הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כל כמה זמן "שיטת" חיטוב נתקעת?

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
שאלה כזאת : לפי מה שקראתי,הגוף מסתגל כל כמה זמן ל"דיאטה" שאני זורק עליו בחיטוב,ואני אמור לעבור לסוג אחר של דיאטה .
עכשיו השאלה שלי ,מה זה אומר בתכלס ? מישהו שיש לו ניסיון בחיטוב יכול להגיד מה קורה בשטח ?

אני למשל עכשיו בשבוע השלישי של החיטוב (ירדתי כ3 קילו כמעט ),ואני על בערך 300 קלוריות בגרעון (כמה שאפשר לסמוך באמת על תוכניות לבניית תפריט ומציאת מאזן קלורי נייטראלי) .אני בדל פחמימה יחסי,כ90 גרם פחמימה ליום (עוד פעם ,כמה שאפשר לסמוך שאני עושה את החישוב נכון) , ויותר מזה אני לא מתכוון לרדת,מספיק חרא לי גם ככה 😃 .

עכשיו ,השאלה שלי,מתי אני אמור לצפות בערך להתיקע,מה הסימנים לכך ? אני אמור להרגיש יותר טוב ? פשוט לא יורד במשקל ? מה השלב הבא אחרי שזה לא עובד (חוץ מלשלב קרדיו שזה גם ככה בתוכנית) ? דיאטות יותר קיצוניות למיניהם ? האם בכלל אני אגיע למצב הזה ? מטרה שלי זה בערך 12-10-11 אחוז שומן,אני ממש אבל ממש לא מתכוון לרדת מתחת לדו ספרתי .

תודה מראש .

שאלה כזאת : לפי מה שקראתי,הגוף מסתגל כל כמה זמן ל"דיאטה" שאני זורק עליו בחיטוב,ואני אמור לעבור לסוג אחר של דיאטה .
עכשיו השאלה שלי ,מה זה אומר בתכלס ? מישהו שיש לו ניסיון בחיטוב יכול להגיד מה קורה בשטח ?

אני למשל עכשיו בשבוע השלישי של החיטוב (ירדתי כ3 קילו כמעט ),ואני על בערך 300 קלוריות בגרעון (כמה שאפשר לסמוך באמת על תוכניות לבניית תפריט ומציאת מאזן קלורי נייטראלי) .אני בדל פחמימה יחסי,כ90 גרם פחמימה ליום (עוד פעם ,כמה שאפשר לסמוך שאני עושה את החישוב נכון) , ויותר מזה אני לא מתכוון לרדת,מספיק חרא לי גם ככה 😃 .

עכשיו ,השאלה שלי,מתי אני אמור לצפות בערך להתיקע,מה הסימנים לכך ? אני אמור להרגיש יותר טוב ? פשוט לא יורד במשקל ? מה השלב הבא אחרי שזה לא עובד (חוץ מלשלב קרדיו שזה גם ככה בתוכנית) ? דיאטות יותר קיצוניות למיניהם ? האם בכלל אני אגיע למצב הזה ? מטרה שלי זה בערך 12-10-11 אחוז שומן,אני ממש אבל ממש לא מתכוון לרדת מתחת לדו ספרתי .

תודה מראש .

אני גם בחיטוב , בדיוק חודש , והגעתי כבר מ83 ל76 קילו , וגם צברתי קצת מסת שריר .

תעשה העמסת פחמימות ! ככה לא תתקע , ותגדיל את הגירעון ל500 .

כל 10-14 יום תעשה העמסה..גם נפשית זה טוב .. וגם זה עוזר בירידה

כשתראה שלאחר 6-7 ימים המשקל שלך נשאר אותו דבר, תבין שאתה נתקע.
לי זה קורה על גירעון 400.. אז בלי תלונות בבקשה 😃

יכול להעיד מניסיון אישי, שללא שום שינוי בדיאטה..אותו גירעון + העמסות בתדירות מתאימה = ירידה עקבית במשקל.

יכול להעיד מניסיון אישי, שללא שום שינוי בדיאטה..אותו גירעון + העמסות בתדירות מתאימה = ירידה עקבית במשקל.

אנאירובי/אירובי ?

זה יכול להיות תקף רק למתאמנים חדשים, שרק התחילו להתאמן לראשונה בחייהם על מסת שריר נמוכה מאוד.

העמסה לא נעשית by default כל 10-14 יום, זה תלוי פרמטר כגון כמות הפחמימות הנצרכת ביום.
לעיתים מגיעים להעמסות גם כל 4-5 ימים.

זה יכול להיות תקף רק למתאמנים חדשים, שרק התחילו להתאמן לראשונה בחייהם על מסת שריר נמוכה מאוד.

העמסה לא נעשית by default כל 10-14 יום, זה תלוי פרמטר כגון כמות הפחמימות הנצרכת ביום.
לעיתים מגיעים להעמסות גם כל 4-5 ימים.

בסדר הוא על 90 .. אני על 80 ואני מעמיס בערך כל 10 ימים (משלב גם אנאירובי)

לא מתאמן חדש ,הפסקתי לתקופה ארוכה , אבל חזרתי.

בסדר הוא על 90 .. אני על 80 ואני מעמיס בערך כל 10 ימים (משלב גם אנאירובי)

התייחסתי בכלליות, על 80-90 העמסה אחת ל 10 ימים זה בסדר גמור.
באמצע\סוף חיטוב אם נשארים על כמות כזאת של פחמימה אפשר גם להעמיס פעם בשבוע, לא יזיק לדעתי.

מה הכוונה שלך ב-"משלב גם אנאירובי" ?
לרוב משלבים אירובי בחיטוב, ולא ההיפך.

המצב שאותו תיארת, יקרה רק כשמסת השריר נמוכה מאוד ולכן השוויתי את המצב למתאמן חדש.
כמובן שזה תקף לאנשים שהפסיקו להתאמן לתקופה ארוכה ואיבדו הרבה מסת שריר.

התייחסתי בכלליות, על 80-90 העמסה אחת ל 10 ימים זה בסדר גמור.
באמצע\סוף חיטוב אם נשארים על כמות כזאת של פחמימה אפשר גם להעמיס פעם בשבוע, לא יזיק לדעתי.

מה הכוונה שלך ב-"משלב גם אנאירובי" ?
לרוב משלבים אירובי בחיטוב, ולא ההיפך.

המצב שאותו תיארת, יקרה רק כשמסת השריר נמוכה מאוד ולכן השוויתי את המצב למתאמן חדש.
כמובן שזה תקף לאנשים שהפסיקו להתאמן לתקופה ארוכה ואיבדו הרבה מסת שריר.

אני לא עושה אירובי בנתיים .. רק אנאירובי , למרות שהירידה אצלי היא ירדה יפה בנתיים והכל מתנהל כמו שצריך ..

אגב במאמר מוסגר לגמרי אם כבר מדברים פה - מניסיון שלך מה עדיף ? ELITE שוקולד , או מטריקס ?

• פותח/ת השרשור

תעשה העמסת פחמימות ! ככה לא תתקע , ותגדיל את הגירעון ל500 .

אין שום סיכוי שצברת מסת שריר. מה שאתה מדבר עליו זה כנראה מראית עין הנובעת מירידה בשומן (רואים את זה ממש טוב ברגליים,אם יש לך רגליים מפותחות אבל אתה עם אחוז שומן גבוה ואתה מוריד אותם,אתה מתחיל לראות את ההפרדות ואז חושב שהשרירים גדלים) .

שיט,80 פחמימה ואתה עושה העמסות פעם ב10 יום ? הארדקור .
את העמסה הקודמת שלי עשיתי גם אחרי 10 יום ב90 גרם פחמימה,לא חשבתי שאפשר להרגיש כל כך טוב,זה היה היום הכי שמח בחיים שלי וחוויתי אורגזמות מרובות בבטן .
500 זה נשמע לי אבל די הרבה,וואלה לא הייתי רוצה לשרוף שריר בטעות,חבל . גם הירידה שלך נשמעת קצת קיצונית , בגדול מומלץ זה בסביבות LB אחד לשבוע ככה .

טוב,סחתן על התשובות,מסתבר שאני אפילו לא קרוב להיות בחיטוב הארדקור .

קיצר מה שאתה אומר שאפשר על הגרעון שלי לרדת בצורה עקבית ,ולא צריך לחשוש מזה שהחיטוב יפסיק לעבוד בשלב זה ?

קיצר מה שאתה אומר שאפשר על הגרעון שלי לרדת בצורה עקבית ,ולא צריך לחשוש מזה שהחיטוב יפסיק לעבוד בשלב זה ?
בדיוק.
רק שמור על העמסות בתדירות של שבוע וחצי ושיהיו איכותיות כמובן.

תשקל אחת לשבוע.אותם תנאים,אותו משקל,אותה שעה.
ואם אתה נתקעת משבוע שעבר כנראה שצריך לשנות משהו (במידה ועשית הכל כמו שצריך כמובן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית