הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ss במאזן שלילי

lidor1112

משתמש מתחיל
188
19
נק' מוניטין:
20
188
19
רציתי לדעת האם אני יכול לעשות ss במאזן קלורי שלילי
ואם לא איזה תוכנית כן
אני כרגע על ab ואני רוצה להתקדם

ממש ממש לא

לעשות ss בחיטוב זה גיהינום.

מהסיבה הפשוטה שבתוכנית הזאת כל אימון צריך לעלות במשקלי עבודה ובחיטוב אתה לא תעמוד בזה.

יש לך אפשרות לעשות fbw רגיל או תכנית ליניארית שבה יש לך 5 סטים ובכל סט אתה עולה ב-10-15% במשקלי עבודה ויוצא לך רק סט כבד אחד.

• פותח/ת השרשור
ממש ממש לא

לעשות ss בחיטוב זה גיהינום.

מהסיבה הפשוטה שבתוכנית הזאת כל אימון צריך לעלות במשקלי עבודה ובחיטוב אתה לא תעמוד בזה.

יש לך אפשרות לעשות fbw רגיל או תכנית ליניארית שבה יש לך 5 סטים ובכל סט אתה עולה ב-10-15% במשקלי עבודה ויוצא לך רק סט כבד אחד.

בסדר גיהנום לא גיהנום
זה יעזור?
המשקלים יעלו?

בסדר גיהנום לא גיהנום
זה יעזור?
המשקלים יעלו?
לא.
אתה לא עושה תוכנית כמו ה SS במאזן קלורי שלילי.

לך על הלינארית או על FBW רגילה אם כבר.
אני יכול להעיד מניסיון שהלינארית בחיטוב עוזרת לשמר ואף להעלות את משקלי העבודה.

המשקלים יעלו?
היית אומר לך לנסות על עצמך, הבעיה היא לא רק שהמשקלים לא יעלו (מלבד בכמה אימונים ראשונים אם אתה מתחיל נמוך) אלא שאתה בסיכון די גבוה להפצע.

בסדר גיהנום לא גיהנום
זה יעזור?
המשקלים יעלו?
לכל תוכנית אימונים אמיתית יש הנחיות להתקדמות במשקלי העבודה.
ב ss, אתה מתקדם בהתחלה ב 5 קילו בכל אימון בסקווט, 10 קילו בדדליפט ו 2.5 קילו בלחיצות.
גם במאזן קלורי חיובי זה מאוד קשה, אם אתה במאזן שלילי סביר שתתקע אחרי כמה אימונים בודדים.
אם תתחיל סקווט עם מוט ריק יש סיכוי שתצליח להתקדם למשך יותר אימונים אבל זאת התקדמות פיקטיבית.

@Moran W מתי כותבים את המאמר

בכלל לא ממליץ אתה לא תצליח להתאושש בין האימונים ולעשות את התוכנית כמו שצריך. ממליץ במקרה כזה להתחיל בFBW ואז לעבור לAB או להשאר בFBW עד שתמצא את התוכנית.

Back
למעלה תחתית