עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה צריך להגיד 1000 פעם "אווה מריה". המילכוד הוא שאתה צריך לעשות את זה תוך כדי ריצה.לא נורא?
הוא התכוון לכך שיחד עם הטחינה הצריכה היומית הכללית שלו הגיעה ל 2000 קלוריות.באיזה טחינה יש 1000 קלוריות ל100 גרם ?
מדויק.זה לא שאם יגידו לך שזה כן נורא יש לך מה לעשות עם זה. שכח ותמשיך הלאה
צא החוצה לפק"ל ריצה של שעה.קיצר אכלתי 200 גרם טחינה לא שמתי לב יצאה לי 2000 קלוריות ו 124 שומן שאני על 1700 ו 90 שומן לא נורא?
הכוונה לגולמית? בכל מקרה גם אם כן מחישוב גס צריך שלוש תרבה שעה בערך משהו כמו 8 קילומטרקראתי מאמר בוואלה שבשביל להוריד 100 גרם טחינה צריך לרוץ חצי מרתון .
שיהיה לך בהצלחה ידידי אני מקווה שאתה בכושר...
לא ,כל טחינה אפילו המגעילה המוכנה מהקופסאהכוונה לגולמית? בכל מקרה גם אם כן מחישוב גס צריך שלוש תרבה שעה בערך משהו כמו 8 קילומטר
אז זה שטויות במיץ עגבניות לא יודע מי חירטט את המאמר הזה. טחינה כזאת מכילה בערך 350 קלוריות ל100 גרם. צריך פחות מחצי שעה יותר לכיוון ה25 דקות ריצה משהו כמו 4-5 קילומטר... לא מתקרב בכלל לחצי מרתון (21 קילומטר)לא ,כל טחינה אפילו המגעילה המוכנה מהקופסא
זה במבנה הכימי של הגרגיר של הטחינהאז זה שטויות במיץ עגבניות לא יודע מי חירטט את המאמר הזה. טחינה כזאת מכילה בערך 350 קלוריות ל100 גרם. צריך פחות מחצי שעה יותר לכיוון ה25 דקות ריצה משהו כמו 4-5 קילומטר... לא מתקרב בכלל לחצי מרתון (21 קילומטר)
מה זאת אומרת...?זה במבנה הכימי של הגרגיר של הטחינה
כשהפרוטון של הטחינה נכנס לך לגוף בכמות של 20 גרם לפחות הוא גורם לשיבוש במסגרת הדנא שלך שאחראי לתהליך ההרזיה והופך אותו ככה יוצא שאתה משמיןמה זאת אומרת...?
אה נכון והחלקיק האלוהי הזה בכלל... הופך תאי גוף תמימים לשומן...כשהפרוטון של הטחינה נכנס לך לגוף בכמות של 20 גרם לפחות הוא גורם לשיבוש במסגרת הדנא שלך שאחראי לתהליך ההרזיה והופך אותו ככה יוצא שאתה משמין
שלא לדבר על הניוטרונים ו האלקטרונים זה בכלל מלחיץ
אין שום קשר לבוזון היגס אתה מבלבל בין הדבריםאה נכון והחלקיק האלוהי הזה בכלל... הופך תאי גוף תמימים לשומן...
לא מסתדר לי מאמר ו-וואלה באותו משפטקראתי מאמר בוואלה שבשביל להוריד 100 גרם טחינה צריך לרוץ חצי מרתון .
שיהיה לך בהצלחה ידידי אני מקווה שאתה בכושר...
קראת את כל השאר?לא מסתדר לי מאמר ו-וואלה באותו משפט