עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה עושה לינארית אני דווקא הייתי חושב על לטפס לTOP SET שלך כרגיל בלי כל הפירמידות ולעשות רק את הסט עצמו והחימום האחרון עם רצועות , ואז לאחר הTOP SET לרדת ל- 80%, 70%, 60%, 50% ללא רצועות ע"מ להשלים את הנפח. (כמובן שהאחוזים צריכים לרדת כי זה ללא רצועות).בגלל שאין לך ניסיון אם רצועות הייתי ממליץ לך להתחיל חודשיים לפני בערך, אתה עושה לינארית אז אני הייתי ממשיך בלינארית כרגיל רק שם את הרצועות בסט הלפני האחרון והאחרון (אולי גם 2 לפני האחרון) ומתקדם רגיל פשוט בקפיצות גדולות יותר.
אתה עדיין לא רגיל לרצועות ואתה צריך לתרגל קשירה וטכניקה איתן אז אל תחכה יותר מדי.
אני אשאל פה כדי לא לפתוח נושא סתם כך.אני מאמין ב8 שבועות לפני, אבל תלוי בתוכנית אימון צריך.לתכנן מראש
אין שום סיבה להתאמן ברצועות למי שלא מתחרה.אני אשאל פה כדי לא לפתוח נושא סתם כך.
אם אני לא מתכוון להתחרות יש איזה משקל או מדד למתי כדי להתחיל לעבוד עם רצועות אם בכלל?
חשבתי על לעשות משהו באמת בסגנון הזה. אני מניח שזה יהיה משהו כזה.בגלל שאין לך ניסיון אם רצועות הייתי ממליץ לך להתחיל חודשיים לפני בערך, אתה עושה לינארית אז אני הייתי ממשיך בלינארית כרגיל רק שם את הרצועות בסט הלפני האחרון והאחרון (אולי גם 2 לפני האחרון) ומתקדם רגיל פשוט בקפיצות גדולות יותר.
אתה עדיין לא רגיל לרצועות ואתה צריך לתרגל קשירה וטכניקה איתן אז אל תחכה יותר מדי.
הנפח לא ממש מעייף אותי, ומה שעשיתי עד עכשיו היה שפשוט הסט האחרון נתתי שלשה במקום חמישיה כדי שהכבד באמת יהיה נוח יותר. אבל לא חושב שיש טעם לעשות את זה ככה, המטרה שלך היא לא לתת בהכרח 5RM בסט הכבד (מן הסתם אבל זה יהיה משהו מאד קרוב). המטרה שלך היא הנפח הבינוני הזה. לא רואה ממש טעם לעשות את זה ככה.אם אתה עושה לינארית אני דווקא הייתי חושב על לטפס לTOP SET שלך כרגיל בלי כל הפירמידות ולעשות רק את הסט עצמו והחימום האחרון עם רצועות , ואז לאחר הTOP SET לרדת ל- 80%, 70%, 60%, 50% ללא רצועות ע"מ להשלים את הנפח. (כמובן שהאחוזים צריכים לרדת כי זה ללא רצועות).
זה יתן לך אפשרות להגיע לסט המרכזי שלך בסקוואט לא מותש, ותוכל לשים דגש על הטכניקה שהיא מאוד חשובה בסקוואט עם רצועות.
גם לבן אדם שאף פעם לא התאמן עם רצועות ואין לו שום ניסיון? ואני עושה סקוואט 1-2 פעמים בשבוע בד"כ. (תלוי אם אני יוצא לאפטר באותו שבוע או לא)אני מאמין ב8 שבועות לפני, אבל תלוי בתוכנית אימון צריך.לתכנן מראש
חשבתי על לעשות משהו באמת בסגנון הזה. אני מניח שזה יהיה משהו כזה.
הנפח לא ממש מעייף אותי, ומה שעשיתי עד עכשיו היה שפשוט הסט האחרון נתתי שלשה במקום חמישיה כדי שהכבד באמת יהיה נוח יותר. אבל לא חושב שיש טעם לעשות את זה ככה, המטרה שלך היא לא לתת בהכרח 5RM בסט הכבד (מן הסתם אבל זה יהיה משהו מאד קרוב). המטרה שלך היא הנפח הבינוני הזה. לא רואה ממש טעם לעשות את זה ככה.
גם לבן אדם שאף פעם לא התאמן עם רצועות ואין לו שום ניסיון? ואני עושה סקוואט 1-2 פעמים בשבוע בד"כ. (תלוי אם אני יוצא לאפטר באותו שבוע או לא)
סבבה, תודה. אני מניח אז שאעשה משהו בסגנון הזה.מאמין שכן זה מספיק, אני עושה פעם בשבוע סקואט כבד פעם בשבוע קל
למה בעצםאין שום סיבה להתאמן ברצועות למי שלא מתחרה.
אתה מודע לזה שזה פוסט מלפני כמעט 4 שנים?..למה בעצם
מה הקשראתה מודע לזה שזה פוסט מלפני כמעט 4 שנים?..
הקשר הוא שסיכוי סביר שהבן אדם לא נמצא בפורום יותר בכללמה הקשר
אז משהו אחר יענההקשר הוא שסיכוי סביר שהבן אדם לא נמצא בפורום יותר בכלל
אז למה לא פשוט לפתוח נושא חדש בנושא?t
אז משהו אחר יענה
כי יותר קל למצוא נושא מלפני 3 שנים.אז למה לא פשוט לפתוח נושא חדש בנושא?
אז למה לא פשוט לפתוח נושא חדש בנושא?
כי יותר קל למצוא נושא מלפני 3 שנים.