הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מסת שריר HERE I COME

חברה בואו נצא מנקודת הנחה שאין תוכנית אידיאלית ולכל תוכנית יש יתרונות וחסרונות. גם לSS יש יתרונות וחסרונות כמו לFBW ואני אישית אם הייתי במקום משה לא הייתי דוחף SS או תרגילים מורכבים לבחור בייעוץ אישי כשאין לי את היכולת להביא ביקורת פנים מול פנים על הטכניקה. עכשיו שאתה לא בייעוץ אישי זאת החלטה שלך מה לבחור ועם מה ללכת. SS תחזק אותך יותר מכל תוכנית אחרת אבל אתה צריך ללמוד טכניקות של תרגילי בסיס כמו שצריך או שתפצע. FBW תקדם אותך יותר מבחינת נפח ואתה תראה את עצמך גדל טוב יותר כי יש יותר גירוי לשרירים קטנים. זה פחות אידיאלי אבל גם אפשרי. הבחירה כולה שלך

• פותח/ת השרשור
חברה בואו נצא מנקודת הנחה שאין תוכנית אידיאלית ולכל תוכנית יש יתרונות וחסרונות. גם לSS יש יתרונות וחסרונות כמו לFBW ואני אישית אם הייתי במקום משה לא הייתי דוחף SS או תרגילים מורכבים לבחור בייעוץ אישי כשאין לי את היכולת להביא ביקורת פנים מול פנים על הטכניקה. עכשיו שאתה לא בייעוץ אישי זאת החלטה שלך מה לבחור ועם מה ללכת. SS תחזק אותך יותר מכל תוכנית אחרת אבל אתה צריך ללמוד טכניקות של תרגילי בסיס כמו שצריך או שתפצע. FBW תקדם אותך יותר מבחינת נפח ואתה תראה את עצמך גדל טוב יותר כי יש יותר גירוי לשרירים קטנים. זה פחות אידיאלי אבל גם אפשרי. הבחירה כולה שלך
ואם אשאר עם FBW ואוסיף לך עוד מעט תרגלים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט וכו ? זה יהיה סבבה.?

• פותח/ת השרשור
The_Beast עדכן/ה את הלוג ״מסת שריר HERE I COME״:

עדכון לוג: 20/04/15

אימון A1:
1)לג פרס3X8- עשיתי 80 KG(עלייה של 10KG מפעם קודמת)

2)לחיצת חזה15x3- עשיתי 25 KG(עלייה של 5KG מפעם קודמת) וסופסוף הפסקתי להיות עם מוט ריק כי הבנתי תטכניקה למרות שטיפה התנדנדתי אבל זה בסדר לא ?

3)פלייס- 2X10-...

קרא את שאר עדכון הלוג...

שתדע נגיד אם אתה מרים 60 קילו במכונה של המקבילים
לא אומר בהכרח שתצליח לעשות מקבילים עם 60 קילו מ.ג בגלל שיש את החוק הזה של ניוטון משהו עם הגלגלת וזה
בקיצור זה לא אותו הדבר

• פותח/ת השרשור
לא אומר בהכרח שתצליח לעשות מקבילים עם 60 קילו מ.ג בגלל שיש את החוק הזה של ניוטון משהו עם הגלגלת וזה
בקיצור זה לא אותו הדבר
בסדר אבל אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לעשות מקבילים ומתח 😃 מתקרב לזה

בקיצור זה לא אותו הדבר
זה כמו סקוואט. ברור שסמית יהיה יותר קל

• פותח/ת השרשור
The_Beast עדכן/ה את הלוג ״מסת שריר HERE I COME״:

עדכון לוג: 23/04/15

אימון A2:
פשיטת ברכיים במכונה 2X8- עשיתי 45KG(עלייה של 10KG)

כפיפת ברכיים במכונה2X8- עשיתי 45KG(עלייה של 5KG)

לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה3X6- עשיתי 9KG(עלייה של 1KG)...

קרא את שאר עדכון הלוג...
מה אתם אומרים לעשות לגבי ההרחקת כתפיים?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית