הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה על מה לעבוד

OrDavid

משתמש מתחיל
64
0
נק' מוניטין:
-14
64
0
C360_2015-04-13-19-52-03-001.jpg
תנוו המלצות חבדים.. חשוב לציין שהכל בעזרת 2 דמבלים אני מתאמן לבד.. והייתי 10 11 קילו יותר ילד שמנמן שינוי של 9 חודש.. התחלתי כרגע תתוכנית לחיטוב שמופיעה באתר AB 4 פעמים בשבוע, מתאים ?

מז"א על מה לעבוד? עובדים על הכל, תמיד. יש לך מבנה גוף טוב, ממליץ להירשם למכון ולנצל את הפוטנציאל בצורה חכמה ולא בעזרת 2 דאמבלים.

צפה בקובץ המצורף 25524 תנוו המלצות חבדים.. חשוב לציין שהכל בעזרת 2 דמבלים אני מתאמן לבד.. והייתי 10 11 קילו יותר ילד שמנמן שינוי של 9 חודש.. התחלתי כרגע תתוכנית לחיטוב שמופיעה באתר AB 4 פעמים בשבוע, מתאים ?

יפה מאוד אחי , קודם כל - כל הכבוד על התוצאה שהגעת אלייה .
וחברנו היקר @Ori.S צודק , אין לאן להתקדם יותר מדי בעזרת 2 דאמבלים .

• פותח/ת השרשור
ולגבי התוכנית שמופיעה באתר ab 4 פעמים בשבוע לחיטוב מתאימה ? לפחות ל3 חודש הקרובים עד שאני ישתחרר ואז מכון כמובן

או שבכלל עדיף לי להתחיל Trx

נערך לאחרונה:
האמת, שאני לא חושב שיש לך עוד מה לחטב (חוץ אולי משריר - ולא הייתי ממליץ).
תתחיל מסה, ומכון יעזור לך

• פותח/ת השרשור
אבל מה הההיגיון מסה עכשיו לפני הקיץ להשמין.. אני פשוט רוצה להגדיל תשריר בלי להשמיו, ככה זה עובד לא ? אני לא מבין כלכך..
אבל מה דעתכם על התוכניות זה יותר קריטי לי

• פותח/ת השרשור
אז אני שואל אותכם על מה כדי לעבוד.. ואם אפשר לתת לי תוכנית לא יודע , ושוב מה לגבי trx

אם את לא מוכן למסה אין יותר מדי,תשחק עם הדאמבלים שלך-אולי תגדל טיפה כי אתה מתחיל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית