עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש הבדל עצום בין יין אדום לבין השתייה שאני מניח שהוא מדבר עליה- מה ששותים בשביל להשתכר (וודקה למשל) פעם ראיתי מאמר מקיף על זה, אם אמצא אותו אני אפרסם פה.
בכל מקרה אלכוהול (הכבדים- לא בירה או יין) מזיק לגוף (גם בירה ויין מזיקים בצורה מסויימת אבל יש להם יתרונות בריאותיים אחרים) וזה סוג של רעל... הגוף מנקה את הרעל הזה וזה יוצר עומס על הכבד. אם שותים כמה פעמים בשנה זה בסדר גמור אבל כל שבוע לשתות...? זה יפגע בך מאוד בסופו של דבר. הנזק הוא לטווח הארוך ולא לקצר לכן אתה יכול להרגיש בסדר גמור אבל זה לא אומר כלום... המלצה שלי תקטין את המינון ככל שתקטין אותו יותר ככה הגוף שלך יודה לך בעתיד, בתור התחלה פעם בשבועיים נראה לי יעד סביר. בכל מקרה אתה "ילד גדול" זאת החלטה שלך בסופו של דבר, רק תחשוב על מה שאתה עושה ועל ההשלכות.
יש הבדל עצום בין יין אדום לבין השתייה שאני מניח שהוא מדבר עליה- מה ששותים בשביל להשתכר (וודקה למשל) פעם ראיתי מאמר מקיף על זה, אם אמצא אותו אני אפרסם פה.
בכל מקרה אלכוהול (הכבדים- לא בירה או יין) מזיק לגוף (גם בירה ויין מזיקים בצורה מסויימת אבל יש להם יתרונות בריאותיים אחרים) וזה סוג של רעל... הגוף מנקה את הרעל הזה וזה יוצר עומס על הכבד. אם שותים כמה פעמים בשנה זה בסדר גמור אבל כל שבוע לשתות...? זה יפגע בך מאוד בסופו של דבר. הנזק הוא לטווח הארוך ולא לקצר לכן אתה יכול להרגיש בסדר גמור אבל זה לא אומר כלום... המלצה שלי תקטין את המינון ככל שתקטין אותו יותר ככה הגוף שלך יודה לך בעתיד, בתור התחלה פעם בשבועיים נראה לי יעד סביר. בכל מקרה אתה "ילד גדול" זאת החלטה שלך בסופו של דבר, רק תחשוב על מה שאתה עושה ועל ההשלכות.
כתבת יין בתגובה למה ש"טנק" רשם על אלכוהול בכללי. אני החזרתי את הנושא לאלכוהול בכללי כדי שלא יווצרו הבנות לא נכונות מצד פותח האשכול שיחשוב בטעות שמה שtank אמר לא נכון. כתבת "דווקא" שהיא מילת סתירה, כלומר בסתירה למה שtank רשם, רק רציתי לחדד... אין צורך להתעצבן 🤦♂️כתבתי יין והתכוונתי ליין,
אל תצטט אותי ותבלבל את המוח בדברים שלא קשורים למה שאמרתי.
אלכוהול יותר גרוע מהירואין לידעתך...חבל שלא התייחסת לזה כהירואין וזהו..
מה כל כך רע באלכוהול?
קוברה צודק. מנה אחת ליום באמת מומלצת.אני לא בטוח אם זה נכון
אני מדבר על לא לשתות חודש בערך ואז במכה לשתות די הרבה.. בטוח שזה לא טוב מבחינת התנהגות וכאלה אבל האם זה משפיע מבחינה הורמונלית?קוברה צודק. מנה אחת ליום באמת מומלצת.
מעולה תודה, אם זה מעניין מישהו אז זה כן משפיע :לא בדקתי את ההשפעה על ההורמונים, אבל אתה יכול לקרוא על ההשפעות למשל כאן.
רק כדי להרגיע קצת, אני לא חושב שמשתיה של פעם בחודש יקרה לך משהו מכל אלה, בהנחה שאתה לא מדבר על שתיה של שני בקבוקי וודקה.אז זה כן משפיע
גרוע. לתקופת חיטוב ממליץ לך להפסיק עם אלכוהול לגמרי. ואם אתה יכול להפסיק עם אלכוהול בכללי לכל החיים אז עוד יותר טוב.
אם אתה מאמין לכתבות שוות ערך לynet אז אין לך אפילו מה לדבר על הדד ליפט שלי.http://www.psmag.com/health-and-behavior/truth-wont-admit-drinking-healthy-87891
אז מה עם הדדליפט שלך? עדיין מכוער?
אם אתה מאמין לכתבות שוות ערך לynet אז אין לך אפילו מה לדבר על הדד ליפט שלי.
אבל לפרוטוקול הדד ליפט שלי מכוער בתירוף ועכשיו אני פצוע בגב התחתון.
קראתי קצת ולא ראיתי מחקרים ראיתי קצת סיפור אישי על אמריקאי שהפסיק לשתות ומת. יש סיבה לזה שהמקור הזה אמין אם אין בו מקורות מדעיים?בתרגום חופשי: "לא קראתי".
קראתי קצת ולא ראיתי מחקרים ראיתי קצת סיפור אישי על אמריקאי שהפסיק לשתות ומת. יש סיבה לזה שהמקור הזה אמין אם אין בו מקורות מדעיים?