הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

מסת שריר HERE I COME

הבנתי, זו בעצם התכנית שמשה בנה לך?
ושאלת אותו למה כ"כ הרבה חזרות בבנץ'?

• פותח/ת השרשור
הבנתי, זו בעצם התכנית שמשה בנה לך?
ושאלת אותו למה כ"כ הרבה חזרות בבנץ'?
בהתחלה היה אמור להיות לי 8X3 אבל אבל בגלל שאני צריך להתייציב עם המוט הוא נותן לי לעשות 15X3 ... מאמין שמשבוע הבא שאעלה משקלים אני אחזיר את זה ל 8X3 או 6X3 .. שכחתי מה הוא רשם:D

• פותח/ת השרשור
The_Beast עדכן/ה את הלוג ״מסת שריר HERE I COME״:

עדכון לוג: 17/04/15

עדכון משקל ועוד משהו עצוב :(
אז ככה לגבי המשקל:
שבוע שעבר שקלתי 58.7 .. היום בבוקר נשקלתי וראיתי שהמשקל עלה ל59.2(!),מה שמוזר שבדיוק עכשיו יצאתי מהמקלחת ונמדדתי לאחר שלא אכלתי ככ טוב בבוקר ... ואני רואה שוב 58.7.. איך זה הגיוני ...

עכשיו החלק העצוב:
אני לא יכול יותר להמשיך ביעוץ אישי ! בגלל איזה מחלה שרק עכשיו משה גילה עלייה שיש לי .. ולא חשבתי שהיא כזאת חשובה והיא לא .. אבל עדיין לי חוקי התקנון אי אפשר לעשות יעוץ אישי לאנשים עם בעיות הורמונליות ...
עכשיו אני ממש לא יודע מה לעשות . להשאר עם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

צר לי לשמוע שבגלל מחלה הורמונלית אתה לא יכול להמשיך את הייעוץ האישי. באמת מבאס. אם הייתי מבין בזה משהו הייתי עוזר לך :(

• פותח/ת השרשור
צר לי לשמוע שבגלל מחלה הורמונלית אתה לא יכול להמשיך את הייעוץ האישי. באמת מבאס. אם הייתי מבין בזה משהו הייתי עוזר לך 😭
להמשיך עם המסה במצבי למרות שאני רחב טיפה במותניים ועדיין הבטן שומנית או לעשות עכשיו חיטוב של 5 6 קילו

אני לא רוצה להביא לך עצות כשיש לך מחלה שבגללה אפילו משה לא יכול להמשיך לך את הייעוץ. לא יודע מה להגיד לך

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה להביא לך עצות כשיש לך מחלה שבגללה אפילו משה לא יכול להמשיך לך את הייעוץ. לא יודע מה להגיד לך
זה בכלל לא מחלה .... זה סתם איזה תרופה שאני לוקח בגלל שאני משתין ושותה הרבה ..זהו:(

למשה יש אחראיות מקצועית ומשיקולים שלו הוא לא בחר שלא להמשיך לייעץ, אבל אני לא יודע אם זה אומר שלא תוכל להמשיך להתאמן. ממליץ לך ללכת לרופא ולדבר על הנושא. אנחנו לא יודעים באיזו מחלה מדובר, וגם במידה וכן אני בספק אם למישהו פה יש מספיק ידע רפואי כדי להמליץ מה לעשות. תתייעץ עם הרופא, תסביר לו את נושא התזונה מרובת החלבון, הנתרן, ותברר על משתנים נוספים שיכולים להוות בעיה או מגבלה. תעדכן ונראה אם נצליח לעזור לך 😃

• פותח/ת השרשור
למשה יש אחראיות מקצועית ומשיקולים שלו הוא לא בחר שלא להמשיך לייעץ, אבל אני לא יודע אם זה אומר שלא תוכל להמשיך להתאמן. ממליץ לך ללכת לרופא ולדבר על הנושא. אנחנו לא יודעים באיזו מחלה מדובר, וגם במידה וכן אני בספק אם למישהו פה יש מספיק ידע רפואי כדי להמליץ מה לעשות. תתייעץ עם הרופא, תסביר לו את נושא התזונה מרובת החלבון, הנתרן, ותברר על משתנים נוספים שיכולים להוות בעיה או מגבלה. תעדכן ונראה אם נצליח לעזור לך 😃
וכמובן להמשיך במסה גם בלי משה.. לפחות 9 קילו בערך כן?

לא יודע. אני לא יודע מה המחלה והמגבלות שלה על הגוף ועל צריכת החלבון. בגלל זה המלצתי שקודם תתיעץ עם רופא מוסמך.

• פותח/ת השרשור
לא יודע. אני לא יודע מה המחלה והמגבלות שלה על הגוף ועל צריכת החלבון. בגלל זה המלצתי שקודם תתיעץ עם רופא מוסמך.
כלומר רופא מבית חולים וזה נכון ? לא דיאטנית -(הדיאטניות בארץ חרא שמעתי . גם בוינגייט

• פותח/ת השרשור
תחפש רופא מומחה לבעיה הספציפית שיש לך.
😃 חחחחח אני אחפש .. אבל עדיף גם לפי דעתי איזה רופא פרטי גם שיוכל לייעץ לי על בסיס שבועי או משהו כזה ..הרופאים בבית חולים לדוגמא בשניידר לוקח להם זמן לענות..
אבל נראלכם שהרופא גם יוכל לייעץ לי על כושר מה לאכול ? הרי הם לא יודעים כמה חלבון צריך לצרוך בנאדם מתאמן כמה שומן וכמה פחמימות לא?

😃 *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אני אחפש .. אבל עדיף גם לפי דעתי איזה רופא פרטי גם שיוכל לייעץ לי על בסיס שבועי או משהו כזה ..הרופאים בבית חולים לדוגמא בשניידר לוקח להם זמן לענות..
אבל נראלכם שהרופא גם יוכל לייעץ לי על כושר מה לאכול ? הרי הם לא יודעים כמה חלבון צריך לצרוך בנאדם מתאמן כמה שומן וכמה פחמימות לא?

ממש ממש לא..
קודם תאבחן מה בדיוק הבעיה ואיך ניתן לטפל בה, ואז תחליט מה הצעד הבא(עם תוכנית התזונה והאימונים)

• פותח/ת השרשור
ממש ממש לא..
קודם תאבחן מה בדיוק הבעיה ואיך ניתן לטפל בה, ואז תחליט מה הצעד הבא(עם תוכנית התזונה והאימונים)
חחחחח ישלי את תזה כבר מגיל שנה... וזה בכלל לא בעיה .. לא מרגישים את זה .. פשוט צריכים ללכת לשירותים הרבה ולשתות הרבה ...
פשוט אני חייב לדעת מה התזונה הטובה ביותר עם ה"מחלה" הזו .. פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה שצריכים תזונה מיוחדת למחלה הזו .. כי אני בכלל לא נותן לזה חשיבות לעומת ה GH האסטמה ועוד חחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית