושה את שלו.
סקוואט עד 150x5, כבד ובלי רייג' על הבוקר.
עליות מתח מ"ג+22.5 3x5. יש לציין שאתמול בבוקר הכנתי עוגת שוקולד מחפיסת שוקולד שלמה ומ100 גרם סוכר(כמובן גם שאר רכיבים) וסיימתי אותה עד הערב. בנוסף לחמין שאכלתי...
סט אחד עצים לפי המתכונת הלינארית של ביל סטאר, אחרי חמישה סטים בפירמידה.בסוף האוכל עושה את שלו אחלה משקלים !!
ולמה סט 1 של סקוואט ולא 3 או נפח סקוואט ?
לפני משמרת צהריים..מתחיל עוד 20 דקמתי אתה מתאמן ימשוגע 😳
גם כן היה תפוס. באופן כללי הוא לא נוח לי אז אני לא מסקוויט שם, רק בכלוב.יש לכם גם ראק לא? למה לא עשית בו?
שמן 🤡
מתח + 22 לאקרוס 3x5?
🙌🙌