הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקרוב הולך להירשם למכון

Lior2241

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
1
20
1
וכיום אני שוקל 68.5 מטר 85 אני רוצה להתחיל לעלות במסת שריר הייתי במכון כמה פעמים אבל עכשיו זה לא אפשרות עד החופש הגדול אולי אז רציתי לשאול איך אני יכול לעלות במסת שריר ומה עליי לעשות כדי לעלות במשקל ולהיות מחוטב תודה לעוזרים 😃

תאכל. כל דבר. קוטג',בשר,חביתה,שולחן,את אחותך.
סתם נו ברצינות איך תעלה במסת השריר ותהיה חטוב כשאתה בכלל לא מתאמן. אני רוצה להיות מסוגל לרוץ 100 מטר ב9 שניות אבל בלי להתאמן על זה.

אם אתה רוצה לעלות במסת השריר תירשם למכון.

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן בבית בשכיבות שמיכה וכפיפות בטן ומתח אבל כרגע אין כסף למכון עד החופש הגדול מה אוכל לעשות בינתיים ?
אבל מדי פעם אני במכון של בית ספר..

מה תוכל לעשות? כלום. איזה מסה תפתח מקצת מתח שכיבות סמיכה וכפיפות בטן ?
אם יש לך מכון בבצפר מה הבעיה להשתמש בו

אי אפשר לפתח גוף משכיבות סמיכה וכפיפות בטן, אחרת כל המפתחי גוף היו עושים את זה במקום להתאמן במכון 6 פעמים בשבוע.

• פותח/ת השרשור
זה הקטע שאי אפשר להשתמש בו בזמני החופשי רק בשיעורי ספורט מדי פעם ונגיד ואני יהיה במכון מה אני אעשה ?
תוכנית לעליה במשקל ובמסת שריר?

אין דבר כזה תוכנית לעליה במסת שריר, עלייה במסת שריר זה תזונה.
הסיבה שצריך להתאמן היא כדי שהשרירים ייבנו מחדש.

לא, תעשה ביד. בחייאת מה תעשה במכון?
אני לא מבין בכלל מה הרעיון לנסות לעלות במסת שריר בלי מכון

• פותח/ת השרשור
אני חדש בפורום ומעוניין להיכנס לתקופת מסה על מנת להתחזק ולגדול.

אני בן 15 , גובה 1.85 ושוקל 68.5

אין לי ממש ניסיון בחד"כ ואני מעוניין להתחיל כמו שצריך.
על איזה תוכנית הייתם ממליצים לי?

אשמח להסברים גם מכיוון שאני חדש בתחום.
תודה לעוזרים 😃

לפני כמה ימים חבר אחד טען בפניי שאפשר לעלות מסת שריר בלי להרים כלום בכלל, למשל סתם לעשות תנועה של כפיפת מרפק ותוך כדי לכווץ את השריר חזק (נו ברור שהוא נתן דוגמה עם בייספס, הרי זה השריר הכי חשוב), וככה לעשות לכל השרירים בגוף. אני במשך איזה רבע שעה ניסיתי להגיד לו שהוא אומר שטויות, אבל תכלס לא ניסיתי לעשות את זה, אולי זה באמת עובד ואנחנו סתם מבזבזים את הזמן והכסף במכוני כושר.

וברצינות, בשביל להגדיל את מסת השריר אתה צריך לספק לשריר גירוי כל פעם שיוציא אותו מהמצב של שיווי משקל (ברח לי מהראש השם של זה), ואז השריר "נהרס" קצת ובעזרת אוכל ומנוחה בונה את עצמו מחדש, גדול וחזק יותר, כלומר רוצה להסתגל לעומס שפעל עליו (האימון) ואז כשהוא הסתגל אתה צריך גירוי חדש (בדרך כלל זה בא לידי ביטוי במשקל גדול יותר שאתה מרים, כי המשקל הישן כבר קל לך). עכשיו אם אתה עושה שכיבות סמיכה, בטן ומתח, אם אתה רק מתחיל את זה ולא עשית כלום אף פעם, אתה תראה תוצאות בתקופה הראשונה, כי אתה מספק לשרירים שלך גירוי חדש שהם לא נחשפו אליו לפני כן. אבל זה גירוי שהשרירים יסתגלו אליו מהר מאוד ואתה תפסיק לראות תוצאות חדשות מהר מאוד
ועוד דבר, זה יהיה מאוד נחמד אם פעם הבאה שאתה פותח נושא תתן לו כותרת שמרמזת על תוכן האשכול, ולא "שלום"

תוכנית FBW שלוש פעמים בשבוע.

(היא השנייה)

שמחולקת ל A1 ו A2

Back
למעלה תחתית