עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אומר לך ובדוק ב 10101 אחוז שזה בכלל לא משפיע על חדכ . להפך הרופאים חפרו לי ללכת כל הזמן לחדר כושר .. אז לעשות FBW של משה או SS ..אני לא יודע שכדי לו להתחיל SS, בגלל המחלה שיש לו, אני לא מבין בדברים האלה אבל SS זה תוכנית שדורשת המון.
במקומך הייתי בודק מה שיש לך את שתדע ב100% ואז רק תוכל לדעת מה טוב לך לעשות.
אם אתה בטוח ב100% שהבעייה הרפואית הזאת שלך לא משפיע ולא תושפע בכלל מאימונים אז לדעתי תעשה את מה שמשה המליץ לך.אני אומר לך ובדוק ב 10101 אחוז שזה בכלל לא משפיע על חדכ . להפך הרופאים חפרו לי ללכת כל הזמן לחדר כושר .. אז לעשות FBW של משה או SS ..
אתה לא חושב שכדאי לו קודם ללמוד מורכבים ולהשיג קצת משקל על המוט? אני גם הייתי מקובע לבילדינג עד שפתחתי קצת הראש.אם אתה בטוח ב100% שהבעייה הרפואית הזאת שלך לא משפיע ולא תושפע בכלל מאימונים אז לדעתי תעשה את מה שמשה המליץ לך.
אני בעיקרון גם עושה SS (עכשיו הפסקה עקב טכניקה לקוייה), אבל זה כבר משהו, עם משה המליץ לו על משהו מסויים ואין לו שום בעייה בריאותית אני חושב שאפשר לסמוך על התוכנית של משה.אתה לא חושב שכדאי לו קודם ללמוד מורכבים ולהשיג קצת משקל על המוט? אני גם הייתי מקובע לבילדינג עד שפתחתי קצת הראש.
לא הכרחתי אותו לעשות ss. אמרתי לו שאם אסטטיקה יותר חשובה לו שישאר ב fbw שמשה נתן לו. אם מעניין אותו להתחזק ולגדול, שילך על ss.אני בעיקרון גם עושה SS (עכשיו הפסקה עקב טכניקה לקוייה), אבל זה כבר משהו, עם משה המליץ לו על משהו מסויים ואין לו שום בעייה בריאותית אני חושב שאפשר לסמוך על התוכנית של משה.
סתם משהו ב ADH . שאני שותה הרבה ומשתין הרבה... אין בזה שום דבר שקשור לחדכ .. הרופאים חופרים לי כל הזמן לך לחדכ וכל זה ...@The_Beast אתה יכול לחזור שוב מה הבעיה הרפואית שלך?
אתה תגדל גם בSS וגם בFBW (כמובן אם הFBW תהיה טובה ומתאימה לך). אני אמרתי לך גם בפרטי, אני חושב שכדאי לך לסמוך על משה בייעוץ האישיסתם משהו ב ADH . שאני שותה הרבה ומשתין הרבה... אין בזה שום דבר שקשור לחדכ .. הרופאים חופרים לי כל הזמן לך לחדכ וכל זה ...
נ.ב הוספתי קישור לתמונות https://www.lbs.co.il/threads/64602/#post-850330 ....
ולעשות ת FBW או SS .. כי ב FBW אני גם אגדל לא ?
נו חחח שיגעתם אותי אני בתסבוך עם עצמי .. עד שאני אתחלתי להשקיע בFBW שלי כבר מסיים תשבוע השלישי אומרים לי להחליף .. ועוד מה שמשה אומר לי שזה "קדוש " לא ? הוא אומר לי שאני אגדל וכל זה ואראה יותר טוב ... תראו תתמונות בסקירה כללית
מה שחרא זה שעזבתי .. בקיצור הבנתתי ש SS זה כמו FBW אבל עם תרגילים יותר מורכבים ? אז בקיצור עוד חודש ככה להחליף תרגילי רגליים לדדליפט וסקקואט ועוד משהו?אתה תגדל גם בSS וגם בFBW (כמובן אם הFBW תהיה טובה ומתאימה לך). אני אמרתי לך גם בפרטי, אני חושב שכדאי לך לסמוך על משה בייעוץ האישי
כמה זמן היית בייעוץ אישי? ראית תוצאות ממה שעשית?מה שחרא זה שעזבתי .. בקיצור הבנתתי ש SS זה כמו FBW אבל עם תרגילים יותר מורכבים ? אז בקיצור עוד חודש ככה להחליף תרגילי רגליים לדדליפט וסקקואט ועוד משהו?
כולה 3 שבועות ניראלי .. אולי טיפה יותר .... ולא כ"כ .. אולי טיפה בחזה וכן אני מתמיד מאוד ואוכל נכון , רק פעם בשבוע אוכל לא לפי תפריט אבל עדיין מנסה לאכול נכוןכמה זמן היית בייעוץ אישי? ראית תוצאות ממה שעשית?
טוב ב 3 שבועות קשה לראות תוצאות ממשיות בכל תכנית ותפריטכולה 3 שבועות ניראלי .. אולי טיפה יותר .... ולא כ"כ .. אולי טיפה בחזה וכן אני מתמיד מאוד ואוכל נכון , רק פעם בשבוע אוכל לא לפי תפריט אבל עדיין מנסה לאכול נכון
להראות יפה זה טסטטיקה ? לא הבנתי חחח.. וגם ב FBW אני אתחזק מה זה קשור .. אני אומר שעוד חודש ככה אני משנה טיפה תתוכנית ושם דדליפט ותרגילים מורכבים יותר .. זכור שאני רק 3 שבועות במכון בכשהוא אמר מורכבים הוא התכוון לסקוואט,באנצ׳ פרס,מיליטרי פרס,דדליפט.
אל תסתבך יותר מדי לגבי ss או fbw, בשתיהם אתה יכול להתחזק ולגדול, זה תלוי מה אתה יותר רוצה.
חשוב לך יותר להתחזק? לך על ss.
חשוב לך יותר אסטטיקה? תישאר ב fbw.
אסטטיקה זאת אומרת שיהיה לך יותר דגש על הידיים,חזה וכו' לעומת ss שאתה תתחזק יותר מב fbw ואתה גם תגדל. אבל ב ss אין דגש על אסטטיקהלהראות יפה זה טסטטיקה ? לא הבנתי חחח.. וגם ב FBW אני אתחזק מה זה קשור .. אני אומר שעוד חודש ככה אני משנה טיפה תתוכנית ושם דדליפט ותרגילים מורכבים יותר .. זכור שאני רק 3 שבועות במכון ב
גם בfbw גודלים ... ועדיין זה טוב . ואני אומר שעוד חודש אשנה תתוכנית ואשים תרגילים מורכבים יותר .. זה בסדר ?אסטטיקה זאת אומרת שיהיה לך יותר דגש על הידיים,חזה וכו' לעומת ss שאתה תתחזק יותר מב fbw ואתה גם תגדל. אבל ב ss אין דגש על אסטטיקה
כןגם בfbw גודלים ... ועדיין זה טוב . ואני אומר שעוד חודש אשנה תתוכנית ואשים תרגילים מורכבים יותר .. זה בסדר ?