WORKOUTSאם הייתי רוצה לקרוא על החרא הזה הייתי מגגל בעצמי, אני רוצה תמצית של מילה וחצי
לא. אני יצחקמה אתה אופק?
וזה עופק
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
WORKOUTSאם הייתי רוצה לקרוא על החרא הזה הייתי מגגל בעצמי, אני רוצה תמצית של מילה וחצי
לא. אני יצחקמה אתה אופק?
נו יופי יצחק הוא מלך הלייקים אז קיבלת אחד.לא. אני יצחק
ישנו יופי יצחק הוא מלך הלייקים אז קיבלת אחד.
האמת שזה נחמד כפעילות אירובית או לאנשים שלא מגיעים לדחוף ברזלים. עושים קומבואים של סקוואט, בנט אובר, פרס, וכו׳ עם מוט קטן ומשקולות קלות. יש גם cxworks(משהו כזה) שזה יותר אימון ליבה, קצת מיותר לדעתי לעבוד כ"כ הרבה על זה.אהההה עכשיו אני נזכר איפה שמעתי את השם. @Ori.S עשיתם באדי-פאמפ? איך היה?
סקוואט 155x3. שוב לא שברתי מקביל, מגיע בדיוק עד לנקודה ועוצר שם, לא יודע למה. צילמתי את כל הסטים של החימום וכולם היו יפים. יום ראשון אני ארד לדיפ סקוואט, כמה שאפשר.
בנץ' 105x5 היה קל יחסית, אני מרגיש שאני חוזר לעצמי בלחיצה הזו סוף סוף. יום ראשון 95 ק"ג ל5x5.
פאוורקלין - טכניקה משתפרת, אני מתפוצץ קצת יותר טוב, אבל הדרך עוד ארוכה. 70 ק"ג 3x6.
פנדליי בנט אובר - התגעגעתי לתרגיל. בינתיים אין עבודה רצינית על משיכה ביום חמישי אז אני מרשה לעצמי להעמיס קצת על הגב. 70 ק"ג ל 3x5-8, קליל ביותר.
משקלים מכובדים אורי !
כן, חשבתי, הנפח על הסקוואט והדדליפט נמוך. משכתי יפה בלינארית אבל אני חושב שהיא כבר לא עושה את העבודה. בקרוב אחליף למתכונת המקורית של טקסס. אימון נפח של 5x5 סקוואט, 5x5 בנץ', 1x5 דדליפט.משקלים מכובדים אורי !
ונפח תמיד עושה תעבודה .. ,תגיד חשבת לנסות סקוואט נפח אולי זה גם ישפר תעומק וגם יהיה לך יותר קל .. במשקל עצים
ואולי תפסיק להיות כזה חלש.כן, חשבתי, הנפח על הסקוואט והדדליפט נמוך. משכתי יפה בלינארית אבל אני חושב שהיא כבר לא עושה את העבודה. בקרוב אחליף למתכונת המקורית של טקסס. אימון נפח של 5x5 סקוואט, 5x5 בנץ', 1x5 דדליפט.
לדעתי תעשה תדדליפט ביום חמישי ככה אני עשיתי אבל אתה יכול לנסות רק שתדע שלי לקח נפח סקוואט ובנצ סביב השעתיים ..כן, חשבתי, הנפח על הסקוואט והדדליפט נמוך. משכתי יפה בלינארית אבל אני חושב שהיא כבר לא עושה את העבודה. בקרוב אחליף למתכונת המקורית של טקסס. אימון נפח של 5x5 סקוואט, 5x5 בנץ', 1x5 דדליפט.
גם לי זה נשמע מטורף, אבל הדדליפט צריך להיות רק 90% מה5RM. אנסה ואראה, בסה"כ אם התכנית המקורית נכתבה ככה אז יכול להיות שהיא עובדת.😃לדעתי תעשה תדדליפט ביום חמישי ככה אני עשיתי אבל אתה יכול לנסות רק שתדע שלי לקח נפח סקוואט ובנצ סביב השעתיים ..
ואתה תהיה מאוד מותש אחריהם אפילו לא הייתי עושה תרגילי עזר באותו יום
אולי 🤭ואולי תפסיק להיות כזה חלש.
נעלבתי.מה אתה אופק?
רק על זה שאתה מרגיש בנוח להטריל לי פה בלוגתביא מוניטין
ס..סליחה:(רק על זה שאתה מרגיש בנוח להטריל לי פה בלוג
מישהו קרא ל 🚔 ?רק על זה שאתה מרגיש בנוח להטריל לי פה בלוג
זה לפני שהוא נכנס להנהלהTroll supporter אם כבר
that a boyמבטיח לא להטריל אצלך בלוג אורי.
🤡מבטיח להטריל אצלך בלוג אורי.