הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר יותר מדי קלוריות

GymShark

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
קיצר אכלתי 200 גרם טחינה לא שמתי לב יצאה לי 2000 קלוריות ו 124 שומן שאני על 1700 ו 90 שומן לא נורא?

קראתי מאמר בוואלה שבשביל להוריד 100 גרם טחינה צריך לרוץ חצי מרתון .
שיהיה לך בהצלחה ידידי אני מקווה שאתה בכושר...

קראתי מאמר בוואלה שבשביל להוריד 100 גרם טחינה צריך לרוץ חצי מרתון .
שיהיה לך בהצלחה ידידי אני מקווה שאתה בכושר...
הכוונה לגולמית? בכל מקרה גם אם כן מחישוב גס צריך שלוש תרבה שעה בערך משהו כמו 8 קילומטר

לא ,כל טחינה אפילו המגעילה המוכנה מהקופסא
אז זה שטויות במיץ עגבניות לא יודע מי חירטט את המאמר הזה. טחינה כזאת מכילה בערך 350 קלוריות ל100 גרם. צריך פחות מחצי שעה יותר לכיוון ה25 דקות ריצה משהו כמו 4-5 קילומטר... לא מתקרב בכלל לחצי מרתון (21 קילומטר)

אז זה שטויות במיץ עגבניות לא יודע מי חירטט את המאמר הזה. טחינה כזאת מכילה בערך 350 קלוריות ל100 גרם. צריך פחות מחצי שעה יותר לכיוון ה25 דקות ריצה משהו כמו 4-5 קילומטר... לא מתקרב בכלל לחצי מרתון (21 קילומטר)
זה במבנה הכימי של הגרגיר של הטחינה

מה זאת אומרת...?
כשהפרוטון של הטחינה נכנס לך לגוף בכמות של 20 גרם לפחות הוא גורם לשיבוש במסגרת הדנא שלך שאחראי לתהליך ההרזיה והופך אותו ככה יוצא שאתה משמין
שלא לדבר על הניוטרונים ו האלקטרונים זה בכלל מלחיץ

כשהפרוטון של הטחינה נכנס לך לגוף בכמות של 20 גרם לפחות הוא גורם לשיבוש במסגרת הדנא שלך שאחראי לתהליך ההרזיה והופך אותו ככה יוצא שאתה משמין
שלא לדבר על הניוטרונים ו האלקטרונים זה בכלל מלחיץ
אה נכון והחלקיק האלוהי הזה בכלל... הופך תאי גוף תמימים לשומן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית