זה גם טוב.גם בfbw גודלים ... ועדיין זה טוב . ואני אומר שעוד חודש אשנה תתוכנית ואשים תרגילים מורכבים יותר .. זה בסדר ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה גם טוב.גם בfbw גודלים ... ועדיין זה טוב . ואני אומר שעוד חודש אשנה תתוכנית ואשים תרגילים מורכבים יותר .. זה בסדר ?
ואם אשאר עם FBW ואוסיף לך עוד מעט תרגלים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט וכו ? זה יהיה סבבה.?חברה בואו נצא מנקודת הנחה שאין תוכנית אידיאלית ולכל תוכנית יש יתרונות וחסרונות. גם לSS יש יתרונות וחסרונות כמו לFBW ואני אישית אם הייתי במקום משה לא הייתי דוחף SS או תרגילים מורכבים לבחור בייעוץ אישי כשאין לי את היכולת להביא ביקורת פנים מול פנים על הטכניקה. עכשיו שאתה לא בייעוץ אישי זאת החלטה שלך מה לבחור ועם מה ללכת. SS תחזק אותך יותר מכל תוכנית אחרת אבל אתה צריך ללמוד טכניקות של תרגילי בסיס כמו שצריך או שתפצע. FBW תקדם אותך יותר מבחינת נפח ואתה תראה את עצמך גדל טוב יותר כי יש יותר גירוי לשרירים קטנים. זה פחות אידיאלי אבל גם אפשרי. הבחירה כולה שלך
כן ברור 😃ואם אשאר עם FBW ואוסיף לך עוד מעט תרגלים מורכבים כמו סקוואט ודדליפט וכו ? זה יהיה סבבה.?
<3 חחכן ברור 😃
אבל עדיין אתחזק גם עם התוכנית של משה כן ?כן ברור 😃
למה לקלל:s13:😛כן בלאט
כי אתה חופר כאילו שיש לי איזה מידע שאני מחביא ממך ואם תשאל מספיק פעמים אני אגלה לך אותו. מה אני שמשון הגיבור?למה לקלל:s13:😛
😛כי אתה חופר כאילו שיש לי איזה מידע שאני מחביא ממך ואם תשאל מספיק פעמים אני אגלה לך אותו. מה אני שמשון הגיבור?
בסדר אבל אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לעשות מקבילים ומתח 😃 מתקרב לזהשתדע נגיד אם אתה מרים 60 קילו במכונה של המקבילים
לא אומר בהכרח שתצליח לעשות מקבילים עם 60 קילו מ.ג בגלל שיש את החוק הזה של ניוטון משהו עם הגלגלת וזה
בקיצור זה לא אותו הדבר
זה כמו סקוואט. ברור שסמית יהיה יותר קלשתדע נגיד אם אתה מרים 60 קילו במכונה של המקבילים
לא אומר בהכרח שתצליח לעשות מקבילים עם 60 קילו מ.ג בגלל שיש את החוק הזה של ניוטון משהו עם הגלגלת וזה
בקיצור זה לא אותו הדבר
מה ? לא הבנתי חחזה כמו סקוואט. ברור שסמית יהיה יותר קל
למה ואם אני אעשה במכונה הזאת (מקבילים) הרבה פעמים 10KG אז מתישהו אני אוכל להגיע ל 0 KG כלומר משקל גוף ולהצליח לא ?..סקוואט עם מוט חופשי יהיה יותר קשה מסקוואט בסמית
אימון A2:
פשיטת ברכיים במכונה 2X8- עשיתי 45KG(עלייה של 10KG)
כפיפת ברכיים במכונה2X8- עשיתי 45KG(עלייה של 5KG)
לחיצת כתפיים עם דאמבלים בישיבה3X6- עשיתי 9KG(עלייה של 1KG)...