הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אלכוהול

• פותח/ת השרשור newone
  • פורסם בתאריך

newone

משתמש מתחיל
90
1
נק' מוניטין:
1
90
1
כמה זה גרוע לחיטוב לשתות פעם בשבוע אלכוהול ביום של העמסת פחמימות?

יש הבדל עצום בין יין אדום לבין השתייה שאני מניח שהוא מדבר עליה- מה ששותים בשביל להשתכר (וודקה למשל) פעם ראיתי מאמר מקיף על זה, אם אמצא אותו אני אפרסם פה.

בכל מקרה אלכוהול (הכבדים- לא בירה או יין) מזיק לגוף (גם בירה ויין מזיקים בצורה מסויימת אבל יש להם יתרונות בריאותיים אחרים) וזה סוג של רעל... הגוף מנקה את הרעל הזה וזה יוצר עומס על הכבד. אם שותים כמה פעמים בשנה זה בסדר גמור אבל כל שבוע לשתות...? זה יפגע בך מאוד בסופו של דבר. הנזק הוא לטווח הארוך ולא לקצר לכן אתה יכול להרגיש בסדר גמור אבל זה לא אומר כלום... המלצה שלי תקטין את המינון ככל שתקטין אותו יותר ככה הגוף שלך יודה לך בעתיד, בתור התחלה פעם בשבועיים נראה לי יעד סביר. בכל מקרה אתה "ילד גדול" זאת החלטה שלך בסופו של דבר, רק תחשוב על מה שאתה עושה ועל ההשלכות.
יש הבדל עצום בין יין אדום לבין השתייה שאני מניח שהוא מדבר עליה- מה ששותים בשביל להשתכר (וודקה למשל) פעם ראיתי מאמר מקיף על זה, אם אמצא אותו אני אפרסם פה.

בכל מקרה אלכוהול (הכבדים- לא בירה או יין) מזיק לגוף (גם בירה ויין מזיקים בצורה מסויימת אבל יש להם יתרונות בריאותיים אחרים) וזה סוג של רעל... הגוף מנקה את הרעל הזה וזה יוצר עומס על הכבד. אם שותים כמה פעמים בשנה זה בסדר גמור אבל כל שבוע לשתות...? זה יפגע בך מאוד בסופו של דבר. הנזק הוא לטווח הארוך ולא לקצר לכן אתה יכול להרגיש בסדר גמור אבל זה לא אומר כלום... המלצה שלי תקטין את המינון ככל שתקטין אותו יותר ככה הגוף שלך יודה לך בעתיד, בתור התחלה פעם בשבועיים נראה לי יעד סביר. בכל מקרה אתה "ילד גדול" זאת החלטה שלך בסופו של דבר, רק תחשוב על מה שאתה עושה ועל ההשלכות.

כתבתי יין והתכוונתי ליין,
אל תצטט אותי ותבלבל את המוח בדברים שלא קשורים למה שאמרתי.

כתבתי יין והתכוונתי ליין,
אל תצטט אותי ותבלבל את המוח בדברים שלא קשורים למה שאמרתי.
כתבת יין בתגובה למה ש"טנק" רשם על אלכוהול בכללי. אני החזרתי את הנושא לאלכוהול בכללי כדי שלא יווצרו הבנות לא נכונות מצד פותח האשכול שיחשוב בטעות שמה שtank אמר לא נכון. כתבת "דווקא" שהיא מילת סתירה, כלומר בסתירה למה שtank רשם, רק רציתי לחדד... אין צורך להתעצבן 🤦‍♂️

אתה מתכוון לעלות על במה ? אם לא,תשתה זה רק תחביב (תחביב שצריך להשקיע הרבה אבל תחביב)

חבל שלא התייחסת לזה כהירואין וזהו..
מה כל כך רע באלכוהול?
אלכוהול יותר גרוע מהירואין לידעתך...

image.jpg

חיטבתי יפה מאוד עם שתיה פעם או
פעמיים בשבוע
הכל עניין של מאזן קלורי אז כן כדי לתפוס ראש נחמד אתה צריך להכניס איזה 1000 קלוריות אבל אחת לשבוע זה זניח פשוט אל תאכל פחמימות באותו יום או שתפיל את זה על העמסה כמו שאני הייתי עושה

פשוט קח בחשבון שזה בא על חשבון אוכל,
בריא זה בטוח לא, טוב זה בטוח לא אבל אי אפשר לוותר על זה חח

כוס יין אדום ביום מאוד בריא ללב ומכיל נוגדי חמצון.
מנה ביום של אלכוהול נמצאה כמאריכה חיים ותורמת לכלי הדם.
מי אמר שאלכוהול אינו בריא לגוף? מה אתם מקשקשים?
לא לעבור את ה-40 מ"ל ביום וזה בסדר גמור.
לגבי הקלוריות - נכון, הן די ריקות.

אני לא בטוח אם זה נכון כי קראתי את זה במקור שלא זכור לי שהוא ממש אמין אבל הבנתי שם שזה משפיע גם על רמת הטוסטסטרון בגוף :S מאז שקראתי את זה לא ממש נגעתי באלכוהול חייב להודות אבל אם מישהו יודע על זה משהו וחושב שזה לא נכון אז תחדשו לי זה רק יעזור 😃

זה לא שעכשיו אם תשתה כמות קטנה של אלכוהול יצמחו לך שדיים. מדובר על כמויות קטנות - שוב.
כמויות של אלכוהול גדולות לא מומלץ בכלל, גם לגוף וגם להתנהגות. יש אנשים שלא מתמודדים עם זה טוב.

לא בדקתי את ההשפעה על ההורמונים, אבל אתה יכול לקרוא על ההשפעות למשל כאן.
מעולה תודה, אם זה מעניין מישהו אז זה כן משפיע :
"Binge drinking has been associated with high odds of divorce, spousal abuse, and poor job performance.[22] Binge drinking can cause adverse effects on the body including effects on blood homeostasis and its circadian variation, cardiac rhythm, ischaemic heart disease, blood pressure, white blood cell activity, female reproductive hormone levels as well as adverse effects on the fetus. There is also evidence from animal studies that binge drinking causes brain damage."

אם אתה מאמין לכתבות שוות ערך לynet אז אין לך אפילו מה לדבר על הדד ליפט שלי.
אבל לפרוטוקול הדד ליפט שלי מכוער בתירוף ועכשיו אני פצוע בגב התחתון.

בתרגום חופשי: "לא קראתי".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית