הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
טוב אני כרגע בSS סהכ מתקדם מאוד טוב,חוץ מהמילטרי פרס,בכללי פלג גוף עליון זה לא קטע טוב אצלי,אבל המילטרי פרס פשוט זוועה,אני תקוע על 30 קילו המון זמן,עשיתי אפילו ריסט כבר,ושוב נתקעתי,גם הבנצ לא כזה מדהים,אבל ביחס למילטרי הוא אחלה, הסקוואט שלי 80 הדדליפט 90,והמילטרי תקוע על 30,המשקלים מתקדמים,חוץ מהמילטרי,התקדמתי רק בגלל הדילאוד ההתחלתי,ובכלל התקדמתי לפחות ממה שהייתי קודם(נחלשתי בחיטוב שעשיתי) אבל זה ממש מציק לי ואני לא יודע מה לעשות לגבי זה,פשוט לתת לזה להישאר ככה,לא לעלות להמשיך עם הריסטים,או שיש איזהשהו פתרון שהייתם מציעים לי לנסות?

תצלם טכניקה בפרס. רוב האנשים שאני רואה שנתקעים בפרס נתקעים בגלל טכניקה שגויה במיקום המרפק, רוחב אחיזה ועמידה.
שאלה נוספת, מה המשקל של הבנץ' שלך עכשיו? (אם הבנץ' באזור 40-50 אז מבחינת פרופורציות אתה בסדר ובגלל זה אתה לא עולה)

אממ... כמו שהטנק אמר זה בדרך כלל טכניקה במשקלים כאלה, בכל מקרה העלת 2.5 קילו כל פעם כן?

• פותח/ת השרשור
תצלם טכניקה בפרס. רוב האנשים שאני רואה שנתקעים בפרס נתקעים בגלל טכניקה שגויה במיקום המרפק, רוחב אחיזה ועמידה.
שאלה נוספת, מה המשקל של הבנץ' שלך עכשיו? (אם הבנץ' באזור 40-50 אז מבחינת פרופורציות אתה בסדר ובגלל זה אתה לא עולה)
אני אצלם אימון הבא, הרבה אנשים הסתכלו על הטכניקה ואמרו שהיא בסדר גמור, הבנצ שלי כרגע 47.5 ומקווה ל50 אימון הבא...

אני אצלם אימון הבא, הרבה אנשים הסתכלו על הטכניקה ואמרו שהיא בסדר גמור, הבנצ שלי כרגע 47.5 ומקווה ל50 אימון הבא...
הפרופורציה יחסית בסדר אבל הפרס אמור להיות קצת יותר חזק.
אגב אתה תופתע כמה אנשים פגשתי שטוענים שהם יודעים לעשות פרס והטכניקה שלהם זוועתית ואז הם מטעים מתאמנים אחרים. הרוב חושבים שכל עוד אתה לוקח מוט ומרים אותו למעלה זה בסדר כשיש מלא דגשים לעמידה נכונה, אחיזה נכונה, מיקום מרקפים ועוד מלאאא

• פותח/ת השרשור
הפרופורציה יחסית בסדר אבל הפרס אמור להיות קצת יותר חזק.
אגב אתה תופתע כמה אנשים פגשתי שטוענים שהם יודעים לעשות פרס והטכניקה שלהם זוועתית ואז הם מטעים מתאמנים אחרים. הרוב חושבים שכל עוד אתה לוקח מוט ומרים אותו למעלה זה בסדר כשיש מלא דגשים לעמידה נכונה, אחיזה נכונה, מיקום מרקפים ועוד מלאאא
כן כן הקטע זה שיש לי בחדכ פאוורליפטר די רציני ואני כמעט בטוח שאני זוכר שהוא הסתכל על הטכניקה שלי ואמר שהיא מצוינת, אבל אין ממש מה לדבר, אני כנראה אעלה בשלישי טכניקה, אולי אני פשוט אלך מחר כזה תלוי איך אני ארגיש, אבל עוד משהו מוזר, אני אףפעם לא מרגיש את הכתפיים תפוסות אחרי אימון משום מה,לא יודע עד כמה זה משנה, אבל כל מידע יעזור לך לעזור לי אני מניח

כן כן הקטע זה שיש לי בחדכ פאוורליפטר די רציני ואני כמעט בטוח שאני זוכר שהוא הסתכל על הטכניקה שלי ואמר שהיא מצוינת, אבל אין ממש מה לדבר, אני אעלה בשלישי טכניקה, אבל עוד משהו מוזר, אני אףפעם לא מרגיש את הכתפיים תפוסות אחרי אימון משום מה,לא יודע עד כמה זה משנה, אבל כל מידע יעזור לך לעזור לי אני מניח
תזכור משהו חשוב - המטרה של תוכנית SS היא להעלות לך את משקלי העבודה. פעולה שחייב לבצע לפני שאתה מתחיל לחשוב על דברים כגון "שרירים יפים" וכו.
אם אתה רוצה להרגיש תפוס בכתפיים אתה צריך להוסיף נפח לעבודה, להוסיף עוד כמה תרגילים ועוד כמה סטים. אבל זה יפריע למטרה שלך להתחזק ובגלל זה לא עושים את זה. כשתסיים את הSS אם תחליט שאתה רוצה לבצע מסה/חיטוב על תוכנית פיצולים אתה מוזמן לעבוד בנפח גבוה יותר שבו אתה כן תעבוד כך שהכתפיים שלך יתפסו.

• פותח/ת השרשור
תזכור משהו חשוב - המטרה של תוכנית SS היא להעלות לך את משקלי העבודה. פעולה שחייב לבצע לפני שאתה מתחיל לחשוב על דברים כגון "שרירים יפים" וכו.
אם אתה רוצה להרגיש תפוס בכתפיים אתה צריך להוסיף נפח לעבודה, להוסיף עוד כמה תרגילים ועוד כמה סטים. אבל זה יפריע למטרה שלך להתחזק ובגלל זה לא עושים את זה. כשתסיים את הSS אם תחליט שאתה רוצה לבצע מסה/חיטוב על תוכנית פיצולים אתה מוזמן לעבוד בנפח גבוה יותר שבו אתה כן תעבוד כך שהכתפיים שלך יתפסו.
זה לא מה שאכפת לי ונפח ועיצוב מעניין לי את התחת, אני רוצה להיות חזק ולא שמן,זה מה שמעניין אותי,אני אפילו חושב לעבוד בסגנון סטרונגמן שכזה, יחסית.פשוט ציינתי את זה כמשהו שקצת מוזר לי ואולי יכול להעיד על משהו

תעלה סרטון טכניקה על פי ההוראות בנעוץ, אם יש לך אפשרות תוסיף 1-1.5-2 ק"ג כל פעם במקום 2.5, ותמשיך להתקדם בהכל.

מה משקל הגוף, הגובה והגיל שלך? כמה זמן אתה בתוכנית, והאם הוספת תרגיל עזר כלשהו?

• פותח/ת השרשור
תעלה סרטון טכניקה על פי ההוראות בנעוץ, אם יש לך אפשרות תוסיף 1-1.5-2 ק"ג כל פעם במקום 2.5, ותמשיך להתקדם בהכל.

מה משקל הגוף, הגובה והגיל שלך? כמה זמן אתה בתוכנית, והאם הוספת תרגיל עזר כלשהו?
אני בתוכנית קצת פחות מחודש,1.87 על באיזור ה75 קילו,קצת שמנמן אבל,לא הוספתי שום דבר שקשור ללחיצות,רק אימון אחד עשיתי MAX חזרות עם מוט ריק,אבל זה היה ממש בהתחלה,השתעממתי מהמשקלים הנמוכים.

• פותח/ת השרשור
היום גם הבנצ נתקע,ומשום מה היה לי חשק מטורף לעשות פאוורקלין,אשמח לחוות דעת על הטכניקה,אני אעלה של הפרס ביום שלישי.

היום גם הבנצ נתקע,ומשום מה היה לי חשק מטורף לעשות פאוורקלין,אשמח לחוות דעת על הטכניקה,אני אעלה של הפרס ביום שלישי.

אני הבנאדם האחרון שאתה רוצה ממנו ביקורת טכניקה של פוארקלין 😆

@stitch
כל השאר לא יבואו גם אם אני אתייג אותם 😆
עשית לי כאב ראש עם התמונה הרועדת הזאת. מהמעט שראיתי זה נראה בסדר בתור התחלה, תמשוך מהטרפזים בצורה הרבה יותר חזקה - זה נראה שהידיים מעורבות לא מעט וזה לא צריך להיות כך.

• פותח/ת השרשור
עשית לי כאב ראש עם התמונה הרועדת הזאת. מהמעט שראיתי זה נראה בסדר בתור התחלה, תמשוך מהטרפזים בצורה הרבה יותר חזקה - זה נראה שהידיים מעורבות לא מעט וזה לא צריך להיות כך.
מצטער, הצילום האחר היה טכניקה פחות טובה :S אהממם כן אני גם שמתי לב שהתנועה נראית קצת איטית ולא מהירה ופיצוצית וכל זה,סבבה,אני אעבוד על זה,ואעלה עוד סרטון.

• פותח/ת השרשור
יש אופציה להעלות סרטונים לאתר עצמו בלי יוטיוב? כי המחשב שלי קצת נאחס כרגע... יש לי את שלושת הסטים של הפרס, לא סטים מלאים, סתם לא הכול מצולם השלמתי את הסטים אבל... אפשר אולי לשלוח לך בוואצאפ או משהו אם אין אפשרות?

יש אופציה להעלות סרטונים לאתר עצמו בלי יוטיוב? כי המחשב שלי קצת נאחס כרגע... יש לי את שלושת הסטים של הפרס, לא סטים מלאים, סתם לא הכול מצולם השלמתי את הסטים אבל... אפשר אולי לשלוח לך בוואצאפ או משהו אם אין אפשרות?
אין אופציה אבל אפשר גם מסתבר להעלות סרטונים ליוטוב דרך WINDOWS MOVIE MAKER.
אגב אם המחשב שלך כל כך גרוע שאתה לא יכול להעלות סרטונים ליוטוב כנראה זה הזמן לקנות מחשב חדש.
אני מעדיף שלא תשלח לי בוואטסאפ כי אני לא הטוב ביותר מבחינת ביקורות טכניקה ואם אני אראה צורך אני אפנה גם חברה יותר מקצועיים ממני משהו שאני לא יכול לעשות בוואטסאפ.

• פותח/ת השרשור
אין אופציה אבל אפשר גם מסתבר להעלות סרטונים ליוטוב דרך WINDOWS MOVIE MAKER.
אגב אם המחשב שלך כל כך גרוע שאתה לא יכול להעלות סרטונים ליוטוב כנראה זה הזמן לקנות מחשב חדש.
אני מעדיף שלא תשלח לי בוואטסאפ כי אני לא הטוב ביותר מבחינת ביקורות טכניקה ואם אני אראה צורך אני אפנה גם חברה יותר מקצועיים ממני משהו שאני לא יכול לעשות בוואטסאפ.
המחשב שלי מצוין,פשוט לפעמים האינטרנט עושה לי בעיות,אבל סידרתי את זה,עוד 5 10 דקות אני אעלה..
סתם לפרוטוקול, יש לי GTX 560 וi5 4GB RAM WIN7 64BIT

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית